World of Warcraft

1. Vidim da nema teme što mi je jako čudno, pa rekoh da otvorim.
    Ima ko da igra?
    Jel igrate retail ili koristite privatne servere?
    Omiljena klasa i sl...

2. Ниси дуго на Вукајлији?

3. Ми овде не готивимо ЊоЊ

4. Pa upravo mi je čudno što na Vukajliji nema tema o WoW-u (a ni o cs iako je toliko postera sa Talibanima na foru reci njima kako cs ovo-ono).
    Možda jeste igra koju većinom igraju napaljeni balavci, ali ima i dosta ozbiljnih gamera koji nijesu nolajferi a ipak igraju jako dobro.
    Čisto sumnjam da i ovdje neko ne prži..

5. Probao sam, igrao na silu nekih mesec dana dok je trajao onaj probni period ilikojikuracveć a onda prodao jer igrica nije ič zanimljivija, i mogu reći da je jedino runskejp veće sranje od wowa...

6. Igrao nekad i potrošio silne pare , ostavio prije 2 godine i osjećam se više nego odlično ....ne bih preporučio nikome xD

7. Zakasnio si sa temom nekoliko godina.

8. Skupo je puno a i dosta zauzima. Fanovi priče Warcrafta kažu da je World odveo u propast mitologiju....

9. Pa onda ako bi neko otvorio temu o Doti ispade da je zaksnio skoro blizu 10 godina a danas se igra više nego ikad. Po meni je isto i sa wow-om, jer realno to nijesu igre koje obrneš za 2 dana i poslije toga ih više nikad nećeš ni pogledati.

A što se tiče toga da je wow skup... Pa može biti skroz besplatan, i to potpuno legalno jer igranje na privatnom serveru nije zabranjeno, ali zato hostovanje istog jeste.
    Stvarno ne vidim na koji je način wow uništio priču. Da su pravili WC4 sa postavom iz WC3 (koja se zadržala u wow-u), priča bi se odvijala na potpuno isti način. Ja čak smatram da je "kraj" Wrath of the lich kinga bio potpuno neočekivan i sjajan.

10. Matori zato i imaš deset postova na temi. Niko više ne igra taj šit.

11. Само ментол данас може да купи оригинал ЊоЊ и да га игра кад ускоро излази Гилд Ворс 2 који је иначе бесплатан, сличан ЊоЊ-у али са неупоредиво бољом графиком.

12. У сваком случају, ја ни једно ни друго тешко да могу јер да ми је комп дечак сад би био 2. разред.

13. WoW je govno od igre, igrao sam jedno 2 meseca i smorilo me, bezveze trčkaraš i ubijaš neka govna, skupljaš govna, prodaješ govna i dobijaš govna i tako u krug.

14. WoW je govno od igre, igrao sam jedno 2 meseca i smorilo me, bezveze trčkaraš i ubijaš neka govna, skupljaš govna, prodaješ govna i dobijaš govna i tako u krug.

А и сам си говно !

(наравно, као херој у игрици)

15. Pa realno si govno dok igraš, ne osećaš se nekako kao u drugim igrama dok igraš, bezlično je mnogo.

16. Ја сам то играо пре, признајем, али наравно никад се нисам навукао ка' многи које знам који се и дан данас не скидају.

Пробаш је као и сваку другу, тако исто и заборавиш.

17. Ajde hejteri i trolovi, mršte sa teme.

Kladim se da vas 95 posto ovde samo došlo da sere, a niko ne zna ništa o igri.

Šta kenjate samo? Večno proseravanje o nečemu što ste samo negde videli da postoji, ali neka, čuli smo da je loše, pa daj da i ja pljunem sa terase. Ajde mrš.

WoW je mašina od igre. Poslednji deo je proseravanje, istina. Umesto da naprave novu igru, oni piče ekspanzije dok se ljudi ne smore.

5 godina sam to igrao, od kada je nastalo, pa tamo do neke 2010. Sa jednom jedinom klasom i rason. Undead rogue. Ostali su nebitni.

Igra kao igra je uvek bila dosta izbalansirana i lepo odradjena. Mada, što se tiče originala, tu stoji moje pravilo kao i za bilo koju drugu igru - ono što možeš besplatno da igraš, igraj. Ako si lud da plaćaš 3000 din da bi igrao nešto što možeš za 0, onda si debil.

18. Kladim se da vas 95 posto ovde samo došlo da sere, a niko ne zna ništa o igri.

Znamo o igri, igrao sam original, platio sam samo dve ekspanzije, Vanilu sam dobio besplatno. Plaćao sam dva meseca i shvatio da je govno, sad odigram nedelju dana kad daju onako besplatno. Prestao sam da igram jer je realno govno spram onoga kakva igra može da bude.

19. Bez uvrede, ali ako si igrao WoW, koji ima samo mapu sa koje peške ideš likom 3 sata, i to samo jedan kontinent, samo 2 meseca, kao da nisi ni igrao. Meni je 3-4 meseca trebalo da provalim sistem igre kako treba. To je ogroooomnaaaa igra, nije neka strategija sa 10 vrsta jedinica ili rpg gde imas misiju i kad predješ, kraj igre.

WoW je institucija. I ne žalim za to dato vreme na igru, sad bar ne moram da divljam na njoj, mada, kad odem do druga, ako mi da rouga malo da divljam, jebem majke nekim nabovima, haha.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.