U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
samo da dam izjavu (iako me niko nista nije pitao):
pod 1.
mislim da,postovani tata Kaizene, POD HITNO treba da se zatvori opcija da oni koji nisu clanovi sajta uopste VIDE ovaj forum, pogotovo ovu i slicne teme.
obrazlozenje:
nisam bila ovde par dana, dolazim i zateknem ovo, a da sam ne daj Boze prvi put na sajtu i zateknem ovakva sranja na forumu, pobegla bi odavde glavom bez obzira, upalila rts1, gledala nasu skupstinu i dobila isti efekat nerviranja kao ovde, a ne upravo beg od svih tih takvih i slicnih baljezgarija.
mislim da je sajt odavno izgubio prvobitnu funkciju, pocele su najdebilnije stvari da budu najbitnije.
samo konstatacija, mislim da u cilju sajta nije preplasivanje mogucih buducih clanova ovakvim idiotlukom na forumu. nista licno za one koji su ovde u problemu ili nesporazumu pa se ovako prepiru, ne znam niti me zanima oko cega, procitala sam samo par zadnjih strana foruma i bilo mi je dovoljno da mi ono sto sam pojela danas ne izadje na pravu stranu.
Pa mislim stvarno!A teme SVADJALICA I MEDIJATOR came na dnu i niko ni da je pipne!
Da se ne bi ovakve stvari gomilale po drugim temam ja sam otvorila te dve teme!Mada ja se ovde ni sa kim nisam svadjala niti planiram,ali cisto da kazem da postoje dve specijalne teme za ovo a to su SVADJALICA i MEDIJATOR(kada zelimo sukob pretvoriti u dogovor).
Pa izvolte!
P.S.Ja danas nisam svadjalacki raspolozena niti sam bila ovih dana,ali tu sam cisto da vas podsetim.Nisam u toku ovih postova nista napisala o tim temama jer bi se shvatilo pogresno,ali posto je sve reseno sada mogu reci.:D
A ja sam prekjuče na ekskurziji bio pijan. :)
ja u kafani. pa ti vidi.
U kafani nema gde da se legne, osim na pod. Ja sam makar ležao u krevetu kad sam se napio :P :D
ma kad si pijan dodje mu sve na isto, krevet-pod, nikakva razlika :D
Taj fazon... :D
Ovo je zamerka na administraciju...Da bi učestvovao na četu trebaš imati 50 gorepalcova....Što je puno, puno je...
To je, predpostavljam, uradjeno da se korisnici ne bih registrovali na ovaj sajt samo zbog četa, već zbog njegove orginalne namene - definisanja pojmova. Potpuno podržavam ovo pravilo zato što podstiče korisnike na pisanje kvalitetnih definicija koje će zaraditi neke "gorepalcove".
Da,valjda,mislim mozda...ovaj svakako...moze biti...aha...pa da...ok...eto...aj dobro!?
Sve to stoji, ali 50 p. je previshe.....Moze neko napisati par odlichnih definicija, ali da ostanu ne primjecene. Isto tako mogu konstantno pisati definicije i zatrpavati sajt bezveze samo da bi pokushali nabiti plus 50.
Селенијум је потпуно у праву.
Jok,ne slažem se nikako.
kvalitet će da ispliva ako postoji,ako ne danas onda sutra.
50 je realno lako dostižno.
Baš je super ovako nema više Lujki,Novosadjanki,FANCY itd...
A vi što već imate preko 50 šta nas bre boli kurac,xaxa.
Eto, ne moze chovjek vishe ni da suoseca sa drugima :D...Lupace ljudi gluposti bezze, nabacati 70 def i od toga imati 50 p. 20 ili 30 bi bilo realnije. Uvjek se nadje neko ko ce dti plus na glupost
Ma selenijum je u pravu!Sto 50?Pa ne postoji samo jedan clan koji glasa ima ih vise.
Ja bih taj broj smanjila na 20 obzirom da su u proseku aktivni njih 10 od kojih glasaju petoro.
On moze tako napisati 10 definicija maximum i da se strpi malo dan dva!
Aman ljudi, pa 50 moze da se napravi sa 3 dobre ili deset osrednjih definicija. To moze da se postigne za 3-4 dana. A ljudi ne mogu da lupaju gluposti previse zbog ogranicenja...
I dalje je 50 bezze.
Sasvim je dovoljno 5 definicija dnevno i sasvim je u redu 50 glasova za čet.Kad je moj Brdja mogao da napuca 50 poena za dva dana onda može svako. Ne menjajte ništa.
Eto u ti se slažemo Nešo ali sam se zajebao mislio sam da se pogleda tema dodeljivanje uloga.
skidajte ban na vule95
jooooooooooooooooooooooooooj kuku mene