Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ispovrteti neku kintu, nedefinisani sleng, pesmu koju nisi čuo 20 godina...
Ako još uvek neko definiše... evo nekih ideja pa pokušajte da iskoristite nešto... :) Pozz
Kvariti vid – na foru kritika matorih za blejanje ptred tv-om ili kompom... ili bilo šta drugo
Kubizam – ali da nema veze sa Kubom već sa tehnikom urađenog Pikasa i ostalih drugara
Promeniti pitanje za ocenu manje – prinudno spuštanje kriterijuma, efekat slatkog limuna
Kao da nas je sve Hitler pravio! – u očima drugih
Lutka na zgarištu – patetika na američki način
Bela ukrštenica – evolucija... nekada jedino što nisi pokušavao, posle si se i oprobavao pa brljao a onda samo njih rešavao...
Teško ali stabilno – stanje random pacijenta po izveštaju random lekara
Zabava za siromašne – seks, na foru ako je to istina onda sam ja bogat čovek
Dar sa neba – ukenjalo te nenadano, poput sreće koju ti donese golub :)
Mozga koliko i gaća
Baciti u okove
Kao da ti je poslednja! (šta god... cigareta, rakija, žena...)
Svađa pred polazak – rendom porodica, random kretanje na neku proslavu
Vožnja na hronometar – najteža je trka sa samim sobom
Zagoreli teflon – paradoksalna realnost
Moralni nedodir
Tobolac
Nisam znao da je to zanimanje!
Ti si izgleda________ nego što izgledaš! (random prozivka)
Izgubiti krštenicu – krepati
Evo ja ću
Ako me namestiš da je nešto plagijat sjebo si se
proveravao sam, ali za svaki slučaj i sam proveri :)
E nemam ja šta da proveravam reko si da definišem. Krenuo sam upravo a ti beri kožu na šiljak posle ako ima
Defiiniši... nisu plagijati...
Quake, možda nema definisano u ovom obliku, ali sacam video da li ima definisano ovo lepljenje za sedište i nabasam na ovo: http://vukajlija.com/lepi-za-sediste/171497
E jbg, ne znam sad dal' da skinem ceo post da ne bude posle zeznuo nekog... ima sad tu mnogo varijacija... nije lako proveriti sve... najbolje i sami da proveravate...
Ne diraj post taman sam se zalaufao. Biće mi ko podsetnik
Оглушити се
Lečiti živce - uzeti i raditi neki totalno nepotreban posao jer bi inače puk'o i odrobijao nekoga, taj neki rad
Rifreš.
Da ne idem dvaput
Međ oči-npr povik na stadionima kad se biju igrači il neka druga tuča, starci tako viču(udri međ oči dok mrda)
Zapaliću ti sveću-morbidan način zahvalnosti, i to slavsku ne onu od 5din
Proverite pre definisanja, koko sam ja vido nije bilo do sad, al ne verujem ja sebi, sjebao sam se par puta tako
Kultura kukanja
Suptilan k'o brener
Sviti porodično gnezdo
Još samo ovaj put
Uhvatiti za kundak