![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Molim vas da budete ozbiljni pri komentrisanju ove teme. Pišite šta mislite da ste bili u prošlom životu. Na primer ja pouzdano znam da sam bio kineski paor, gajio sam perinač i dolazio sam iz patrijahalne Ujgurske porodice.
Kurac od ovce. Tad su ovce bile kurate i jebale su.
Verovatno ljudožder, pošto kažu da u sledećem životu budeš ono prema čemu si bio najgori.
Lenjin.
Пичка! Питам се... Је л' једино мене нису захватиле промене приликом преласка у нови живот?
Za trenutni nisam siguran sta sam, al' u proslom sam bio nesto bolje. Sigurno.
kurva
Ja sam zardinjera bio, a i sad sam!
kurva
gazdarice, aman, ne šta ste u ovom, no u prošlom xD
hahah morala sam.
:*
ju, ja se izvinjajem :P
hahahah zekava :*
20 % od plate :P
nemoj! imam muža na grbači, dete na putu, je l' ti 'oćeš da pomremo??
jao ja imam genijalnu priču o nekoj ribi koja je išla kod nekog hipnotizera/karmičkog astrologa (ma šta to bilo!) da je vraća u prošle živote, ispostavilo se da je u jednom bila ortak marka pola i da je s njim išla u kinu. posle kad je došla kući, otvorila knjigu "milion" od marka pola (literatura sa ispita, riba studirala kineski) i shvatila da je onomad dok je spremala ispit podvlačila neke delove i sa strane pisala "marko laže!!!" i da se uopšte ne seća da je to pisala! hahahahah bilo je tu još svakakvih priča...
ja mislim da sam bila časna sestra....
dobro de, pravimo kompromis. skrati suknjicu i sve je ok.
seljak u opanci... ne da mislim, nego znam...
I was...woobble.
http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/7/767/5JSZ000Z/posters/che-guevara.jpg
jao ja imam genijalnu priču o nekoj ribi koja je išla kod nekog hipnotizera/karmičkog astrologa (ma šta to bilo!) da je vraća u prošle živote, ispostavilo se da je u jednom bila ortak marka pola i da je s njim išla u kinu. posle kad je došla kući, otvorila knjigu "milion" od marka pola (literatura sa ispita, riba studirala kineski) i shvatila da je onomad dok je spremala ispit podvlačila neke delove i sa strane pisala "marko laže!!!" i da se uopšte ne seća da je to pisala! hahahahah bilo je tu još svakakvih priča...
HAHHAhahahhahahahahaha!
Mada i mi smo ucili da je lupao, ali je prekul svejedno:))