Fobije iz detinjstva?

1. u jbte.. istripovala sam se da je banini storma o.0

2. Kris smanji malo učenje, vidiš da si prolupala. Popij pivo i uživaj.

3. Zubara ne računam, strah od njega se podrazumeva. :)) Meni je neka kokoška raspala u školi popravljala zub, drala se na mene i sve sjebala, imao sam fobiju posle neviđenu. Prošlo me je tek sa 15-16 godina. Šupičku materinu.

4. električar

srećom peče zvezda napolju, inače mi je i slika jeziva :-)

Christine

u jbte.. istripovala sam se da je banini storma o.0

Banini se samo plaši STORMe :-)))

5. Strašno! Ja posle toga dve godine nisam bila kod zubara, morala sam da odem na prisilu. :) Isto me je fobija prošla negde sa petnaest. Mada mi i dan danas nije svejedno. Brrr... neće boleti :/

6. Au ti se baš plašiš grmljavine. E zamisli meni ovo bio avatar neko vreme buhahaha

http://i1.trekearth.com/photos/39011/t_is_for_thunder.jpg

7. električaru knjigu ne pipam.
    nego, vidiš da imaju isti avatar, aman! :D

8. Mene su užasavali sf filmovi(ni danas ih ne podnosim). Mislim, Ratovi zvezda, princeza Lejla... ma mrš bre u kurac.

I da, onog filma gde je Brus Vilis taksista i vozi po zgradama, tako nešto. Koji šit.

9. e da..
    kokoške.
    jebene kokoške.
    i danas se užasavam istih.

10. :kmeee:

Pa kad si električar brate ;-)

11. Ahaha ima sad da kačim slike i klipove od kojih se plašite buhahaha!

12. Off topic, fajnali da upoznam nekog ko sem mene i mog žmua gleda Game of thrones...

13. brate, ista riba je u pitanju, a storma je imala i ovaj koji sad ima banini. bree!

14. Aj dobro šta odmah kokodačeš lololo

15. Kris oće to, pogreši čovek :-) elem, očigledno volemo istu seriju i lik u njoj...

16. električar

Au ti se baš plašiš grmljavine.

Ali što je fora, kad sam bio mali, bolelo me dupe za grmljavinu, a sad imam fobiju od nje, pravu pravcatu fobiju. o.O

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.