Repstacija sporta Košarke

  1. bobi masan ugovor,nedovic masnu pivcugu...
    neka presece odma.ne vodim i kraj.i nema vise spike o tome.
    najbolje da se razvuce jedno 2 nedelje sta i kako

  2. Evo malo posle 36og minuta priča o Bobiju. Ispizdeo je vidi se, nema šanse da ga vodi.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154209493841271&id=131093616270

  3. ma da,nista od njega.
    ne igra,ko ga jebe.idemo sa onim sto imamo.

  4. Jokara će da kara opasno. A jebote imamo vrh centra plus Bradulja da ga menja i Štimac lavlje srce. Je-ba-ce-mo olimipiske krugove aleeeee

  5. Jebace ih ludi birca

  6. Stvarno brate ludi birca me odusevio, dal su ovi slepci bili toliki idioti ili smo mi grmljavina jebena ali lista ljudi koji su me odusevili ide otprilike ovako

    1 jokic
    2 birca
    3 bogdan
    4 simon kapiten
    n tilmo

  7. Ма није проблем да ли ће Марјановић да игра или не. Проблем је ако Штимац буде играо.

  8. Štimara ide najtinajn zarez najtinajn procent.

  9. Počeo je da mi ide na kurac Djordjević sa tom ironijom smaračkom koju ispoljava. Čuj "pomalo je bio ironičan". Dečku se ukazala šansa da pali za Ameriku, a on očekuje da bude vodonoša ekipi na Kopaoniku. E sada ću vam reći ko je najveći zloća u ekipi - TO JE DJORDJEVIĆ.

  10. ala jedu govna ta grupa je jedno 3-4 puta lakša od ove druge

  11. Сва срећа па је Штимац јебени у репрезентацији као маскота и то баш на најважнијој јебеној позицији у тиму. Опет имамо среће што је Јокић ту јер момак стварно добро игра, а за овог крмка немам ријечи. хехе штимац штимара краљ хехе смешан смешно штимара хехе

  12. Glupi kurir, pa teža je ona druga grupa. Osim Nigerije, svi su kandidati za 4 mesta koja vode dalje, Bra, hrv, Arg, Litv, Špa. Znači njih 5 za 4 mesta.

    Kod nas Ameri, Francuzi i mi. Plus, ako je žreb kao do sad, mozemo izbeći Amere do finala.

  13. dusan1001
    ala jedu govna ta grupa je jedno 3-4 puta lakša od ove druge

    Aahaha hteo sam to da napišem, u grupi smo sa SAD (jedina ekipa od koje možemo da se pribojavamo), Francuskom (druga najrespektabilnija ekipa pored SAD u našoj grupi, ali skoro ih dobismo i u sred Francuske i u BGu), Australijom (oni mogu da budu jaki jedino ako za njih budu igrali i Bogat i Delavedova i svi NBA igrači), Kinom i Venecuelom.

    Dok drugu grupu čine Evropski prvak i viceprvak Španija i Litvanija, uvek nezgoden južnoameričke selekcije Argentine i Brazila, Hrvatska i poprilično solidna Nigerija.

    EDIT: a i pritom gledam sistem sa prošlih OI, mi ako završimo na bilo kom osim na trećem mestu izbegavamo SAD onda do finala, naravno ako je sistem isti ko prošli put, a čini mi se da jeste 2 grupe od po 6 ekipa 4 idu dalje.

  14. Како се сад лако сви одричемо Бобија у фазону који ће нам курац. А до пре неки месец како ће да кидамо тек кад Бобара дође. Мада таквој слици је прилично допринело Јокићево јебачко играње у овим квалификацијама. Сад ни ја не бих водио Бобија јбг али да није ту Јокић питање је да ли би Ђорђевић повео Штимару и Браду, без да позове овог.

  15. Ovde vas ima koji opasno fejlujete sa pričom oko Bobana. Neko je čak naveo kao primer šta bi bilo kad bi se sad Jokiću, pošto je čovek ubio kako je odigrao, digao kurac pa da kaže ne igraju mi se neke sledeće kvalifikacije nego ću da peglam na Olimpijskim igrama.
    Da vas podsetim, prošle godine je Jokić otkazao Đorđeviću jer je hteo da ide i igra Letnju ligu (što je potpuno legitiman potez jer je dečko hteo da se dobro spremi za sezonu u NBA), samo što tada Đorđević nije uzeo lika da proziva javno i prosipa priče u fazonu ''reprezentacija je svetinja''.
    Mitke je čini mi se spomenuo da je Đorđeviću Bobi najverovatnije bio važan igrač i da je sve planove njemu prilagodio. Jeste kurac, pošto mu se pre dve godine pred Svetsko prvenstvo Bobi nije uklapao u koncepciju, a sad je odjednom sve planirao oko njega. Kako da ne.
    Poenta priče je što je u pitanju izgleda tihi rat Miška i Saleta, a Marjanović je ispao samo kolateralna šteta u celoj priči.

  16. Najgore je što su ove paljevine nakon pobjeda nad velesilama poput Češke, Portorika i strašne Angole naoštrili kurčeve i sad im ne treba Boban, AJMO ŠTIME LEGENDO, BIRČA LUDAK UBIJA AMERE, BOBANE PIZDO...
    Pušite kurac.

  17. Gonzo u pravu si. Odustajanje Zagorca to potvrdjuje.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.