Pogodite koliko ima glasova na Vukajliji

1. Солитерац је најближи...да не кажем чему.

2. Не смем да кажем, да ме не банују (UEFA је строга).

3. 2 317 500
    Lep okrugao broj. :)

4. Che-Vu je bio neverovatno blizu:
    1,181,947

A zapravo je:
    1,184,363

Tako da bravo Che-Vu! Jel si imao neki račun ili si odvalio?

5. Znao sam! lepo sam reko! i pise gore nego ja se isprimo pa izracuno za secundu pa lupio, posle kad sam malo prebrojao, videh da je Che u pravu xD
    Bingo cestitamo sporet otiso u Vranje! xD

6. честитамооооооооооооооооооооооооооооооо

7. Mis'im.
    Gde pise gore, MOTIKA?
    Jeste, imao sam racunicu. Pomnozio sam ukupan broj definicija sa 23, (po odokativnoj prosecnoj oceni od 21:2).
    Naravno, ovo izuzima groblje definicija.
    Sve pare od nagrade poklanjam za izgradnju biciklisticke staze "Lapovo - Zemun-Gornji grad", sa sve pratecom infrastrukturom :)

8. Jipi ima da se vozam do Lapova na mojoj ponici...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.