kosticu, neces moderisati!
Kajzene, svima si vratio obrisane postere od strane autora sa manje od 100 popularnosti. Jebiga, ja tad nisam bio ktitor ne mogu da obrisem, sad treba ponovo da organizujes moderatore da brisu te postere :). Jos ja nisam neki slucaj, imam oko dvadesetak postera koji treba da se obrisu, ali imaju ljudi po 200-300 obrisanih postera.
Hahaha...verujem da bi se Kostić ponudio da te banuje ako baš insistiraš. :)
Е, ајде код мене на постере! Има доста коментара, да се упишате од смеха. Ко нема посла, нека сврне, добродош'о је!!
:)))))))))
Kaizene,you're fired.
Au Kajzi, vratio si mi sva ona govna od postera koja sam obrisao :)
E bre, ček, nisam?
Jesi, jesi. Možda ne sve, ali veliki deo obrisanih.
Tu je mojih 9 postera koje sam imala i prije.A možda te ovi gore zezaju.
Auuu jesam definitivno. Jebote.
kosticu, neces moderisati!
Kajzene, svima si vratio obrisane postere od strane autora sa manje od 100 popularnosti. Jebiga, ja tad nisam bio ktitor ne mogu da obrisem, sad treba ponovo da organizujes moderatore da brisu te postere :). Jos ja nisam neki slucaj, imam oko dvadesetak postera koji treba da se obrisu, ali imaju ljudi po 200-300 obrisanih postera.
AAAAAAAAAA
Hahahahahaha.
Pa ništa, nek svako prijavi poster koji treba da mu se briše i gotova priča.
Mudro.
Izgleda da čak i najbolji greše, lololo :D
Meni fale samo poslednja dva postera koje sam napravio. Sve ostalo je ili ostalo ili se ponovo pojavilo. xD
Meni je vraćeno 7 defki u život, ili je bio neki bag koji je računao da nemam, tipa ono kad dva moda obrišu defku odjednom.
Nije ti vraceno 7 defki, nego je onaj bag da ti broji manje defki otklonjen, sada ti pise koliko stvarno imas.
ИДЕМО!!! Добијо сам по 3 плуса на моје ВРХУНСКЕ постере!!!
Нису враћени баш сви. :)
Ja obrisah sve moje koji su bili obrisani. Osim oranja. :) Oranje neće.