Đorđe Balašević

1. Ne slušam ga, a i malo me nervira njegov lalinski akcenat. Ne mogu komentarisati kakav je kao čovjek, kad ga ne znam.

2. ovaj los covjek, koga je ubio? koga je opljackao? ako je on los, istinski losi ljudi trebaju novi pridjev.

3. Koliko je loš čovek, toliko je smaračkiji muzičar. :)
    Zaista, neki dilanovsko-balkanski melos... Ne ulazim u to kakav je čovek, ali mi se muzika ne sviđa. Mada tekstovi nekih pesama nisu loši...

4. holdene, uplati ktitora, moz' da mijenjas ime tako.. :DD

5. Balasevica obozavam. Smatram da samo ljudi koji umeju da osete muziku mogu razumeti njegove pesme, zato i razumem zbog cega ga gomila ljudi ne voli . Muzika mu je genijalna. Sto se tice kakv je covek u to ne ulazim, mnogi tvrde da je ovakav i onakav, ne znam coveka i ne mogu da pricam realno. Sto se mene tice on je genijalan.

6. ha, ha, ha! Iskreno, uleteo sam ovamo kad sam video tebe! Gadno sam se istripovao misleći da nisam mesečario pa uleteo ovamo! Pa rekoh da vidim ko je taj poluimenjak! :)
    A i Balaš me smara, pa da i njega malo prokomentarišem...
    p.s. Kad mi ostane od bureka i jogurta sledeće nedelje imam da uplatim! :D

7. neki nebitan lik

Ok, kontam da ga voliš, ali pretera ga. Pa ti napravi od nas neke dileje koji ne znaju šta je muzika... :)
    Da je tema "J.S.Bah" pa i da te razumem, ali Djuradja Balaša - pretera ga.

8. Balašević moj dobar drugar. Balašević! Balašević! Znam i njegove pjesme, Balašević! Balašević!

9. Nije se borio protiv čega nije mogao...Napisao je i otpevao "Računajte na nas", jer je bio "zamoljen" uz napomenu da će lično Tito doći da ga gleda...Napisao je "Triput sam video Tita Maršala" u zamenu za jedno odsustvo iz vojske, mesec dana pošto je postao otac...Da ne dužim o istoriji, nije on uradio ništa nečasno. Bar nije uradio ništa nečasnije od svih ostalih. I suvišno je reći da primitivne, razuma oslobođene, nacionalistički motivisane stavove Bore Đorđevića ne prihvatim kao validne argumente ni u izboru sapuna. Balašević ima talenta, ali talenat rešava probleme rime i stila. Iskrenost i karakteristična emotivnost lišena patetike su ono što čini neponoviljim njegove tekstove, i ko god se dovoljno posveti analizi i kritičkom posmatranju, mora doći do zaključka da je njegovoj umetnosti mesto u samom vrhu srpske umetnosti svih vremena. A to je visina do koje nemoralni ne stižu.

10. Ok, kontam da ga voliš, ali pretera ga. Pa ti napravi od nas neke dileje koji ne znaju šta je muzika... :)
    Da je tema "J.S.Bah" pa i da te razumem, ali Djuradja Balaša - pretera ga.

Samo sam izneo svoje misljenje. On je za mene genije. Nisam imao nameru da nekog uvredim svojom kanstatacijom o razumevanju muzike. Verujem ja da ti verujes da razumes muziku. To je prosto tako sto se tice muzike. Svi vole nesto i svi misle da je to sto oni vole dobro, a da ostali nisu u pravu, zato nema smisla polemisati o mizici i muziciranju

11. Ne kapiram, koje pizde materine dobar muzicar?! Bedni recitator, i uspesni zabavljac publike. Stand-up komicar, i nista vise od toga.
    Ne postoji NIJEDNA pesma ovog slepca koja mi se makar malo dopada. Bora Djordjevic mozda jeste slina, i to najgora, ali je bar nekada imao ime, i bar nekada pravio muziku. Ovo govno nikada. Koji kurac ste 6 strana ispisali o njemu, po toj logici i ona tema o Night Shift zasluzuje bar 4. FUJ!!!

12. Балашевић мој добар друг и странке.

13. Jericho, zato sto se tebi licno nijedna jedina pesma njegova ne svidja tebi nije jasno sto su ljudi ispisali 6 strana o njemu? Mozes li reci ista gluplje?

14. Mogu, pufnice, evo:

Jericho, zato sto se tebi licno nijedna jedina pesma njegova ne svidja tebi nije jasno sto su ljudi ispisali 6 strana o njemu? Mozes li reci ista gluplje?

15. Joj, crni Jericho. Bolje odspavaj malo, glup si ovako kasno.

16. ej, ej, Jericho nikad nije glup, ni ujutru, ni prevece, ni kasno nocu, ali je rapalj uvek. I to mu se ne sme zamerati. A rapaljiima, kao rapaljima sve ovo sto je rekao je istina. Znam, jer tamo gde rastu rapalji rastu i mnogo bolji zabavljaci nego sto je tematska okosnica ovog podforuma. Reci rapalju da je glup je isto kao i reci crncu da je ubledeo, besmisleno, jer nikako ne moze biti.

17. @Crying Knife, sta pokuavas sa ovim prosto prosirenim recenicama? da nas ubedis da jericho nije glup(!?), ili samo zelis da zvucis pametno?

18. ja ne mogu da ŽELIM da zvucim pametno, ja zvučim pametno i dok blejim jer i tad izbija suvo zlato iskonske mudrosti iz kvalitetno akcetntovanog be. a da nekoga ubedjujem takodje nemam nameru, to mi je nakako diktartorski iako i to zaslužujem da budem.

19. Кад' Балашевић почне да пјева можда га и почнем слушати, док рецитује немам ту намјеру.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.