CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Чекај мало сутра ћеш моћи. Можда је проблем са протоколом.
    Имам 2 предлога:
    1. да убацим гаговање - онда нема псовања
    2. Админи хоћете ли админ линије да можете пратити читере.

2. 1. да убацим гаговање - онда нема псовања

To je totalno gej.

3. Даклем, ваша тема ме је чак натерала да после скоро 5 година опет инсталирам ЦС на комп и почнем да играм. У међувремену сам све позаборављао, али да се поправити. Кент вејт ту плеј. :))

4. Mozda imam devetare, mozda!

5. Хортикултуро скини п48 лакше ће ти бити

6. Скин'о сам 42, може л' тај?

7. ваљда пробај ући

8. Супер ради све, ућићу мало касније јопет. :)

9. Kako je jadno čitovati u igricama.

10. Ко читује ?

11. у јеботе, инсталирао сам цс после не знам ни ја колко због овога, пуцамо се! ;)
    Потписујем се 'вако и на серверу.

12. Neki Vuk.. Nisam siguran možda dečko ima skill ali nisam ga gledao..

13. v u k citer, na lomacu!

14. Вуче смири растјераћеш рају. А стварно не знам, морам исталирати админ линије да га пратим. Мислио сам да неће бити потребно ал сви се жале, тако да :(

15. zDju, jadno je što ti tako olako mene optužuješ da imam čit. Ja sam reko u ovoj temi da ARČIM cs već duže vreme pre par dana, ja sam došao da se družim tamo sa vama, nisam igrao mesec dana, možeš da prihvatiš da neko bolje igre. Još dosta ljudi me i tamo i ovde osuđuje ali niko me ne napada tako kao ti. I uzgred ako neki admin hoće da me banuje, tj ako misli da imam nešto nek me dobro pogleda, zato što lako može neko iz gneva dati ban, čisto onako, na osnovu skora i optužbi.

A i to da čitujem a i da sam redovan član ovde, to bi bilo totalno glupo. To je isto npr kao da sada plagiram definicije ovde a i da tamo čitujem, stim što ja ne plagiram definicije, nemam neki loš ugled na sajtu zbog toga tako da ne znam što bih došao tako i čitovao na serveru, pritom igrajući cs aktivno par godina

Devetar, skini program xspec ako oćeš da me gledaš, to ti je isto, ako neumeš da ubaciš anti čit za sve admine.

16. Ne žalim se ja.. Ako smo mi zardjali ima ko nije..

17. вук ботарде, играш авепеом на даст лонг са 3 човека, и то из оне буђаве рупе.

18. lol, usao sam u rupu jer sam bio flesovan, a awp uzeh jednu rundu, ne pricaj molim te. A i uostalom, mogu ja da igram kako hocu, a uvek rasujem, ne znam sta pricas.

19. одакле ти мозак да вадиш авепе на даст лонг хахахах још играју укупно 3 (словима три) човека. можеш да играш како хоћеш али неке се ствари ЗНАЈУ. питај било кога ко игра цс да ли вади авепе на дуст лонг и још се штекује у рупи као сиса.

20. Važi drugar. Izvini što sam uzeo awp kada sam igrao protiv tebe. Neću više, leba mi. Izvini takođe što nisam znao stvari koje moraju da se znaju, a i ova tvoja primedba mi jako znači u mojem daljem napredovanju u csu. Sada sam pitao sve koji igraju cs, a ja ih znam i kažu isto kao i ti, hvala, otvorili ste mi oči. Ja ću morati još jednom da ti se zahvalim, jer ću ti zauvek biti dužnik za ovo. A awp sam izvadio slučajno, puška mi je bila u levom džepu a ja se uvatio za desni slučajno.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.