Хипстерговно

1. To je ono protestujemo protiv nuklearki, al nam treba struja za sintisajzere ?

2. LUDI CAK
    A ko ti je ovaj brkati hipster?

пошто је камара банован, ја да одговорим: марко настић...

http://www.youtube.com/watch?v=gM-QEcuDY8I

наш ДЈ, прави много добар техно и минимал, али је хипстерчина само таква. :D

3. Izliv mozga u krv!
    Seljačko hipstergovno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

http://www.youtube.com/watch?v=Katom2-OER4

4. Došao sam na ovu temu da saznam šta su hipsteri, jer je na onom posteru ZAZ u komentarima spomenuta reč milion puta. Najviše mi je u tome pomogao filantropofob, mada je i Jovičić bio u pravu u početku, posle je počeo da siluje.

A toj li je!

A proizvodnja lap-topova?

Svaki hispter ima bar jedan, sa kog može da sluša ZAZ!

Ovo je ono što ne volim na ovom sajtu, to generalizovanje ljudi. Ja (najčešće) nosim trenerku, patike, idem na fakultet, imam stav o svemu, slušam svakakvu muziku, igram košarku, imam drugara i drugarica.. Poenta je da nisam originalan lik, tako da sebe ne svrstavam u te hipstere. A nećeš verovati, ZAZ mi se sviđa. I ritam, i glas, poruke koje pokušava da prenese manje - više, ali to nije razlog da mene i ostale ljude koji znaju poneku njenu pesmu trpaš u isti koš sa hipsterima.

5. ja razumeh svaku petu reč na ovoj temi.

6. Došao sam na ovu temu da saznam šta su hipsteri, jer je na onom posteru ZAZ u komentarima spomenuta reč milion puta. Najviše mi je u tome pomogao filantropofob, mada je i Jovičić bio u pravu u početku, posle je počeo da siluje.

A toj li je!
    A proizvodnja lap-topova?

Svaki hispter ima bar jedan, sa kog može da sluša ZAZ!

Ovo je ono što ne volim na ovom sajtu, to generalizovanje ljudi. Ja (najčešće) nosim trenerku, patike, idem na fakultet, imam stav o svemu, slušam svakakvu muziku, igram košarku, imam drugara i drugarica.. Poenta je da nisam originalan lik, tako da sebe ne svrstavam u te hipstere. A nećeš verovati, ZAZ mi se sviđa. I ritam, i glas, poruke koje pokušava da prenese manje - više, ali to nije razlog da mene i ostale ljude koji znaju poneku njenu pesmu trpaš u isti koš sa hipsterima.

http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/131/348/3147.jpg?1307463615

7. Hahaha, pa niko ti ne govori da si hipster, ocigledno nisi dobro procitao temu, ili si lose shvatio.

8. Čovek je napisao da svaki hipster sluša ZAZ. Da li sam to loše shvatio?

Jovičiću, zašto gej? Obrazloži.

9. E Saljivdzija,a koga zabole za tebe?

10. Šaljivdžija, ne znam da li si pročitao prva dva- tri posta, ali tamo piše da hipsteri nisu poželjni na ovoj temi.

Tako je i Mrmun doš'o, počeo nešto da priča, ja sam citirao taj post(gde je napomena), i više ga nikad nisam video na ovoj temi.

11. E Saljivdzija,a koga zabole za tebe?

Ja nemam pravo na mišljenje?

12. Ne znam šta su hipsteri, a drago mi.

13. Meni nije opet jasno kakva je ova supkultura. Oko čega je okupljena? Meni se čini da nema nikakav poseban sadržaj niti ideju. Skinhedsi su mi na primer mnogo smisleniji. Nemaju iluziju da su pametni, imaju desničarsku ideologiju, za i protiv... A ovo mi izgleda kao pozeraj, čega je uvek bilo i biće, a da ih mrzim... kad mrziš nešto smešno, onda nemaš smisla za humor, nego si ogorčen čovek.

14. Valdemare, nervira li tebe kad dobiješ proliv?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.