Šta ste bili u prošlom životu?

1. Molim vas da budete ozbiljni pri komentrisanju ove teme. Pišite šta mislite da ste bili u prošlom životu. Na primer ja pouzdano znam da sam bio kineski paor, gajio sam perinač i dolazio sam iz patrijahalne Ujgurske porodice.

2. Kurac od ovce. Tad su ovce bile kurate i jebale su.

3. Verovatno ljudožder, pošto kažu da u sledećem životu budeš ono prema čemu si bio najgori.

4. Пичка! Питам се... Је л' једино мене нису захватиле промене приликом преласка у нови живот?

5. Za trenutni nisam siguran sta sam, al' u proslom sam bio nesto bolje. Sigurno.

6. Ja sam zardinjera bio, a i sad sam!

7. tasmanijski djavo

kurva

gazdarice, aman, ne šta ste u ovom, no u prošlom xD
    hahah morala sam.

:*

8. nemoj! imam muža na grbači, dete na putu, je l' ti 'oćeš da pomremo??

9. jao ja imam genijalnu priču o nekoj ribi koja je išla kod nekog hipnotizera/karmičkog astrologa (ma šta to bilo!) da je vraća u prošle živote, ispostavilo se da je u jednom bila ortak marka pola i da je s njim išla u kinu. posle kad je došla kući, otvorila knjigu "milion" od marka pola (literatura sa ispita, riba studirala kineski) i shvatila da je onomad dok je spremala ispit podvlačila neke delove i sa strane pisala "marko laže!!!" i da se uopšte ne seća da je to pisala! hahahahah bilo je tu još svakakvih priča...

ja mislim da sam bila časna sestra....

10. dobro de, pravimo kompromis. skrati suknjicu i sve je ok.

11. seljak u opanci... ne da mislim, nego znam...

12. lemaja
    jao ja imam genijalnu priču o nekoj ribi koja je išla kod nekog hipnotizera/karmičkog astrologa (ma šta to bilo!) da je vraća u prošle živote, ispostavilo se da je u jednom bila ortak marka pola i da je s njim išla u kinu. posle kad je došla kući, otvorila knjigu "milion" od marka pola (literatura sa ispita, riba studirala kineski) i shvatila da je onomad dok je spremala ispit podvlačila neke delove i sa strane pisala "marko laže!!!" i da se uopšte ne seća da je to pisala! hahahahah bilo je tu još svakakvih priča...

HAHHAhahahhahahahahaha!

13. Mada i mi smo ucili da je lupao, ali je prekul svejedno:))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.