Коју игру следећу да скинем?

1. MOGAO BI SKINUTI ASSASIN'S CREED 3, DEAD SPACE, HELLO 4, PROTOTYPE 2, NARUTO ULTIMATE NINJA STORM GENERATIONS, GOD OF WAR 2, GEARS OF WAR!

2. e ovako.
    trazim neku pucacinu ili nesto na foru splinter sela, hitmena i tako tih stvari, nisam gejmer, ne znam kako se to kaze na tom vasem jeziku. nesto zanimljivo da igram dok je zima jebena.
    ALI ima caka, komp mi je govno, znaci zajebite igrice od 5,6,7 iljadu giga. kontam da je CoD 4 nesto najjace sto je radilo na mom kompu, tako da se vodite prema tome.
    ajmo, predlozi, SAD!

3. Ja sam na svojoj kanti igrao Clive Barkers - Undying.

4. kol of djuti modern vorfer

5. jes odigro novog hitmena sede nova je igra al je sjajno optimizovana kontam da mogu i slabije mašine da poteraju

6. zar nema taj hitmen nekih dvaes giga?

7. ima al ako je meni sa svim detaljima išo lepo treba da ide i na slabijim mašinama .Samo ako ti memorija nije problem ko meni jer imam gomilu filmova i serija :)

8. lolo jasta je, imam ukupno nesto manje od 80 giga na kompu, slobodno imam nesto preko 10 :D

9. lolo tis gori od mene :)

10. Nema šanse da poteraš Hitmena, igraj Fallout 3.

11. Igraj painkiller overdose, sedplase. Jebe kevu, igraj na insomnia nivou tezine kako bi imao black tarot karte, onda je zabavnije igrati.

12. Šerpase, možda moš da poguraš Duka Nukema ovog novog, jes da je sranje, al ako si gotivio pre čika Nukija, onda probaj i novog.
    al uvek doduše možeš da počneš Doom3, na haj sve. pa ako imaš mudanca:)

13. dum sam igrao, zabo sam na neki nivo i smorio se :D nukema sam gotivio starog, vidjecu mozda skinem i to i ovaj bioshock (ocu kurac, 8 giga).
    fallout mi masivna previse, 6-7 giga, jebiga.
    ovog pejnkilera i ovo bilijevo cu da skinem pa da vidimo.
    fala ljudi, ako bude opet trebalo predloga, javljam se

14. e da, Far Cry ako nisi pikao....moraš

15. jesam, keca doduse.

16. na keca sam i mislio, Far Cry 2 je bezvz

17. Ма добра је и двојка. Скини Фолаут 3 обавезно.

18. e dobar je metro 2033, upravo pređoh...samo stavite igricu na ruski a uljučite engleski sub. mnogo je bolja gluma na ruskom.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.