Nece da bude bolja od bf3. Bice ista samo sa unapredjenim engineom (frostbite 3), mislim da je malo pojacan destrukcija, dodati novi modovi, squadovi sa 5 igraca, commander mod itd. Ali, svakako cu da preorderujem da bih imao opet sta u sledece dve godine da igram :D. Ali sto se tice gameplaya, promene su sitne
Slusaj care, najbolji rts koji mozes skinuti je star wars empire at war + ekspanzija forces of corruption. Ako volis da pravis decu protivniku svojom taktikom, ove igre moras imati.
Dobar je c&q ali u skirmish battle je dovoljno da grunes dobru odbranu i pocnes da pravis armadu, te krenes u terorisanje, dok u sw eaw mozes i sa malom vojskom doci do pobede, ako znas kako. Oni, zapravo, daju tu opciju u galactic conquest, da sa jednom divizijom , iznenada, sletis na planetu i zapocnes bitku.
Дајте неки ртс који има све, од градње млинова за брашно и рафинерија и тих муња, до зајебане војне тактике. Нешто у фазону Rise of Nations-а, само обимније и новије. Може бити да сам већ тражио препоруку за ово овде. Поздрав!
Tebra, probaj age of empires i anno fransizu, ako volis svemirske rts igre, probaj starcraft. Ako ne probaj(obavezno) company of heroes i civilization. Ako ti se ni to ne 'dja, onda probaj supreme commander i age of mitology+ekspanzija titans. Ako volis duge borbe i igru za oprobavanje svih mogucih taktika probaj igru koju sam ja pomenuo. Eto.
Dobra prica
humor
odlicna zanimacija
gde jos ima dubstep gun ili puska koja izbacuje crne rupe? :)
Lik moze d abude musko zensko debeo mrsav sta god,
+ odeca i obuca skroz po izboru.
Rome 2 je izasao ovih dana valjda, ali nema jos dobrog linka za skidanje. A ja pokusavam da skinem splinter cell blacklist ali je torrent uzasan, ne prelazi 50kb/s
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nece da bude bolja od bf3. Bice ista samo sa unapredjenim engineom (frostbite 3), mislim da je malo pojacan destrukcija, dodati novi modovi, squadovi sa 5 igraca, commander mod itd. Ali, svakako cu da preorderujem da bih imao opet sta u sledece dve godine da igram :D. Ali sto se tice gameplaya, promene su sitne
Slusaj care, najbolji rts koji mozes skinuti je star wars empire at war + ekspanzija forces of corruption. Ako volis da pravis decu protivniku svojom taktikom, ove igre moras imati.
Najbolji rts ikada je Command&Conquer: Generals
Dobar je c&q ali u skirmish battle je dovoljno da grunes dobru odbranu i pocnes da pravis armadu, te krenes u terorisanje, dok u sw eaw mozes i sa malom vojskom doci do pobede, ako znas kako. Oni, zapravo, daju tu opciju u galactic conquest, da sa jednom divizijom , iznenada, sletis na planetu i zapocnes bitku.
Tj. Igra ti daje mogucnost da se izdvojis i dobrom taktikom dobijes bitku.
Дајте неки ртс који има све, од градње млинова за брашно и рафинерија и тих муња, до зајебане војне тактике. Нешто у фазону Rise of Nations-а, само обимније и новије. Може бити да сам већ тражио препоруку за ово овде. Поздрав!
Tebra, probaj age of empires i anno fransizu, ako volis svemirske rts igre, probaj starcraft. Ako ne probaj(obavezno) company of heroes i civilization. Ako ti se ni to ne 'dja, onda probaj supreme commander i age of mitology+ekspanzija titans. Ako volis duge borbe i igru za oprobavanje svih mogucih taktika probaj igru koju sam ja pomenuo. Eto.
Medieval Total War je ubedljivo najbolja strategija koju sam ja igrao ikada. Dobra je i ona Men of War .
Koji je Anno najbolji? I ako može neko link torrenta da stavi, ja sam je tražio ranije nikako nisam mogao da nadjem da radi.
Ja bih nešto tipa american i cossacks(prvi dio drugi je govno) al numem da nadjem ili nema da valja.
Definitivno ne mislis na dobru igru lolo
Ja pricam o generalsu. Kina, Ameri i Siptari...
Najbolji rts ikada je Command&Conquer: Generals
Najbolji rts je bio trojka,al ukinuo ga kockastoglavi :(
Фала, пробаћу :)
Која је трка ка' нид фор спид, оно са надоградњом кола и тако та срања?
Али да није презахтјевна гомна
Пробај ГРИД.
Ај вала
ROME 2. Ne znam da li je izašla al' sam čuo da će izuva.
Али да није презахтјевна гомна
Carmaggedon. Jeste praistorijska, ali izuva.
ARMA III
Nevezano za trke
Saints row 4
Dobra prica
humor
odlicna zanimacija
gde jos ima dubstep gun ili puska koja izbacuje crne rupe? :)
Lik moze d abude musko zensko debeo mrsav sta god,
+ odeca i obuca skroz po izboru.
http://www.youtube.com/watch?v=HQDtXOnbqSM
http://www.youtube.com/watch?v=1jnw31U3TZQ
Rome 2 je izasao ovih dana valjda, ali nema jos dobrog linka za skidanje. A ja pokusavam da skinem splinter cell blacklist ali je torrent uzasan, ne prelazi 50kb/s