Na današnji dan umro/la je...

1. očega umro, bio skoro na tv gledao sam, nešto u vezi rio tinta

2. Jel vidis kakvi ste vi srbi baksuzi

3. RIP za Zukorlu.

Jedan od normalniijih likova na domaćoj političkoj sceni

4. Nenadoknadiv gubitak za ex-yu drustvo u celini. Ja sam voleo da ga slusam, zaista. Cak i kada je govorio o islamu, nekako se trudio da ostane iznad i izvan onih krutih religijskih dogmi, trudeci se da bude i ostane covekom. Prosto neverovatno. Mlad covek jbg

5. Bravo Strato.
    Nije bio lobotomirana somina koja ne vidi šumu od drveta nego je imao širinu i slobodu u glavi.

Znači nije bio zabijena konjina kao ti nego suprotno :D

6. алах му рахмет

7. Na b92 komentar mi odobren "alah mu uvalih" lol
    Idem u džehenem znam

8. Na b92 komentar mi odobren "alah mu uvalih" lol
    Idem u džehenem znam

xa-xa smeshno, suštinski jadno

Ex muftija je bio kvalitetan lik.
    Tu dolazi do onog mongoloidskog disbalansa, ee vidi ga mudžos sve su to Srbi.

9. Obrisali taj komentar
    Inače, strašno me boli kurac za prikrivenog separatistu

10. I nije baš ni tako prikriven bio, bar ranije.
    Otišlo đubre, divan je dan danas.

11. Najjače kad umre tako neki lik i onda krenu komentari eee jedan od retkih generični hvalospevi, za razliku od svih vas debila ja sam njega čak i gotivio ah. Mislim daj, nemojmo da zaboravimo da pričamo o jebenom muslimanu ovde, čoveku koji je posvetio život bajkama o lažnom proroku pedofilu, molim vas.

12. пуца ми курац за тог лика искрено маринко роквић је већа трагедија

13. I nije baš ni tako prikriven bio, bar ranije

Буквално, не знам одакле сад Срби жале за њим, лол

14. пуца ми курац за тог лика искрено маринко роквић је већа трагедија

+1 000

15. Vrh
    Srb je postala bolje mesto za život. Samo da ostanu Srbi svi da pocrkaju da možemo međusobno da se koljemo bez ometanja.

16. ahahahahhah jebi kozojeba

17. Pišati po bošnjacima jer ne priznaju da su Srbi a ti znaš da su Srbi i tvoja braća može samo debil bez svesti.

18. Meeeee....meeee...meeeeeeeeeeeeeee

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.