CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Сетих се после овог вашег препуцавања зашто сам престао да играм кантер. Смарају ове "ти имаш чит/он има чит/ја немам чит/имаш чит пичко препуцавања.

2. Пеки не лажи кад сви знамо да си престо диграш кантер након што сам те ја онако профи закл`о ономад на дасту... зато немо лажеш ђецу :)

3. Gledao sam vuka prvi put malopre i nema decko cit, tj WH. Sjajno koristi sluške. Dobi igrači znaju u tvoju tačnu poziciju kada ti čuju korake. A ostali čitovi tipa badboy ili aim je lako vidljivo tj nebi ga mogli ubiti..

4. Ma ja sad imam trip da ne pomisle da imam wh i onda laziram kao i da nisam cuo lika kada ga cujem. I nikako ne mogu lepo da se vratim na normalnu igru sada :D

Uzgred, evo srecne vesti za ove koje misle da citujem, sutra idem pa me nece biti 12 dana!

5. Ххахах па ја играм бре 10 година са паузама наравно али играм и још нисам научио јер ме то аполутно не занима,ја играм ради зајебанције и рекреације,можда сам најгори али ми је фино док играм с вама....Не знате ни ви ал ајде ;) Јел могу ја да се потпишем SLASH!? То ми је амајлија :)

Едит:Углавном више волим ДМ сервере,јер Дебилко и Моронко играју на ДМ серверима :)

6. Hahaha vuk od sada igra sa mnom.

7. Ма опуштено. Ако ће те се свађати око чита напустите сервер :)

8. Cokuliću, daj odban me, sjebala me konzola.

9. ЈА мислим да можеш ући ниси уписан у баннед,цфг ал дај ми ник да и њега одбанујем

10. Имаш на првој страни :)

11. Pa vidi, ako nema nikoga zovi da dođemo lololo

12. а овај си ти игро малопре

13. elektricar sta je sa tim serverom trazi neki pass?

14. Da, kuvajlija je pass. Ja ne mogu da uđem, jebena konzola.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.