Lav ili Jelen?

1. Najjača je ona reklama za Lav 7 kad ćera dovede dečka narkomana i upoznaje ga sa ćaletom, a ovaj se smeši onako mrtav pijan, bole ga patka za sve! :)

2. jelen !!!!!!!!!!!!

aj izbrojte posle glasove.

3. Зђу, Седмица се не производи већ пар месеци. Ако оћеш јаче пиво, мораш тамно.

4. Najjača je ona reklama za Lav 7 kad ćera dovede dečka narkomana i upoznaje ga sa ćaletom, a ovaj se smeši onako mrtav pijan, bole ga patka za sve! :)

http://www.youtube.com/watch?v=k0LkOjJtKx0
    :)

5. Lanistera bre, kakav Barateon crni.

6. Зђу, Седмица се не производи већ пар месеци.

Pa zato ja nigde ne mogu da ga nađem...

7. ako mogu da biram pijem Jelen, ako ne mogu pijem šta mi daju...
    najviše volim tamno Nikšićko, dobro mi legne slovački Zlatni Fazan, najgore pivo u mom životu je neki Beli Medved što sam pio u Danskoj, a ima ukus kao da u njemu stoje šrafovi (mada ima 10% ekstrata, pa udara), a od bivših naših neka pivnica kod Boske u BL je imala specijalno točeno pivo za banjalučane - ne znam da li se još pravi ali je bilo legendarno dobro, a najgore mi je bilo skopsko i sarajevsko...
    naravno, to je moj ukus, drugima se možda dopadaju druge varijante...

8. najviše volim tamno Nikšićko

Никшићко јебе у обе категорије. Када би цена била небитна, пио би само комбинацију Никшићко светло/тамно.

9. Lav, od Jelena me boli glava.

10. Никшићко јебе у обе категорије. Када би цена била небитна, пио би само комбинацију Никшићко светло/тамно.

Meni je cena nebitna jer mogu da popijem najviše tri komada, što bi Bora rekao, ja sam svoje bure loze već ispio :)

11. ja iscepam obično 7 u gradu.jelena,ne jegera.

12. Meni je jednom prilikom od piva teko krv... na nos... :))))

13. Никшићко јебе у обе категорије.

Potpisujem.

14. Одувек лио Лава , некако ми за срце прирасо .....сморим се кад чујем да немају Лав ....шта имаш који курац онда ...........

15. Ја увек узмем Лава да убије Јелена

16. Ја увек узмем Лава да убије Јелена

Al od toga ne budeš duhovit.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.