Je l' imamo pravo da ovde postujemo definiciju kao reklamu? Posto realno ja(i ostali slabije praceni autori) sa moja 4 pratitelja za 2 sata mogu da nakupim 15 pluseva u najboljem slucaju.
EDIT: jednostavno receno: 'oce l' biti neke revije definicija ili nesto tako?
Da, bilo bi dobro kada bi za svaki sektor odvojio post gde bi stavio linkove do definicija oba autora, mi bi makar imali više šansi da prismrdimo ekipi sa po 50+ stalkera.
Prijavljujem malverzaciju sa moje strane.
Stavljam sto dinara na protivnika svog (kvota 94), pišem sranje definiciju, ispadam i bole me za definiciju uzimam 100 jura!
ja imam pritužbu na rad organizatora! kakav je to način da me stavite u par da se borim protiv nekog tamo autora koji nema nijednu jedinu defku na naslovnoj???
Au pa nemoj u startu da se malerišeš Sub. Ako je Džanki predvideo onda sigurno ja pobeđujem lololololo
Šalu na stranu Sub, smatram te ozbiljnim protivnikom bez obzira na kvotu i neka bolja definicija pobedi.
јашта, све ово је и замишљено као забава и зајебанција (:
Peki, par pitanja. Prvo, da li je će padati linkovanje definicija?
Drugo, da li će biti u pitanju nedefinisani pojmovi?
Treće, da li samo Lullaby smišlja teme?
Četvrto, kako ćete sprečiti malverzacije sa duplih naloga?
Peto, koja je D ALTIMET PRAJZ za usera koji nas oduva sve?
Šesto, je l' imaš slučajno pivo, ožedn'o sam?
Ova naša pravoslavno-istočna je definitivno najjača konferencija, sve do jaja autori a nisu oni raspali mejnstrimovi navikani.
Predviđam žestoku borbu.
Skočimiš
Ova naša pravoslavno-istočna je definitivno najjača konferencija, sve do jaja autori a nisu oni raspali mejnstrimovi navikani.
Predviđam žestoku borbu.
На папиру имам одличан распоред до финала конференције , али ко што већ рекох један дефка одлучује а сви ми умемо да искуцамо текстич неки , среча и тренутна инспирација су овде главни фактор , свака част оном ко победи ....
И да се ода нека почаст том јунаку , ред би био .... нека титула :))
Не умем да читам даље од првог поста, па бих замолио организаторе да све везано за термине мечова и шта год је битно окачу тамо. Фала и знам да не бисте ово сами урадили да вас нисам просветлио.
kakva ti je ovo ''Murinjo'' taktika sa provociranjem i podbadanjem....razbiće se neki od vas o Pezo$a ko talasi o stenu...:D
Ajd, ajd zaslužio si. Moram da pohvalim tvoj rad ovde. Maksimalno si se iscimao.
EDIT: jednostavno receno: 'oce l' biti neke revije definicija ili nesto tako?
Da, bilo bi dobro kada bi za svaki sektor odvojio post gde bi stavio linkove do definicija oba autora, mi bi makar imali više šansi da prismrdimo ekipi sa po 50+ stalkera.
Prijavljujem malverzaciju sa moje strane.
Stavljam sto dinara na protivnika svog (kvota 94), pišem sranje definiciju, ispadam i bole me za definiciju uzimam 100 jura!
ja imam pritužbu na rad organizatora! kakav je to način da me stavite u par da se borim protiv nekog tamo autora koji nema nijednu jedinu defku na naslovnoj???
užasnut sam! ;)
Šalu na stranu Sub, smatram te ozbiljnim protivnikom bez obzira na kvotu i neka bolja definicija pobedi.
јашта, све ово је и замишљено као забава и зајебанција (:
Ja se prijavljujem ako jos ima mesta..sta god to znacilo
Peki, par pitanja. Prvo, da li je će padati linkovanje definicija?
Drugo, da li će biti u pitanju nedefinisani pojmovi?
Treće, da li samo Lullaby smišlja teme?
Četvrto, kako ćete sprečiti malverzacije sa duplih naloga?
Peto, koja je D ALTIMET PRAJZ za usera koji nas oduva sve?
Šesto, je l' imaš slučajno pivo, ožedn'o sam?
Arei, ne odazivaš se dete mu...
kakva ti je ovo ''Murinjo'' taktika sa provociranjem i podbadanjem....razbiće se neki od vas o Pezo$a ko talasi o stenu...:D
lolo nista ja nisam reko :D
uh,ja se sad priključih,vidim već ste odmakli.prvog borca videh jedino na temi "mačke",znam kak'e mačke voli,ali ne i defke,ni ič,lololo.
Znači postoje dojave gore i od Džankijeve, ova je dokaz.
Predviđam žestoku borbu.
Predviđam žestoku borbu.
Pravda za Južnjake! Jug keva! Ha!
u samoj završnici, minimum u polu finalu turnira, a možda i u finalu će biti neko iz istočne. I na to smem pare da stavim.
На папиру имам одличан распоред до финала конференције , али ко што већ рекох један дефка одлучује а сви ми умемо да искуцамо текстич неки , среча и тренутна инспирација су овде главни фактор , свака част оном ко победи ....
И да се ода нека почаст том јунаку , ред би био .... нека титула :))
Ја бих се задовољио и Фацином кифлом :)
Значи тебе Славко задовољава Фаца? Мислим, својом кифлом те задовољава?
Какве ви перверзне умове имате, па то није здраво.
Не умем да читам даље од првог поста, па бих замолио организаторе да све везано за термине мечова и шта год је битно окачу тамо. Фала и знам да не бисте ово сами урадили да вас нисам просветлио.
Откад то? Јел' то нешто ново? (педерски смајли)