![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E, djeco, djeco....
Сетих се после овог вашег препуцавања зашто сам престао да играм кантер. Смарају ове "ти имаш чит/он има чит/ја немам чит/имаш чит пичко препуцавања.
Пеки не лажи кад сви знамо да си престо диграш кантер након што сам те ја онако профи закл`о ономад на дасту... зато немо лажеш ђецу :)
Gledao sam vuka prvi put malopre i nema decko cit, tj WH. Sjajno koristi sluške. Dobi igrači znaju u tvoju tačnu poziciju kada ti čuju korake. A ostali čitovi tipa badboy ili aim je lako vidljivo tj nebi ga mogli ubiti..
Ma ja sad imam trip da ne pomisle da imam wh i onda laziram kao i da nisam cuo lika kada ga cujem. I nikako ne mogu lepo da se vratim na normalnu igru sada :D
Uzgred, evo srecne vesti za ove koje misle da citujem, sutra idem pa me nece biti 12 dana!
Ххахах па ја играм бре 10 година са паузама наравно али играм и још нисам научио јер ме то аполутно не занима,ја играм ради зајебанције и рекреације,можда сам најгори али ми је фино док играм с вама....Не знате ни ви ал ајде ;) Јел могу ја да се потпишем SLASH!? То ми је амајлија :)
Едит:Углавном више волим ДМ сервере,јер Дебилко и Моронко играју на ДМ серверима :)
Hahaha vuk od sada igra sa mnom.
Ма опуштено. Ако ће те се свађати око чита напустите сервер :)
Cokuliću, daj odban me, sjebala me konzola.
ЈА мислим да можеш ући ниси уписан у баннед,цфг ал дај ми ник да и њега одбанујем
Imaš u pvt.
dajte mi ip
Имаш на првој страни :)
Evo 46.4.61.92:27034
jel igra neko
Pa vidi, ako nema nikoga zovi da dođemo lololo
а овај си ти игро малопре
evo mene za minut
elektricar sta je sa tim serverom trazi neki pass?
Da, kuvajlija je pass. Ja ne mogu da uđem, jebena konzola.