Браво рубрика Вукајлије

1. Dragi Bravo, prošle nedelje sam ušao slučajno u temu 'Žare i Goci' i pustio Zvuke Tromeđe. Već nedelju dana mi oni ne izbijaju iz glave, jurim šumama preko dana kao besan i srećem ljude po ulici da bih se hrvao sa njima ka' međed! Rakije više nema u kući a dasku na WC- šolji ne dižem već pišam po njoj dok pevam 'Oj Banijo'. Ne propuštam 'Gladna sam rodnog neba' ,non-stop mi je upaljena TV 'Duga' a drkam na Veru Matović. Urlam dok pričam i pljunem u ruku pre nego što devojci protrljam mindžu ili se pozdravim sa nekim, a ruke ni ne perem. Šta mi je činiti, o dragi Bravo???

2. Драги Роки
    Јебига настави даље да их слушаш јер је научно доказано да ликови ЈЕБУ! И уколико престанеш да их слупа девојка ће те оставити, и нико неће ни хтети да се рукује с тобом.
    Уз звуке Мањаче, поздрав од твог Брава

3. Dragi Bravo, krava mi se omacila i dobila štene, a komšija Mile se smeje. Da li sam normalan?

4. Dragi Bravo,
    Pišem vam po drugi put u nadi da će te mi odgovoriti. Moja devojka vam uzvraća pozdrave ali mi i dalje pravi probleme. Stalno traži da joj kupim krastavce. A ja se plašim da ne dobije onu jevropsku boles'. A da i tajo mi stalno govori ''Bravo Žemo sinu moj, lečiš nas od bele kuge!'', a ja ne znam šta je to, pa se setih vas da podpitam.
    Unapred zahvalan vaš Žemo Snifić

5. Dragi Bravo, krava mi se omacila i dobila štene, a komšija Mile se smeje. Da li sam normalan?

Dragi Zezatore,
    naravno da si normalan. Poruči komšiji da se skine sa trave, ona je za stoku!
    Pozdrav!

6. Dragi Bravo,
    Pišem vam po drugi put u nadi da će te mi odgovoriti. Moja devojka vam uzvraća pozdrave ali mi i dalje pravi probleme. Stalno traži da joj kupim krastavce. A ja se plašim da ne dobije onu jevropsku boles'. A da i tajo mi stalno govori ''Bravo Žemo sinu moj, lečiš nas od bele kuge!'', a ja ne znam šta je to, pa se setih vas da podpitam.
    Unapred zahvalan vaš Žemo Snifić

Dragi Žemo,
    preporučujemo ti Yucom-ove krastavce. Možeš da kupiš par velikih tegli, i miran si.
    Yucom je naše preduzeće, nema šta da brineš.
    Moje kolege i ja ti ovom prilikom čestitamo što ćeš postati otac!! Neka je sa srećom!
    Tvoj Bravo!

7. Ћаос другари! Сто пута сам кликнуо пошаљи па се надам да овога пута коментар неће завршити у интернетском рисајкл бину! Имам један проблем. Вићгла ми је нападнут неким тачкастим и црвеним напастима. Стално ме сврби, не помаже ни Нивеа ни Павловићева маст и пецка док пишам. О сексу или дркању ни не смем да помислим. Девојка ми каже да је варам и да је она чиста.
    Да ли је она норамална да ћу да јој поверујем?

8. Draga redakcijo informativno-obrazovnog časopisa Bravo,

Imam jednu teskobu, danima je vučem. Prošle nedelje, na vašaru u Pičkodolu sam upoznao jednu DEVOJKU. Zaljubio sam se na prvi dodir. Spavao sam je instant u kolibi pored reke Gruže i beše nam jako lepo. Al' ne lezi vraže, devojka mi je ROD! Doduše nije blizak posebno: samo polusestra po majci. Pa mi vi kažite: je l' ovo INCEST ili nije, i da li će, ako zatrudni, da rodi nekog monstruma, karakondžulu ili radikala?

Vaš,
    Milojica Mali, 17

9. Помого бог редакцијо!

Ваш пријатељ је на тешким мукама, више но икад. Знате моју причу већ одавно, и каквом сам странпутицом пошао откад напустих манастир.
    Да не дужим, нађох се на мукама јер немадох новаца за Вавилонске бештије, а нешто ми се не миле оне јефтине Египћанке што шећу подно сињега моста. Чуо сам од једног момка да се од њих добија пегаво по звонику, па и неке горе ствари. Сад, да не бих запатио неку бештијску болештину, ја шетах по финијим местима, и убрзо остадох без пара.
    Али, не бригајте! Снашао се ваш отац Ејакулије, и постах, што би млађарија рекла, макро. Сводник, јашта. Него да ви мени кажете, треба ли тући вавилонку када те не поштује и када сматраш да те гуја поткрада? Кад су непослушне, ја им прочитам нешто поучно из Светог Писма, али узалуд. Ено малочас, Нермина рекла да ће да се врати код њеног старог, Рамиза, а ја на то цитирах Коринћане. Ено је, пакује се.

Редакцијо, шта да радим?
    Помагајте, пре но што останем без блудница.
    ваш Отац Ејакулије

10. Dragi BraWo cxasopis00,
    muči me jedna velika dilema.
    Medvedev mi se pre neku noć napio ko stoka i pokenj'o mi se u usta. Da li sam trudan? Je l' to znači da ću iskenjati dete? I dajte neki predlog za ime!
    Molim vas, ne šaljite me kod ginekologa! Puno pozdrava od majčice Rusijice mojoj srpskoj braći i svima vama u redakciji. Nadam se, tj. znam da me nećete ostaviti na cedilu kao mi vas u svakom ratu, spasibo)))
    S poštovanjem, Vladimir Putin.

11. Ако буде мушко зовите га Душко. Ако буде женско зовите га Србољуб. Ако буде говно зовите га Борис

12. Imam problema sa pacovima koji neće da me se okanu. Šta da radim?

13. Dragi Bravo.

Dosadno mi bilo jedan dan i uz'o da drkam na Mariju Karan i Mirku Vasiljevic, u seriji Ljubav Navika panika. I taman kad sam treb'o da ejakuliram, u kadru se pojavila, kao grom iz vedra neba, Seka Sabljic. I ja sam svrsio na Seku. Sad imam traume. Svaki put kad uzmem kurac u ruku, vidim Seku.

Drasko, 19, Bar.

14. Ћаос другари! Сто пута сам кликнуо пошаљи па се надам да овога пута коментар неће завршити у интернетском рисајкл бину! Имам један проблем. Вићгла ми је нападнут неким тачкастим и црвеним напастима. Стално ме сврби, не помаже ни Нивеа ни Павловићева маст и пецка док пишам. О сексу или дркању ни не смем да помислим. Девојка ми каже да је варам и да је она чиста.
    Да ли је она норамална да ћу да јој поверујем?

Dragi Šomi,
    kakvo ti je ona sranje prenela, to ni sam nisi svestan. Šutni kučku, bre, i pali kod urologa. E onda kad se izlečiš, jebi šta stigneš.
    Biće to dobro, ne brini.
    Tvoj Bravo!

15. Od Čokolade Devojka

Imam problema sa pacovima koji neće da me se okanu. Šta da radim?

Поздрав.
    Пацови су чудна сорта. Они неће да раде оно што би ти желела да они раде, али ће да раде оно што ти не би желела да они раде. Саветујем ти да пожелиш да они раде нешто што не би требало да раде, да они не би радили нешто што не треба и почну да раде нешто што треба. Дакле, обрнута пацовска психологија.

Поздрав. Твој Браво.

16. Draga redakcijo informativno-obrazovnog časopisa Bravo,

Imam jednu teskobu, danima je vučem. Prošle nedelje, na vašaru u Pičkodolu sam upoznao jednu DEVOJKU. Zaljubio sam se na prvi dodir. Spavao sam je instant u kolibi pored reke Gruže i beše nam jako lepo. Al' ne lezi vraže, devojka mi je ROD! Doduše nije blizak posebno: samo polusestra po majci. Pa mi vi kažite: je l' ovo INCEST ili nije, i da li će, ako zatrudni, da rodi nekog monstruma, karakondžulu ili radikala?

Vaš,
    Milojica Mali, 17

Драги Милојице,
    не брини се, да ти је полусестра по ћалету можда би било последица, али пошто је по кеви неће ти бити ништа. Знамо из сигурних извора, један од чланова редакције је плод таквог односа и сасвим је нормалан.
    Твој Браво!

17. Znači mišomor? Hvala Bravo!

18. Znači mišomor? Hvala Bravo!

Може мишомор, а може и нека мачка.
    Поздрав. Твој Браво.

ПС Јави нам се поново!

19. Dragi Bravo.

Dosadno mi bilo jedan dan i uz'o da drkam na Mariju Karan i Mirku Vasiljevic, u seriji Ljubav Navika panika. I taman kad sam treb'o da ejakuliram, u kadru se pojavila, kao grom iz vedra neba, Seka Sabljic. I ja sam svrsio na Seku. Sad imam traume. Svaki put kad uzmem kurac u ruku, vidim Seku.

Drasko, 19, Bar.

Драги Драшко,
    не схватам природу твог проблема, Сека Сабљић је изврсни пример МИЛФаче и свако би био срећан да је рчи бар једном у животу. То што ти се појављује кад кренеш да дркаш није ништа алармантно, свима се то дешава, и то је природан и прелеп процес.
    Твој Браво ♥

20. Dragi Bravo,

Moja devojka je imala nezaštićeni analni sex sa nekoliko momaka istovremeno. Na kraju tog seksualnog odnosa neki od njih su joj svršili u anus.

Da li je moguće da je dete moje?

Veoma sam zabrinut šta će moji roditelji pomisliti ako joj to dete izađe kroz analni otvor.

Molim za pomoć. Gagi, 16, Bresnica.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.