Vaše omiljene poze za spavanje?

1. Isto kao Christine. :)

2. Ja najviše volim da spavam na ležaljkama za pod kamion. Malo zadignem naslon i uživancija. Ruke zavrat i preksrtim noge. Difno.

3. Уф! Сад кад Тулум помену камион! Спавао сам на кревету оном у кабини камиона на релацији Београд-Приједор. Уџиванција :))

4. Otkud znam, niko ne može da se seti koliko je poza promenio u toku spavanja.
    Inače, mrtvačka kod mene, sa prekrštenim rukama (nema je među navedenim), tako se najlakše uspavam. Još samo fali neka da mi zabije kolac u srce. :D

5. A kad bih imao curicu da spavam sa njom, onda bismo se onako sve isprepletali ne bi se znalo gde je dupe gde je glava.

6. Зашто све мора да има везе са сексом ?
    Не можете да спавате ко нормални људи ?

7. Па није Цуле ни мислио на секс, то је оно потпуно невино спавање тело уз тело без икаквих сексуалних алузија :))

8. Па откад је нормално спавање тело уз тело ?
    Кад спаваш, спаваш сам ко човек да ти нико не смета...

9. Како Тришо кад је већ у првом посту стављена слика плавуше која спава са јорганом у облику курца, баш га онако са уживањем обгрлила. Елем, ја не знам како спавам, спавам у свим положајима. :)

10. juce sam se probudi sa obe ruke iza glave i prekrstenim nogama..jedna savijena a ova druga na njoj..ne znam kako sam zavrsio u toj pozi..a poza je nekako "boli me kuracza sve" poza. al najcesce ko ova riba u sredini

Виђу ово:

http://3.bp.blogspot.com/_2fdwS3Y1VhU/TH0vtWZaxoI/AAAAAAAAkHg/x-N-Ld0naCE/s1600/sleeping_pose_07.jpg

11. Да и ја спавам, бог ће га знати како...
    Најчешће фетус додуше.

12. Nisam imao seksualnih aluzija, vaistinu. Zagrlio bih je samo onako jako i obgrlio nogama, pa ako se uguši, uguši se, šta ćemo.

13. Ja se ispremeštam ko ludak, još i pričam u snu. Obično se budem kao frifoler ili fetus.

14. Ja se ispremeštam ko ludak, još i pričam u snu. Obično se budem kao frifoler ili fetus.

+1

15. 69, da joj mirisem mindzu dok spavam

16. Isključivo na stomaku. Mislim da su jedini pokreti koje pravim okretanje glave na jednu i drugu stranu da mi se ne bi ukočio vrat.

17. lezem ko fetus, ustajem ko noj...
    izmedju umem da prozborim koju, strasno izljubim zid ili ga nabodem glavom (u vise navrata)...

18. Meni su rekli u više navrata da pričam nepoznatim jezikom u snu :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.