Čeda Jovanović - vaš stav

1. a) narkoman, psihopata, mafijoza i strani plaćenik
    b) mlad čovjek sa dobrim idejama, ali nažalost upetljan u neke mafijaške krugove, s ambicijom da se ako ikad dođe na vlast, pored sprovođenja svog programa, debelo nakrade, kao i svi ostali političari
    c) Čeda kao ličnost ne postoji, on je samo pijun u rukama stranih organizacija koje imaju cilj da unište Srbiju
    d) obična mlada i nedobudna budala
    e) čovjek koji ima muda da kaže šta misli, ima neke dobre ideje, ali je bolji na riječima nego na djelima, a sem toga, nije on za Srbiju, a čak i da zaista ima neki potencijal, taj potencijal je propao zbog jako lošeg imidža koji ima, i raznih afera i dilova sa mafijom koje mu se pripisuju
    f) čovjek čije vrijeme tek dolazi, pravi nasljednik Zorana Đinđića, revolucionar koji ima svoj cilj, i postepeno korak po korak teži ka njemu, kad dođe na vlast za možda 10 godina preporodiće Srbiju i očistiti je od nazadnih i kriminalnih elemenata

2. Довољно је да се зна које му је ПРВО радно место и ето.

3. a)bez toga manijak,samo marioneta c) d)

4. LDP-ovci se još nisu upisali sa eventualnom odbranom i obrazloženjem svog stava.

5. Ja ga zaista ne vidim kao ozbiljnog političara, a što je najgore, ove izbore će on da bude glavni, porasla im je popularnost, i biraće kao Dačić prošli put, sva krem ministarstva da pokupe -_-'

6. Ovo pod A i pod C i sve ono ostalo što ide uz to.

7. a
    mrzi me da obrazlažem. Čovek koji sve vidi SAMO kroz novac.

8. Covek kome pripisuju saradnju sa mafijasima, pripisuju da je narkoman i peder, al i pored toga 220 iljade ljudi je na poslednjim izborima glasalo za LDP.
    Po poslednjim istrazivanjima LDP je treca stranka u Srbiji i u konstantnom porastu popularnosti.

9. fff ja profula temu... ja kontao onaj Čeda Jovanović Zmaj što je piso pesme...

10. Samo malo da aktiviram temu, dakle zasad osim Bojan Boja, nema LDP-ovaca?

11. Rasistička svinja,dira braću crnce i male ljude!

12. Ја сам све о Чеди рекао...
    И да, Талентовано Глуп је Чединац....

13. a) narkoman, psihopata, mafijoza i strani plaćenik

Наркоманчина, психић у покушају, мафијоза у покушају и страни плаћеник (који га прима у буљу).

14. Pa upravo tipkate po sajtu omladine LDP-a, kontam tako.
    Dobar čoek, još bolji bog što ga drži, a dobra je i Srbija u kojoj takav može i na vlast atakovati. Čak.

15. pripisuju da je narkoman

Ја не приписујем да је наркоман. Знам то. Живео је у мом насељу добрих 7-8 година. Знам и људе од којих је куповао, сви су ту и дан данас. Био је највећа распала наркоманчина. И даље је.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.