Vaši patenti za rashlađivanje

1. stiropor je dobra stvar. Od 2 cm debljine jedna tabla (1*0.5m) košta oko 40-ak dinara. Ureže se , ili uglavi u prozorska okna. Takođe se u farbarama može kupiti folija koja sa jedne strane ima aluminijum a sa druge one bobice što puckaju, strana sa aluminijumom se okrene ka suncu i vrućine nema, čak ni ne zamračuje prostoriju.

p.s.
    Inače, ako nekom treba termoizolacija, ili savet neka me kontaktira na PVT jer se bavim prodajom toga :P

Диви га, Корле, што је наиван! :)
    Прво скрене пажЉу људима на проблематику, онда суптилно понуди решење. :)

2. хахах Корлеоне отворио ову тему са планом да завали нешто хаха

3. Диви га, Корле, што је наиван! :)
    Прво скрене пажЉу људима на проблематику, онда суптилно понуди решење. :)

Meni je od početka bio sumnjiv. Premazan si Korle drvena ograda. :p

4. Da li stiropor mora da se stavlja i spolja i iznutra da ne bi došlo do kondenza?

5. dva crnca i palmin lis'.

Иначе ја сам запослио једног он ме напљуво на телевизор...

http://www.youtube.com/watch?v=4ZLGQAVSkPo

6. šerife.. ja ove moje hvalim. ali ne previše, da se ne uobraze :D

7. Da li stiropor mora da se stavlja i spolja i iznutra da ne bi došlo do kondenza?

Kako će da kondenzuje kad je na polju 35 stepeni ?

8. Kako će da kondenzuje kad je na polju 35 stepeni ?

Ovo je bilo pitanje za majstor Korlea, a uopšteno je i vezano za izolaciju kuće inače, a ne samo od vrućine.

9. šerife.. ja ove moje hvalim. ali ne previše, da se ne uobraze :D

Другарице Кристин, какво је то робовласничко друштво?! Шта би рекли несврстани да те виде сад!

Kako će da kondenzuje kad je na polju 35 stepeni ?

А јел ти имаш поље па да знаш колико је топло на_пољу лолололо

10. Никако превише... После да истрипују да су много добри са листом палме па де се не дај боже запосле код неког другог ко их боље плаће, таман посла :))

11. lolu.. crnci nisu ljudi! svaki ne-sovjet nije čovek! aman, sVatite to!
    ko ne želi da peva pesme lenjinu i radi kao pošten proleterijat.. taj ili biva prognan ili ubijen ili poslat u gulag... ili služi meni, naravno :)

12. Ja koristim tzv. seljačku klimu - ventilator i kantu leda što iskamčim iz kafića. Metneš tu kantu ispred ventilatora i jebe keve kol'ko je dobro. Samo što moraš ispod stavit kakav peškir, da ne curi po kući.

13. Aу Кристина која иронијетина... Зовеш се Христова, Божија, а ти из банде црвене ццц

14. a zamisli još i da se prezivam Božić.. :D
    ne, u ovoj sovjetskoj državi ja sam vođa partije ali sam ujedno i prva sveštenica pravoslavne crkve. ženska moć!
    ali.. to nije tema sad.

'ladite se ljudi.. :P

15. А јел ти имаш поље па да знаш колико је топло на_пољу лолололо

Imam polje, bašču i zelenilo :D

Ovo je bilo pitanje za majstor Korlea, a uopšteno je i vezano za izolaciju kuće inače, a ne samo od vrućine.

Pa stirpor se postavlja sa spoljneg zida i dodaje se mrežica i razne druge zaštite.. Onaj ko ima keša postavlja i iznutra i ide na isti način ja mislim. Sam stiropor ne može da kondenzuje jedino ako se loše uradi i prolazi voda izmedju slojeva zaštite.

16. Da li stiropor mora da se stavlja i spolja i iznutra da ne bi došlo do kondenza?

ili ili. Stavljanje stiropora sa spoljašnje i unutrašnje strane je bacanje para. Preporuka: spolja .

17. Аутосугестија.

18. Flaša ladne rakije, što ljuće po mogućnosti, metar kobasice i kilo paradajza. Za početak...

Inače gledao sam kako se dabrovi hlade. Sednu na drvo i spuste rep u hladnu vodu. Pošto imaju dosta krvnih sudova u repu, hladi se krv a samim tim i unutrašnji organi. Sad još kada bih imao rep...

19. Имаш главу. Ту има доста крвних судова.

20. A da dišem preko kože a lololo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.