Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mislim da mi je ovo 3. život po redu, nisam iskusio neke stvari na svojoj koži a opet mogu tako verodostojno da ih opišem. Garant sam bio neki plagijator u prošlom životu.
Jelena Rozga.
Neki teški krimos, pošto sam sad neviđena pička. Značu u trećem životu zajebaću i Pabla Eskobara.
Batler. Siguran sam, sa dopuštenjem.
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/498865/498865,1277827622,1/stock-vector-cheerful-cartoon-cucumber-raising-his-hands-56201824.jpg
Алојзије Степинац. А пре тога сам бијо мој наврндеда, а пре тога Чезаре Борџија, пре тога Питагора и не сећам се више, вероватно Јахве.
Ameba...
Vojvodo Valentino, mora da si uživao u tatinim orgijama (sa dečacima).
Neki miroljubivi stanovnik drevne Halade :)
Ja sam bio politicar
Ubise me u skupstini 1928
Golub, Đolub đololo
ja sam bio crv
Dostavljač pice. Ne, ni onda nisam jebao.
Bio sam domar i jebao sam tetkice dok je u hodniku dečija graja, onda je sve bilo čisto čak su i učiteljice častile me pičkom :)
Vodoinstalater :)