U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
gvozdenovicu-druze,brate skidaj ako boga znas
50 ili 20 i za jedno i za drugo se treba potruditi.
Ako je neko toliko nezanimljiv i operisan od duhovitosti, jednostavno nije mu mesto ovde, naravno uvek moze da uziva u definicijama ljudi koji to jesu.
Ja sam 50 bodova sakupla za 2 dana. Sa ogranicenjem to moze da se uradi za nedelju dana, mada i manje ako odvalis 5 dobre, nema greske.
Mozda da se ubaci i fora da se posle 10 napisanih definicija pristupi chatu, eto tu nisi vezan bodovima, a treba koliko-toliko da se potrudis.
evo iskreno se kajem samo skidajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mali ne spamuj, to je samo razlog da ti banujemo i taj nalog.
pa ne spamujem samo recite na cemu sam..cemu da se nadam
Razmislicemo.
kako da ja vidim to gde vi razmisljate
Evo odbanovan si. Nadam se da nece vise biti potrebno.
Mali, motrimo te. Banujemo ti ovaj alt. nalog.
Imam jedno pitanje za moderatora koji mi je obrisao definiciju, "bila sam pijana". Da li je sigurno da je ispravan razlog "nije definicija" ? Da je navedeno "eksplicitno vređanje" to bih još i shvatio, mada mislim da nije ni to u pitanju. Stvar je principa, definicija mi je ionako smanjila popularnost, tj. njeno brisanje povećalo istu. Takođe kada se već javljam, mislim da je "nekvalitetno", neadekvatan razlog za brisanje bilo koje definicije, jer ako je nekvalitetna dopustite da i članovi to procene. Pozdrav svima :-)
Primetio sam da jedan od moderatora jako često stavlja nije definicija razlog a da to nije tačno.Ne ulazim sad u opravdanost brisanja ali neka taj moderator stavi drugi kriterijum da se ljudi ne bi zbunjivali.
Kvalitativni kriterijum je aspsolutno potreban.
Videli smo na šta je Vukajlija spala primenom neposredne demokratije.
Nemam ih!!!
@zyclon
Ma sve je OK. Zaboravi.
Ja imam jednu zamerku, nadam se da urednistvo nece da mi zameri. Mnoge stvari se brisu sa sajta. Razumem da se brisu nekvalitetne stvari, ali zasto bi se brisale neke poput smorio sam se ko ili biseri sa casova? Jeste da nisu definicije u pravom smislu, ali ih ipak vredi procitati (tj, neke od njih)... Ipak mnoge od tih stvari imaju duha i vrede, ma kako da ih nazovete.
To se radi da bi se videli efekti rada!
Mi ovde radimo!!!!(sestra Antonija; Sećni ljudi)
Slažem se da se malo preteruje sa brisanjem i da se u masi šljama izgube i neke dobrestvari. Problem će se umanjti kada Kaizen bude uveo pretragu po groblju, moćićamo lakše da nalazimo i eventualno vadimo stvari koje su tamo neopravdano završile.
To, to, to, pretraga na groblju!
Svi biseri sa časova i crnio humori prevashodno nisu definicije što ih za mene svrstava u kategoriju kreativne povraćke bez obzira na njihov mogući kvalitet...a na jedan dobar ionako ide 7,8 loših...imamo 100%zabava i slične sajtove za to.
Takodje smatram da tvrdom moderacijom ovih pojmova podstičemo članove da pišu kreativnije i bolje definicije.
Pa tih dobrih mi je i zao, za ostalo me zabole. A tih par sigurno ne bi mnogo unakazili vuku...
Unakazili bi je time shto bi i onda svi ostali navrnuli da pishu bisere, aforizme, grafite i viceve na svakom coshku. Ionako ih ima vec previshe. Po kom principu bi se onda moglo dozvoliti jednom "biseru" da ostane, a drugom ne?
Pa po principu da se sranja brisu, a dobri ostaju. A koliko ja znam, neki od tih bisera ili cega vec su duze ovde od nekih moderatora, pa vuka nije propao...