![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
OBLACI UJEDINITE SE!
Malopre je odigram ultra-mega-giga duel između 2 Oblaka, ljudi moji da znate koja je to oluja bila!
Lololo prštalo na sve strane, ja oslepo.
GO GO POWER OBLAAAKS!
Petica me sjeb'o 20 puta na istu foru, izleti dok bacam bombu i samo ratatata pade Trojka!
Realno da sam bolji igrač, ne bi imao šanse. Dok ti baciš bombu, ja te već grundiram. Ovako nisam dobar, pa stigneš da uzvratiš.
:fleš: :dimna: :fleš: :bomba: i onda :izlet: :ratatata: Elek mrtav
95% mojih ubistava na ovu foru :D
Jebale vas fleške, skroz ću da oćoravim. I idem da spavam, ne mogu više. IGRAJTE CS!!!!
aj elek...
Lolololo
http://www.youtube.com/watch?v=5Cjrp23lBSM
HAHAHAHAHAH ne verujem koliko je dooooobroooo
ima ovo za nekolko mapa..
gledao pre neko vreme
ista reakcija ko ti kad sam prvi put video :)
ljudi sutra nemoj da vas sanjam znaci kuvajlija i tamo ste
Da znate da ja necu moci sledece nedelje da igram :(((
Oće neko da baci neki CS ?
ae ja cu
NECU NECU IMA REPRIZA FAJRONT REPUBLIKE
Meni se smučila igra zbog ljudi koji pale čit na serveru ovom... Ubilo mi je svaku želju za igrom i ja tu više ne ulazim... Pokvaril su tu drugačiju atmosferu... to što ga je razlikovalo od drugih servera ...
Бонде ко пали ?
'Ajde da igramo.
Saću ja, nego mi objasnite kako da imam kastm potpis. Napravio sam sliku, konvertovao je u .wad, i turio je u folder Cstrike, al' ne nalazi je u igri.