CS 1.6 - NOVA TEMA linkovana u poslednjem postu

1. Да, али треба и поред да ти пише П48.

2. to je to, cim je verzija 42 znaci da je i p48...

3. Не мора да значи, ја сам имао в42 са п47.

4. Ponovo ću skinuti i instalirati.
    EDIT Ne trebam skidati ništa piše da je protokol 48.Jebeš kanter.Jebeš server.Jebeš sve.

5. dje si ti to skinuo buksno bog te

6. dje si ti to skinuo buksno bog te

Појма не'ам. Давно је то било. После су ми просредили овај цсскиниме линк и све нормала.

7. Ne pika se nož na meni, ja sam no_sound. :p

Bitno da sam vam pokazao par stvari.

8. Ne pika se nož na meni, ja sam no_sound. :p

Ал' добро, из стрејфа сам те приклао, не би стиг'о да се ОДБРАНИШ СКОЧИМИШЕ! :П

Мени лагује много на оном серверу.. Не знам зашто..

9. Јел свима сад све ок

10. Ја сам уш'о на два минута, и овај вук ми је убио жељу за играње за наредних 20 година.

11. твоз баут тајм :Д Свака вам час, ето ме по послије рока да слжем хедове

12. Zauzet sam sad nešto, al' za pešes dana dolazim da vas kidam dečice :)
    Inače buksno, onaj tvoj sa klipa ima aim :)

13. Ја сам уш'о на два минута, и овај вук ми је убио жељу за играње за наредних 20 година.

Што бре Пекиша?

14. Пеки како си потписан ?

15. DeVeTaR CoKuLiĆ
    Пеки како си потписан ?

Jam

16. Овај вук уби у појам како дечко игра,лудило!

17. Чекај да убацим админ линије да га провјерим :) можда има :)

18. DeVeTaR CoKuLiĆ
    Чекај да убацим админ линије да га провјерим :) можда има :)

Ја нисам неки играч, а и нисам играо ово баш дуго. Раније кад смо играли, још кад се први пут отворила тема за кантер овде, увек сам био међу најбољима. Поред овог лика, нисам успео три пута да га погодим пре него што је он мене убио 10 пута. Провери га, свакако је сумњиво да је неко толико доминантан.

19. Ја уђем и после пола секунде ме избаци само тако ..... нема пбавештење нема ништа , само оф .....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.