Na današnji dan umro/la je...

1. cenim ga zato što četrdeset i pet godina kasnije još uvek guzobol koji vam je uzrokovao nikako ne popušta.

2. Надежда Гаће

Страшно какво смо друштво постали, нико да напише да нас је напустила Надежда Гаће

3. Нема Југословена, сви су крепали.
    Трећи свецки је тад почео, да, јесте.
    Хвала Лукашенко што си показао колики си пријатељ и извини што су људи који воде и мрзе Србију 25 година показали да смо твоји непријатељи.

4. Džordž Formen, omiljeni bokser mog đeda. Prekjuče nas napustio, divna duša.

5. pocrkajte jugoslovenstine usrane

Чекај брате, што Југословенштине у контексту овога што си послао?

6. *narativ je da jugoslovenštine ne vole rusiju i powerslavlje (a i obj je tako)

7. Па како да воле, друг стари испрозиво друга челичног више пута, чак је друг челични слао хитмене да ассасинују друга старог око двадесет пута и то безуспешно, а онда је друг стари рекао - ало, друг челични, све смо ваше пофатали, немо ти пошаљем једног мог, и веруј ми, неће бити потребе да шаљем другог, маику ти божју.

8. Glumac Ričard Čemberlejn.

9. Voleo sam kao klinac te njegove filmove. I Borna i Grofa od Motekrista
    i čak onu sprdnju sa Šeron Stoun (Rudnici kralja Solomona)

10. Умро је Жељко Рутовић. ПУМ!
    Тај се наживео лептисунце

11. Val Kilmer

Ajsmen, Dok Holidej, Nik Rivers..

12. У ЈБТ
    Хфала леђендо за све филове, прејака си фаца био! ПУМ

13. A jbm ti. Počivao u miru!

14. Ala sam se skenjao jutros kad sam pročitao, Val mi je bio jedan od omiljenih glumaca. Kakva tuga. Ovo mu je vrv najbolja uloga https://www.youtube.com/watch?v=gQIZcM6DRUE tj tu igra 5-6 uloga, u svakoj maestralan. Ne znam zašto ovaj film nije prošao zapaženije, i on je dosta dobar. Imao sreću da ga pogledam kako klinac.

15. Brate, zajebano je glumiti Radeta Serbedziju

16. Светац је прекул филм, иако је могао бити бољи, али добро.
    Није му то најбоља улога сигурно, кажу да је Морисона оокидао(нисам гледао).

17. Top Secret najjača komendija iz 80tih

Kako nisi gledao Morisona jbt to ide na tv bar dvaput mesečno

18. stvarno imao vrhunsku kameleonsku karijeru jebem ga, bio i u Heat, bio u jebeno ostrvo doktora moroa, bio Filip monkeydonski
    RIPchina legendo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.