Android - saveti, preporuke, iskustva

1. Fala, sad ću da skinem da vidim kakva je. :)

2. имаш стиктенис, и спееднигхт, мени добре игре

3. E jel mozen eko da mi objasni kako da skinem preko kompjutera neke aplikacije pa da ih instaliram na telefon?

4. skineš, ubaciš na SD, pokreneš.

5. Ima tu problem kada odem na https://play.google.com/store ne moze da mi nadje android telefon iako je prikljucen na usb. I tako ne moze da skine. Ako ima neki drugi market gde nema takvih problema jel moze neko da mi kaze.

6. Скини са торента.

7. ček, registruješ se na gmail, i imaš opciju pošalji na fon i to je to

8. И тебра, шта ту није јасно? Који фон имаш?

Едит: мораш се улоговати са тим гмаил налогом и у телефону и проблем солвед.

9. Skino sam z4root i kada sam pokrenu program i kliknuo na Permanent Root sve je islo kako treba. Po upustvu sam isključio i uključio telefon. Ali kad sam opet usao u program pisalo je isto kao i prvi put a trebalo je da pise Re-root i Un-root. Ako moze neka pomoc. Telefon je Telenor One Touch.

10. Kako povezati ovo govno (samsung i5700 spica) sa ju-ez-be kabelom?
    Imo sam nokiu ko i svaki domacin do sada al je izgubih i na brzinu kupim ovaj samsung al govno sto mi prodalo ga olaksalo za memorijsku karticu.
    Niti oce da ga detektuje taj samsungov "KIES" na njinjdonsu niti oce linux da ga detektuje. Ne merem ni slikati sa njim jerbo nece bez memorijske, nece ni fajlove da primi preko bljututa jerbo, kao sto rekoh, nema memorijsku karticu. Da napomenem da sam koristio usb kabel od nokie al to ne bi trebalo da smeta, valjda.
    Nisam nikad koristio nikakav android a nisam ni nesto vest u tim tacskrin tehnologijama.
    AJ SAD MOZGOVI! AJ SAD DA VAS VIDIM KAKO ZNATE!

11. Кад туриш кабл у телефон и комп, на фону спустиш оно њесра одозго гдје ти је иначе пречица за вибрацију, вајфај и тако то и тамо ће бити прозорче на које кликнеш.

12. И онда кликнеш још једаред наравно на конект ил' шта већ пише, заборавих.

13. aj recite neku kul free aplikaciju :D

14. aj recite neku kul free aplikaciju :D

ај буди мало одређенији :)

15. audio manager (hide it pro) - најјача апликација за сакривање ствари, џејмс бонд да сврши

16. Нека игра, нешто што могу дркати лоло

17. Jetpack Joyride nije loša igrica. Ima da je drkaš jedno 4-5 dana dok ti ne dosadi.

18. Е да, не ради ми маркет никако, а не могу ни рачун на гуглу да направим. Кој му је курац ?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.