Хипстерговно

1. procitao sam je, znaci ono, svako za sebe? u se i u svoje kljuse?

2. e sad wojtece, imamo dva suprotna misljenja, dio kaze da su anti ti kazes da su pro....

3. otprilike. Odo ja sad na stoni tenis, pa nastavljam kad se vrnem. Inače, ni sam baš ne kapiram tu subkulturu dobro, možda sam sve pogrešno shvatio.

4. Daj sliku neke hipsterke, da vidimo kakve su.

5. Joj, negde 2007. moj drug iz srednje krenuo da se oblaci retardiranije nego ikad, kao prava fegetcina iako je strejt ili makar biseks. onakav sal, retardirane cvike, farmerice uze nego pola devojaka iz odeljenja, etc, etc. Na fejsu slike sve morbidne + kao sto Vejverin kaci, urbane, fotoshopirane, iz pogleda plave vaze ili jednog obuvenog stopala ili tako nesto. I ja mislih da je lud, ali shvatih pre par nedelja da je zapravo hipster. Hvala ti Vukajlijo.

6. e sad wojtece, imamo dva suprotna misljenja, dio kaze da su anti ti kazes da su pro....

Хипстерај није арафатка око врата и профил на Флкиру испуњен панорамама. Тру хипстер никада неће сликати снежни парк и ставити тугаљиви натпис на фотографију. Не, он се бави уметношћу коју ми не можемо да скапирамо, а руглу извргава оно што капира као обично и мејнстрим. "Не разумеш ти то..."

7. Е, јбг, морате да схватите да има људи који још нису открили овај сајт да би могли да се просветле и приме ту свету тајну кулоће која се чува овде.
    Мислим, то они, не ми, ми смо кул. Они то.

8. Joj, negde 2007. moj drug iz srednje krenuo da se oblaci retardiranije nego ikad, kao prava fegetcina iako je strejt ili makar biseks. onakav sal, retardirane cvike, farmerice uze nego pola devojaka iz odeljenja, etc, etc. Na fejsu slike sve morbidne + kao sto Vejverin kaci, urbane, fotoshopirane, iz pogleda plave vaze ili jednog obuvenog stopala ili tako nesto. I ja mislih da je lud, ali shvatih pre par nedelja da je zapravo hipster. Hvala ti Vukajlijo.

Окаћи његове слике

9. iz pogleda plave vaze ili jednog obuvenog stopala ili tako nesto

Тај фазон.

10. Pa wojtece, je l moj drug sad tru ili ne? On ima panorame i kurce i arafatku, bukvalno ceo trip iz definicije o hipsterima.

11. E, Cupicu, kad aktiviram ponovo fejs ukrascu par komada pa cu da zatamnim (ipak cuvam privatnost, jelte, mada on voli da se svrsava na njegove fotke, i fotke njega a i fotke saksija) i okacim.

12. wojtek
    Хипстерај није арафатка око врата и профил на Флкиру испуњен панорамама. Тру хипстер никада неће сликати снежни парк и ставити тугаљиви натпис на фотографију. Не, он се бави уметношћу коју ми не можемо да скапирамо, а руглу извргава оно што капира као обично и мејнстрим. "Не разумеш ти то..."

sad se namece pitanje koje je Jovicic pomenuo to tru hipster i ovi fejk mejnstrim hipsteri, sad ste me zbunili totalno, sad ispada da ako gotivis one slike sa prve strane ti si hipster ali taj tru hipster jer si isprozivao one fejk hipstere koji su napravili one prve tugljive slike, a ako ti se ne svidjaju slike onda si opet hipster ali fake one....
    'bem mu lebac....

13. Ima ribu, rekoh vec da je makar biseks.

14. Pa wojtece, je l moj drug sad tru ili ne? On ima panorame i kurce i arafatku, bukvalno ceo trip iz definicije o hipsterima.

Није само мода у питању, већ тај "бољи сам од тебе, али ти то не разумеш" животни став. Он воли необичне ствари и мисли да је веома кул због тога. Типично истицање индивидуализма, оно које је карактеристично за сваку субкултуру, само је овде благо иритантније, мада ће људима кад-тад досадити то пљување хипстера. Да цитирам Гвоздена :

antihipsteraj (је) otišao u preveliki spin i postao gadniji od hipsteraja.

15. Aha, okej, ovaj je ondak tru verujem.

16. sad ispada da ako gotivis one slike sa prve strane ti si hipster

Ако готивиш нешто што готиви и хипстер, то не значи да си аутоматски у тој групи. Па јебемумиша, није свако ко слуша, штајазнам, Слејер - сатаниста.

17. ali kako onda znas ko je hipster ko nije?!
    ocu da znam jesam li hipster ne d'o mi Bog!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.