CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. koja je fora... pise mi server not responding

Radi normalno, ovi se rokaju.

2. Ђембели јел ти пише да си кикован

3. чек чек

знам шта је :)

4. није ни то... сад ми је и ник Фејзбукманијак, ал нема шансе... након што укуцам шифру пише ми сервер нот респондинг... јебем ли га

5. Сервер ради, ови деру

6. Куцао сам пв јебем ли га... ал неће ни тад... А у курац!

7. Ne mož' ući. Izbaci momenta kad se učita.

8. е јеби га онда мени нешто не ваља... нема ни везе... уживајте можда једном проради

9. Lepo lepo udjem kad budem im'o vremena!

10. Јесте сигурни да имате исти протокол?

11. Видим доста људи неможе да уђе нзнм зашто.

12. nece da udje. Loading ide do kraja i krene igra i vrati me na glavni meni

Такоџе

13. Деветаре Цокулићу, пробај она упутства, ако си ме разумео. Знам да сам ја тако радио, кад ми ФТП није био у функцији.

14. Буксетино пв

15. Видим доста људи неможе да уђе нзнм зашто.

Ali takođe dosta ljudi i može. Da nije do protokola, verzije, kurca, palca, nečega?

16. Ако сте заинтересовани, када прође овај испитни рок, могу се латити прављења неке мапе. За почетак могу неку ф ипсилон, а после могу по наруџбини. Ако неко жели да учествује у прављењу мапа нека ми се јави. Сви заинтересовани би могли да почну да раду с мене од средине јула.

17. Заборавих, већ сам правио мапе и имо сам неке до јаја, али форматирање ме је зајебало (први пут у животу...).

18. Ако сте заинтересовани, када прође овај испитни рок, могу се латити прављења неке мапе. За почетак могу неку ф ипсилон, а после могу по наруџбини. Ако неко жели да учествује у прављењу мапа нека ми се јави. Сви заинтересовани би могли да почну да раду с мене од средине јула.

Radila sam i aj to pre par godina, ali sam do sad sve pozaboravljala. Ako si baš zaludan - udri :)

19. Da nije do protokola

Питао сам горе ко који протокол има. Могуће да је до тога.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.