stiropor je dobra stvar. Od 2 cm debljine jedna tabla (1*0.5m) košta oko 40-ak dinara. Ureže se , ili uglavi u prozorska okna. Takođe se u farbarama može kupiti folija koja sa jedne strane ima aluminijum a sa druge one bobice što puckaju, strana sa aluminijumom se okrene ka suncu i vrućine nema, čak ni ne zamračuje prostoriju.
p.s.
Inače, ako nekom treba termoizolacija, ili savet neka me kontaktira na PVT jer se bavim prodajom toga :P
Диви га, Корле, што је наиван! :)
Прво скрене пажЉу људима на проблематику, онда суптилно понуди решење. :)
lolu.. crnci nisu ljudi! svaki ne-sovjet nije čovek! aman, sVatite to!
ko ne želi da peva pesme lenjinu i radi kao pošten proleterijat.. taj ili biva prognan ili ubijen ili poslat u gulag... ili služi meni, naravno :)
Ja koristim tzv. seljačku klimu - ventilator i kantu leda što iskamčim iz kafića. Metneš tu kantu ispred ventilatora i jebe keve kol'ko je dobro. Samo što moraš ispod stavit kakav peškir, da ne curi po kući.
a zamisli još i da se prezivam Božić.. :D
ne, u ovoj sovjetskoj državi ja sam vođa partije ali sam ujedno i prva sveštenica pravoslavne crkve. ženska moć!
ali.. to nije tema sad.
А јел ти имаш поље па да знаш колико је топло на_пољу лолололо
Imam polje, bašču i zelenilo :D
Ovo je bilo pitanje za majstor Korlea, a uopšteno je i vezano za izolaciju kuće inače, a ne samo od vrućine.
Pa stirpor se postavlja sa spoljneg zida i dodaje se mrežica i razne druge zaštite.. Onaj ko ima keša postavlja i iznutra i ide na isti način ja mislim. Sam stiropor ne može da kondenzuje jedino ako se loše uradi i prolazi voda izmedju slojeva zaštite.
Flaša ladne rakije, što ljuće po mogućnosti, metar kobasice i kilo paradajza. Za početak...
Inače gledao sam kako se dabrovi hlade. Sednu na drvo i spuste rep u hladnu vodu. Pošto imaju dosta krvnih sudova u repu, hladi se krv a samim tim i unutrašnji organi. Sad još kada bih imao rep...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
p.s.
Inače, ako nekom treba termoizolacija, ili savet neka me kontaktira na PVT jer se bavim prodajom toga :P
Диви га, Корле, што је наиван! :)
хахах Корлеоне отворио ову тему са планом да завали нешто хаха
Meni je od početka bio sumnjiv. Premazan si Korle drvena ograda. :p
Da li stiropor mora da se stavlja i spolja i iznutra da ne bi došlo do kondenza?
Иначе ја сам запослио једног он ме напљуво на телевизор...
http://www.youtube.com/watch?v=4ZLGQAVSkPo
šerife.. ja ove moje hvalim. ali ne previše, da se ne uobraze :D
Kako će da kondenzuje kad je na polju 35 stepeni ?
Ovo je bilo pitanje za majstor Korlea, a uopšteno je i vezano za izolaciju kuće inače, a ne samo od vrućine.
Другарице Кристин, какво је то робовласничко друштво?! Шта би рекли несврстани да те виде сад!
А јел ти имаш поље па да знаш колико је топло на_пољу лолололо
Никако превише... После да истрипују да су много добри са листом палме па де се не дај боже запосле код неког другог ко их боље плаће, таман посла :))
lolu.. crnci nisu ljudi! svaki ne-sovjet nije čovek! aman, sVatite to!
ko ne želi da peva pesme lenjinu i radi kao pošten proleterijat.. taj ili biva prognan ili ubijen ili poslat u gulag... ili služi meni, naravno :)
Ja koristim tzv. seljačku klimu - ventilator i kantu leda što iskamčim iz kafića. Metneš tu kantu ispred ventilatora i jebe keve kol'ko je dobro. Samo što moraš ispod stavit kakav peškir, da ne curi po kući.
Aу Кристина која иронијетина... Зовеш се Христова, Божија, а ти из банде црвене ццц
a zamisli još i da se prezivam Božić.. :D
ne, u ovoj sovjetskoj državi ja sam vođa partije ali sam ujedno i prva sveštenica pravoslavne crkve. ženska moć!
ali.. to nije tema sad.
'ladite se ljudi.. :P
Imam polje, bašču i zelenilo :D
Pa stirpor se postavlja sa spoljneg zida i dodaje se mrežica i razne druge zaštite.. Onaj ko ima keša postavlja i iznutra i ide na isti način ja mislim. Sam stiropor ne može da kondenzuje jedino ako se loše uradi i prolazi voda izmedju slojeva zaštite.
ili ili. Stavljanje stiropora sa spoljašnje i unutrašnje strane je bacanje para. Preporuka: spolja .
Аутосугестија.
Flaša ladne rakije, što ljuće po mogućnosti, metar kobasice i kilo paradajza. Za početak...
Inače gledao sam kako se dabrovi hlade. Sednu na drvo i spuste rep u hladnu vodu. Pošto imaju dosta krvnih sudova u repu, hladi se krv a samim tim i unutrašnji organi. Sad još kada bih imao rep...
Имаш главу. Ту има доста крвних судова.
A da dišem preko kože a lololo