Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
https://www.danas.rs/zivot/uginula-dobrila-zenka-beloglavog-supa/
hahaha jebo te zivot sto se smejem ovoliko sto si pticu okacio na ovu temu
господин попара
рипчина легендо сунце ти јебем крваво ммммм
Братееееееее...
Саучешће породици. Туга. Невероватан човек.
Počivaj u miru, Popara.
Marie Fredriksson,Roxette.
rip
Dejvid Belami.
Ripčina, legendo.
nisam ni znao da je živ uopšte, do sad
Bradonja je bio kralj!
RIP
Da li je gospodin Belami vlasnik istoimene TV stanice u Nišu?
Inače jedan od školovanih ljudi koji su poricali ljudski uzrokovano globalno zagrevanje.
How dare you?!
Kad pročitaš šta je pisao Milanković odmah ti bude jasno da mi nemamo kurčeve veze sa tim. Štono rekao pokojni Karlin, mnogo smo mi nadobudni da mislimo kako mi nešto mnogo katastrofično utičemo na planetu.
Deni Ajelo
Jeste, Krejg Belami
a u jbt kako sam bio zaboravio za tog fudbalera
Неки лик у Пожаревцу који је завртао сијалицу. Не зајебавајте се са животом!
Više niko neće umreti.
Popunili ste dnevnu kvotu!
Da bi na Vukajliji svačiji trud bio zapažen od strane drugih, neophodno je sprečiti izlive kreativnosti pojedinaca. Stoga je propisano da u 24 časa svako može ostaviti ograničeni broj definicija.
Ograničenje postoji kako bi svačiji sadržaj dobio podjenaku šansu da bude primećen. Kada ne bi bilo ograničenja, neko ko se prvi put registruje bi mogao da na svakih minut izbacuje novi "zanimljiv" poster i posteri ostalih autora bi bili neprimećeni.
Na početku svi imaju isto ograničenje, ali vremenom ukoliko se autor pokaže, za svaki odabran sadržaj će porasti broj mogućih pravljenja na dan.
Dok čekaš da dobiješ ponovo priliku, pogledaj i oceni tuđe definicije, ili se zabavi na četu i forumu :)
Hvala na razumevanju!