Prijava

Veoma, ali i u tome uvek nađem nešto dobro. Na primer, lakše se obrišem, nemam problema sa zatvorom, brže se ispraznim...

Drugim riječima - pišaš kroz guzicu. :)

Trajaće hipsterluk dok multinacionalne kompanije ne izbače novi "hype", jer, vuk (u ovom slučaju ovca) dlaku mijenja, ali ćud nikako.

fora je nikada ne prihvatiti tu etiketu, ali se (barem prećutno) uvrediti na svako etiketiranje drugih istom, koji su po tebi totalni kreteni i imbecili. ne misliti da je 'to' loše, ali se ne gurati u isti sos sa ostalima, dok u isto vreme imaš opasnu potrebu da stvari 'ispraviš' i postaviš na mesto koje je kao takvo jedino logično, u moru nekreativnosti i užasavajuće zatupljenosti. osećati prezir prema svima za koje ne govoriš, ali misliš, tj. smatrati sebe za jednog u pravom svetlu, koliko god je to moguće, a opet, iako je to suprotno onome što želiš da misliš, mrzeti one koji na neki način kaljaju potencijalno idealnu širu sliku. U suštini, caka je i nekom postizanju stanja savremenosti, u smislu da nikada ne dolaziš do zaključka, već si u nekom konstantom pronalaženju odgovora na nepostavljeno. I ćutati o svemu tome u nadi da će možda neko uhvatiti tvoj zamaskiran nagoveštaj spakovan u veštu metaforu prilikom neke late night pijanke, ili pronaći tvoj blog na nekom nekonvencionalnom sistemu, te uživati u tvom skromnom i nenametljivom viđenju onoga što te ispunjava.

ako se već prave nekakve bezvezne podele, neka budu ovakve:
1. nekulturni, glupi, užasno dosadni i do krajnjih granica neobrazovani (najprostije rečeno SELJACI, u najnegativnijoj konotaciji)
2. šminkeri
3. osobe koje imaju barem jedan hobi ili interesovanje u životu.