Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
септичка јама ми се прељева? Шта да радим?
Dragi Frenki,
pozovi preduzece za opravku i održavanje vodovodne i kanalizacione instalacije. Dok ti oni ne srede stvari, kupaj se u komšijinoj jami.
Tvoj Bravo.
Драги Браво
Велики сам фан Ђорђија Копривице и његових колега па ако може један од његових постера ових у природној величини да зајебавам ђеда да је дошо Ђорђије да нам свира.1. Који је по вама најлепши гуслар?
2. Зашзо Ђорђије није направио инострану каријеру кад је таква величина?
3. Ако може кратка биографија о Ђорђију
4. Да ли има и у редакцију Ђорђијевих фанова
5. Волим те Ђорђије и остали гуслари
http://thumbnails.truveo.com/0020/54/11/54118BCA513D77632B5202_Large.jpg
http://thumbnails.truveo.com/0018/25/A4/25A41E6EE6CD1755EE0DDA_Large.jpg
http://www.kupindo.com/NARODNI-GUSLAR-BRANKO-PEROVIC_slika_O_792681.jpg
http://i.ytimg.com/vi/TCfEI8i-N7Y/0.jpg
http://img.youtube.com/vi/Zz52H3vqHtU/0.jpg
Велики сам фан Ђорђија Копривице и његових колега па ако може један од његових постера ових у природној величини да зајебавам ђеда да је дошо Ђорђије да нам свира.1. Који је по вама најлепши гуслар?
2. Зашзо Ђорђије није направио инострану каријеру кад је таква величина?
3. Ако може кратка биографија о Ђорђију
4. Да ли има и у редакцију Ђорђијевих фанова
5. Волим те Ђорђије и остали гуслари
Dragi Ajakse,
izvini što si ovoliko čekao na odgovor, ali kada smo u redakciji videli sa kakvom ljubavlju pričaš o Đorđiju Koprivici, kontaktirali smo ga i ugovorili intervju. Mogu da ti kažem da je Đoko jako simpatična osoba, i da je razgovor sa njim bio veoma prijatan. Evo šta je rekao o sebi:
"Jа sаm rođen 21.02.1967 u mjestu Koprivice (Bаnjаni) u opštini Nikšić (Crnа Gorа) u brojnoj porodici tri sestre i šest brаtа. U mjestu gdje sаm rođen osim gusаlа, dvojenice i svirаle drugih instrumenаtа nemа.
S guslаmа sаm počeo dа se družim od pete godine životа uz ocа i svoju stаriju brаću, koji svi znаju dа pjevаju uz gusle. NJegoš kаže dа su gusle junаčki rаzgovor. Zа mene su gusle vječiti simbol borbe zа slobodu. I kаo što su nаši Nаrodni Guslаri prije više stotinа godinа prenosili slаvu srpskih junаkа u borbi sа Turcimа i poturicаmа, sigurаn sаm dа će u dаklekoj budućnosti guslаti i o vremenimа ovim zvjerski okrutni po srpski nаrod. Gusle se čuju i nа Lovćenu i nа Zlаtiboru i nа Romаniji, dаkle svаgdje đe već vjekovimа živi srpski nаrod. Uvjek kаdа mi je teško uzimаm gusle u ruke pа se rаzgovаrаm.
U slobodno vrijeme rаdo odlаzim kod svojih roditeljа u Bаnjаne, u svoj omiljeni grаd Herceg Novi, Hercegovinu i ljeti posebno po vаšerimа nа Romаniji.".
A, što se tiče tvojih pitanja, evo naših odgovora:
1. Najlepši je Koprivica, naravno.
2. Nije želeo da se time bahće. On je umetnik, time se bavi zbog negog višeg osećanja, a ne zbog popularnosti i para.
3. Biografiju si dobio od Đorđija lično!
4. Posle ovog intervjua, dobio je barem jednog fana.
5. Đorđije, i mi te volimo!
Tvoj Bravo.
Dragi Bravo, pisao sam vam u nekom od proslih brojeva, i lepo ste mi odgovorili da se ne bakcem sa budalama, nego da se sklonim i pustim da sve prodje, ali ja vas nisam poslusao, i bezdusno sam uzeo utoku, i pucao im svima u noge, i sad me juri murija. Sta da radim, gde da se krijem, da bezim iz drzave, da pustim bradu, kosu da ofarabam, promenim izgled, smrsam, sta da radim?
Ovog puta cu vas poslusati, obecavam!
VukasinRajsic 16 Bg
Ovog puta cu vas poslusati, obecavam!
VukasinRajsic 16 Bg
Драги Вукашине,
Пошто видим да не желиш да те ухвате, имам решење за тебе. Не дај да те ухвате. Узми утоку прислони је на браду, то јест не на браду, гурни је у уста сигурније је и пуцај. Никад те неће послати у затвор. Надамо се да ћеш нас послушати.
Поздрав.
Твој Браво.
Dragi bravo, zovem iz Donjeg Brijanja i imam jedno kratko pitanje za vasu redakciju.
Naime ceo jebeni dan, znaci od kad sam ustao do sada mi mocuga neprestano stoji vozdignuta i nece se spusti jebla mamu svoju...Sta da radim? Da li da ga udaram nekim tiganjem bojim se slomicu tiganj jebo te , mozda ipak da pokusam da ga savijem kroz nogavicu ali bojim se da ce onda cesati zemlju?
Pomagajte ako boga znate jer ovo je vise neizdrzljivo, stvorila se citava kolona ispred kuce..
Naime ceo jebeni dan, znaci od kad sam ustao do sada mi mocuga neprestano stoji vozdignuta i nece se spusti jebla mamu svoju...Sta da radim? Da li da ga udaram nekim tiganjem bojim se slomicu tiganj jebo te , mozda ipak da pokusam da ga savijem kroz nogavicu ali bojim se da ce onda cesati zemlju?
Pomagajte ako boga znate jer ovo je vise neizdrzljivo, stvorila se citava kolona ispred kuce..
Драга Сељачино,
Верујем да ти то представља проблем, хоће то некада да се деси људима твог узраста, ма колико год година да имаш. Ја ти као врстан стручњак препоручујем да конзумираш бром. И да пошаљеш ту колону девојака у редакцију.
Твој Браво.
U tome i jeste sustina mog problema, imam 10 godina i u poslednje vreme mi se to stalno desava. Brom nemam, ali sam zato juce sljuljao 200 grama vijagre!
Sto se devojaka tice pokusavali smo na razne nacine da ih oteramo ali one ocigledno ostaju neometene u svom cilju.
Sto se devojaka tice pokusavali smo na razne nacine da ih oteramo ali one ocigledno ostaju neometene u svom cilju.
Драга Сељачино,
Видим да си у великом проблему. Одатле нема излаза, у ствари има, једно радикално решење. Узми најоштрији нож који можеш да нађеш у својој кући. :) Стави киту на радну површину у кухињи и брзим и јаким ударцем ножем га пресеци. То је то. Мало јесте болан поступак, али боље то него да се онесвестиш следећи пут кад ти се дигне.
Твој Браво.
Dragi Bravou,
Ne znam više ni koji put ti pišem, a pišem vam često zato što sam vaš najveći fan, jelte. Elem, stvar je postala krajnje alarmantna. Komšija svako veče dolazi pijan i tuče ženu i decu. Često mu govorim kako je propalica i da treba naći sopstvenu porodicu, pa nek njih malo tuče. Međutim jednom zamalo ne dobih i ja batine zbog toga. Da li mislite da me žena vara sa njim? I šta trebam uraditi da ispadnem prava muškarčina?
S ljubavlju vaš
Kornjaca d boj
Драги Корњачо Децхко
Провери да ниси погрешио кућу. Мени се десило да се вратим кући са посла, паркирам испред куће, довучем се унутра, појебем жену, онда да упалим светло и схватим да ем није моја кућа, ем није моја жена, ем није жена уопште него мој комшија. После тога сам морао да се одселим. Тако да провери да ли је то твоја кућа пре него што кренеш у херојске потезе против насилног комшије.
Од ♥-а, твој Бравић :*
Провери да ниси погрешио кућу. Мени се десило да се вратим кући са посла, паркирам испред куће, довучем се унутра, појебем жену, онда да упалим светло и схватим да ем није моја кућа, ем није моја жена, ем није жена уопште него мој комшија. После тога сам морао да се одселим. Тако да провери да ли је то твоја кућа пре него што кренеш у херојске потезе против насилног комшије.
Од ♥-а, твој Бравић :*
Jaoj hvala vam najmnogopunije!! Ja ustvari nemam decu, greskom sam uleteo kod strine u kuću. Nerasporazum je rešen zahvaljujući vama :)
Kao zahvalnicu zato što mi stalno izlazite u susret, odlučio sam da istetoviram ime časopisa na ruci.
http://s1.postimage.org/clv3j4bd7/Arm_agr.jpg
Bio bih veoma srećan ako bi video sliku kao poster u sledećem broju.
Pozdravčić ^^
Ћао опет ја. Ја сам онај Мита из Тврдојевца што је ваш велики љубимац.
Ја бих тео да постанем масон ако може. Они управљају светом каже ђед Радан и занима ме да ли је то у складу са нашом традицијом. Чуо сам да је и Његош, Вук, Доситеј, Мишић били масони па би тео и ја.
7. Да ли морам да носим ону глупу кецељу и каква је иницијализацијада?
8. Да ли су сви срби масони јер имамо исту расу орла (сдве главе)
9. Шта да купим и коме да се обратим?
10. Која је најбоља ложа у Србији?
11. Шта раде масони и јел имају много девојчица?
http://www.scottishrite-ec.org/eagle4.jpg
Брат Мита
Ја бих тео да постанем масон ако може. Они управљају светом каже ђед Радан и занима ме да ли је то у складу са нашом традицијом. Чуо сам да је и Његош, Вук, Доситеј, Мишић били масони па би тео и ја.
7. Да ли морам да носим ону глупу кецељу и каква је иницијализацијада?
8. Да ли су сви срби масони јер имамо исту расу орла (сдве главе)
9. Шта да купим и коме да се обратим?
10. Која је најбоља ложа у Србији?
11. Шта раде масони и јел имају много девојчица?
Драги Мито,
Масони су аут, нађи нешто што је ин, као нпр. кора од поморанџе у соби да се осети лепо њен мирис док се љубиш са партнером.
Твој Браво.
Dragi Bravu,
Umro je Darko, ja ne znam kako da nastavim dalje. Molim te za neki savjet. Inače, baš si super, stalno se samozadovoljavam na tvoje postere, samo tako nastavi.
Vrela, 13
Драга Врела
Почни да слушаш Дејана Цукића...
З љубављу твој Браво
Dragi Bravo,
Ja sam 88' godište a rado bih trsio nešto od šesnaest leta. Da li je to u redu?
Tvoj Čarls
Наравно Чарлсе, шеснајст љета је ултимативни ужитак
Штоно кажу - најслађе је пиче кад му длака ниче
Твој Браво :)
Dragi Bravo
Pišem vam po prvi put u nadi da će te mi odgovoriti, jer vas redovno čitam. Moja devojka insistira da stavim tri kondoma tokom se**a. Dok je bilo sa dva nekako sam trpeo ali mi je sad stvarno dosadilo da je stalno vodim na hitnu da ih joj vade kada se zaglave. Molim vas posavetujte kako da rešim ovaj problem.
iskreno vaš Žemo Snifić
Драги Жемо
Предлажем ти да угасиш светло при сексу и када стављаш куртон да имитираш звук отварања, па тако и решаваш проблем и штекаш куртоне...
Воли те твој Браво
ПС: Поздрави девојку :)