Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja nisam ni spavao. 'Em što sam pazio na one hakere, 'em što i sa posterima moram da se bakćem.
Umalo da zaboravim, ko god želi da se priključi akciji neka uplati ktitor i odmah će biti raspoređen i dobiti uputstva! Hvala!
Brojevi definicija na profilu su podešeni na tačan broj definicija, pa neki mogu primetiti veći ili manji broj.
Posteri se polako vraćaju.
О боже!
Каизене, среди нешто да и ми ван Србије можемо бити ктитори.
80 000 постра.
Требао си обрисати све или ништа.
Gracias, ali cisto da prokomentarisem sto se tice postera- iskreno sam prestala da blejim na ovom sajtu bas zbog debilnih postera.Od 80910837698276128352187 klinaca koji ih kace dobri posteri ne mogu da dodju do izrazaja, i normalno da ce imati manje poena kad ih deca ne kapiraju. Toj deci je smesno i kvalitetno samo nesto sto je aktuelna tema pretocena u poster( tipa Tadic, tih mrtvih 7 jegera i tako to). Super je sto je sajt toliko posecen i trazen, ali da, bilo je bolje pre nego sto su sva ova deca napunila 17. godina. Poz!
А јебига кајзене могао си синоћ да кажеш да ти хитно требају ктитори, де да нађем сад лову :/
Кад смо већ код тога мени се бројач вратио на добро, а постере не мораш ни да врћеш...
I meni se vratio, nego ja sam ktitor, a nisam dobio nikakve instrukcije? Jel to nesto u ktitor podforumu?
Da, imaš tamo sva uputstva.
Шта се то дешава? Какви постери? Где је то упутство?
Ni ja ne kapiram Buksno?
Sad se meni vracaju neki posteri koje sam ja odavno obrisao, a manje su od 100 popularnosti, jebote... Aj nek mi obrise neko svaki sem ovog I posle kazu kako se trud ne isplati, to mi je ionako bio jedini do juce.
СТЕФАНКОСТИЋу, објасни нам оооо админе!1
trol ljudi....
a možda vi sada ne trolujete. hm...
Mene su se vratili posteri,kazo.
Ček bre, jel si siguran u ovo? Nemoguće. Nadam se... u jebote.
КАИЗЕНЕ КРАЉИНО ВРАТИО СИ МИ ТРОЛ ПОСТЕРЕ СА БРДА ЛОЖАЧКИХ КОМЕНТАРА! Сад би ти ставио срце!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trol ljudi....
Što kvariš? :)
Ček bre, jel si siguran u ovo?
I meni se vratila gomila.
@kaizen
Pa sada mi se vracaju svi posteri sa manje od sto popularnosti, ali koji nisu bili regularno u mojim posterima, nego sam ih npr pre mesec-dva obrisao. Sad se odjednom vracaju.
U jebote, sad sam vratio sve ikada obrisane... Sad bih sebe otpustio da mogu.
Iznervirali ste Kaza.