Prijava

Da li u svetu snova, kada sklopite oči i utonete u podsvet, izlazite van okvira Vukajlije ili ste i dalje pod njenim uticajem?
Da li sanjate Vukajlijaše, kako ih sanjate, koliko često i slično.

Углавном сам сањао Вукајлијаше које лично познајем.

Први Вукајлијаш кога сам сањао је био Ујка Вања, и сањао сам како ми нуди неке паре, ал' ми тражи још веће паре, што није ни било чудо, јер је требало да уђемо у неки пословни дил. Касније сам сањао како је умро.

Пира и овог Мрмуна сам сањао једно неколико пута, ал' да ме убијеш не могу да се сетим у ком контексту.

Једну Вукајлијашицу сам скоро сањао како ме прогања и хоће да општи са мном, а ја је терам у пичку материну, јер реално мислим да је рава, а она никако да ме пусти на миру. Сетићу се још.

Хвала ти Мрмуне што си ми вратио веру у самога себе, јер си ми доказао да нисам толики нолајфер - још не сањам ово место...

Ja sam sanjala da mi je neko upao na profil i kaljao mi čast, a ja sve to posmatrala iz oflajnai psovala mu majku. Jebem li ga da l' sam normalna.

Ја се појављујем у вашим сновима али ви не знате да сам тамо.

Ja sam sanjao Natnat jednom. Stavila je, u stvarnosti, neku biciklističku sliku na forumu pod fotorgrafije vukajlijaša. Ta slika mi ostala u podsvesti izgleda. U snu je imala biciklističku kacigu.

Imao sam tripove da mi neko briše definicije, a ne mogu ništa da učinim.

Kod mene slično kao ovo sa upadom na profil. Sanjala da su mi pevetei objavljeni na forumu.
Ispostavilo se kasnije da to može da bude i realnost. :)

Par puta sam sanjala vukajliju i ljude sa sajta, uglavnom je sve bilo vezano za sajt.
Do duše češće sam sanjala neke ljude sa sajta koje sam upoznala i više ih ne smatram sajtom, tako da to ne računam.

Овако Урош долази вукајлијашицама у сан:

http://www.youtube.com/watch?v=SxW19zceuyc

Урош

Ја се појављујем у вашим сновима али ви не знате да сам тамо.

Zato što si stelt :P

EVO GA "PASTE" SA ISTE TEME NA KTITOR FORUMU NA KOJU SAM UPISO ...

Elem da počnem prvi. Pre neku noć sanjam da je Džimi okačio poster neke srušene kuće iz koje viri tenk. Ja prokomentarišem poster sa rečima " al si ga uterao , svaka ti čast"... Komentar na poster su upisali još Asat, i mara munja?! Ne sećam se komentara...Uglavnom, posle toga sanjam Dnevnik 2 RTS a i Dačića kako prikazuje taj poster i naziva ga eksplicitnom mržnjom, te da će se svi autori i komentatori istog nači pred sudom zajedno sa Kaizenom i odgovarati za vređanje i širenje nacionale mržnje. Skontam da je tu i moj komentar i razmišljam dal da se krijem ili da se prijavim policiji...
Čim sam izašao iz stana, zgrabili me policajci i sproveli ko najgoreg u državi (gledali ste američke filmove). Ubrzo naše slike u svim medijima, linč, a evropa traži da nas osude...Onda ja odlučim da ču da pričam iz srca, i da mi advokat ne treba. U ćeliji smo svi bili razdvojeni, ali nekako uspem da se čujem sa Džimijem preko zida, a on me upozori da će mi nalog na Vukajliji biti trajno izbrisan ako osudim njegov poster. Tu se ja još i naljutim na njega , jer me uvredilo njegovo mišljenje da ću izdati VUkajliju...Pošto sam i kao oficir i kao političar bio vrsan govornik, spremao sam satima govor za koji sam bio siguran da će fascinirati sud i sigurno nas osloboditi sramnih opzižbi. Izveli me pred sudiju, a ono sala ogromna, mediji svuda. Svako od nas osuđenih Vukajlijaša nosi na reveru bedž sa nadimkom i avatrom! I taman kad sam se spremao da održim govor o nepravdi i greškama medija, o tome koliko Vukajlija doprinosi razvoju humora i druženja u Srbiji i u bivšoj jugi, zvoni mi sat za ustajanje...Kad se probudih, beše mi drago što je sve to bio san, al bih voleo da sam onaj govor održao...;_))))))

Često imam noćne more, sanjam neka čudovišta. Ne poznajem nikoga sa Vuke, za sada ne mogu da uspostavim obostrano jednoznačnu korespodenciju.

Opet se oduševljavam ovim Penzionerovim snom. Iznova, i iznova. :)

Ja sam sanjao da mi piše na profilu da sam mod i ja još krenuo sam da pravim sranja po sajtu i niko mi ništa nije mogao. Lep i neostvarljiv san.

Ja sanjao Zyclona pre neku noć... Ne znam ni kako čovek izgleda, a sanjam ga već drugi put... Pitam se šta li to može da znači...

ajd ja cu prekopirati svoj tekst sa one tamo teme, mrsko me da pisem.

dzimi jebo te sunce, sanjao sam te preksinoc, kako si metno definiciju na naslovnu, ja te poceh i sanjati. Bio si onako nekakav ogroman, ko krkan onaj neki, cini mi se da si imao kajlu oko vrata, tetovaze neke, bas ono krkanski. Kao nedje sam te sreo usput, kao da sam izlazio iz zgrade neke i neko je rekao da si ti Dzimi sa vukajlije. Probudio sam se u goloj vodi...

Sanjao sam jos nekoga, al ne mogu da se sjetim, poodavno je bilo.

@LOL Brate u potpunosti se slazem sa tobom Mr.Moon brate.. i mi smo stalno na vuki.. ali jbt Sanjas internet sajt.. !???? Buuuuuuuuu brate koji trip hvala bogu sto nisam toliki No lifer.. izadji iz kuce i nadji devojku ili decka,.. !

Ahahahaahahahah, Penzos WTF! :D

Џими то је то!