Fobije iz detinjstva?

1. u jbte.. istripovala sam se da je banini storma o.0

2. Kris smanji malo učenje, vidiš da si prolupala. Popij pivo i uživaj.

3. Zubara ne računam, strah od njega se podrazumeva. :)) Meni je neka kokoška raspala u školi popravljala zub, drala se na mene i sve sjebala, imao sam fobiju posle neviđenu. Prošlo me je tek sa 15-16 godina. Šupičku materinu.

4. električar

srećom peče zvezda napolju, inače mi je i slika jeziva :-)

Christine

u jbte.. istripovala sam se da je banini storma o.0

Banini se samo plaši STORMe :-)))

5. Strašno! Ja posle toga dve godine nisam bila kod zubara, morala sam da odem na prisilu. :) Isto me je fobija prošla negde sa petnaest. Mada mi i dan danas nije svejedno. Brrr... neće boleti :/

6. Au ti se baš plašiš grmljavine. E zamisli meni ovo bio avatar neko vreme buhahaha

http://i1.trekearth.com/photos/39011/t_is_for_thunder.jpg

7. električaru knjigu ne pipam.
    nego, vidiš da imaju isti avatar, aman! :D

8. Mene su užasavali sf filmovi(ni danas ih ne podnosim). Mislim, Ratovi zvezda, princeza Lejla... ma mrš bre u kurac.

I da, onog filma gde je Brus Vilis taksista i vozi po zgradama, tako nešto. Koji šit.

9. e da..
    kokoške.
    jebene kokoške.
    i danas se užasavam istih.

10. :kmeee:

Pa kad si električar brate ;-)

11. Ahaha ima sad da kačim slike i klipove od kojih se plašite buhahaha!

12. Off topic, fajnali da upoznam nekog ko sem mene i mog žmua gleda Game of thrones...

13. brate, ista riba je u pitanju, a storma je imala i ovaj koji sad ima banini. bree!

14. Aj dobro šta odmah kokodačeš lololo

15. Kris oće to, pogreši čovek :-) elem, očigledno volemo istu seriju i lik u njoj...

16. električar

Au ti se baš plašiš grmljavine.

Ali što je fora, kad sam bio mali, bolelo me dupe za grmljavinu, a sad imam fobiju od nje, pravu pravcatu fobiju. o.O

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.