![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Super...
Објашњавање на више нивоа
http://www.youtube.com/watch?v=gpT2msXv18A
Ufff dobar i ovaj !!
Kako kucam ip adresu i gde? Nikad to nisam radila a volim da igram kanter.
Prekopiraj adresu tj Ip i kad udjes Cs imas add server i tu prekopiraj..
Vučice, kopiraj IP 46.4.61.92:27034
Upali kanter.
Idi na Servers. Otvoriće ti se meni sa serverima. Idi na ADD NEW FAVOURITe - ima tako nešto. Tu kopiraj ovaj IP.
Na listi u FAVOURITES će ti se naći server Vukajlija.com. Klikni dvaput na njega. Otvoriće ti se prozor koji traži šifru. Tu kucaš - kuvajlija. I to je sve.
Брате, само кад би модели оружија у сорсу били бољи, и мало енџин кад би поправили, прешао би на њега. Овако, бољи ми 1.6.. 1.3 наравно мајка, због стрејфа, али од ових новијих гована јеаншес'.
To se i meni desilo kad sam pristupila nekom serveru, ne ovom, nekom drugom.
Ceo meni mi je prešao na srpski, i dobila sam u vrhu ponudu da odem na Cyber Shark server, čini mi se.
Ne znam da li je virus ili samo promocija.
Zna li neko da mi kaže?
Hvala puno!
Ja tako za AWP. Valjda nije virus, mrzi me da reinstaliram. Ono, baš sam juče i ulazio na neki AWP server.
nece da udje. Loading ide do kraja i krene igra i vrati me na glavni meni
Zasxto ktitori imaju jacxe metke?
I meni isto.
Буксетино, држао сам више сервера сад имам само један мој + овај :)
sacu ja probam
koja je fora... pise mi server not responding
Ne znam da li je virus ili samo promocija.
А то је значи. Пошто сам ја добио понуду за Зајечар, ти за Сајбер Шарк а Гамби за авп контам да је у питању само промоција. Вирус ФРИ! :)
Ко зна, можда се ми и знамо преко мртвог ћантера. :) Играо сам ја пре, држао десетак сервера, ал' ме сморило администраторисање (јер не играм кад сам админ, само пратим играче) и баталио све.
Буксетино треба ми помоћ имаш пвт
људи не могу се конектујем јбте... Е а админ сам лололол
E mogu ja da budem admin? Ja jebem.