Pitajte moderatore

1. Mesja, ja sam taj.
    S'a je bilo, 'oces da se bijes? ;)
    Prva nije definicija, nego vic.
    Druga je nekvalitetna, sto i sama kaze.

2. Ne bre Čevu, bezveze sam to pitao. :)

3. Sad vidim koliko sam gresio sto sam mrzeo moderatore...
    Skidam sesir...uslov za dobrog moderatora je da si talentovani mazohista.

4. alo, zli!, TIĆU!

5. Surovi :
    Ovo je neki vid izvinjenja, zato sto sam bio 'worst pain in the ass' u vezi moderacije...
    Zlobnici bi rekli da mi samo tabani vire iz moderatorske bulje koliko sam se uvukao ,ali ovo je od srca...moje saucesce.

6. Zamolio bih (nepristrasnog u ovom slucaju) moderatora, da mi detaljno, konkretno obrazlozi ovo. Smatram da nisam nikoga uvredio manje nego sto sam i ja uvredjen. A sve na konto one price da je sajt postao suvise mlak i blag. Ako moderator moze mene da vredja i provocira, mogu i ja da vratim, bez da se zalim prvo. Kao sto neki imaju obicaj da rade. Hvala! ;)

7. Vinstone, ako jos jednom budes spemovao ovu temu, sledi ban. Ovo ti je prva i druga opomena.

8. Нео, када ти почнеш да се понашаш фер, тако ће и други према теби.
    Заиста нема смисла твоје понашање. Провоцираш па после кукаш.

9. zli: ti si bio cveće u poređenju sa današnjim korovom :D
    ili si ti bio pravi korov u poređenju sa današnjim cvećkama.

sve u svemu, drago mi je da si konačno pronašao pravi put do moderatosrskog dupeta :)

10. Surovi :

Cudni su putevi gospodnji...

11. Molim vas da me trajno banujete ,jer ne zelim da posecujem sajt iz odredjenih razloga.Hvala!:)

12. ne može. idi sa sajta pa kad poželiš da se vratiš vrati se, a ne da praviš duple naloge da tražiš da te vraćamo. kontroliši se malo, valjda umeš to.

nemamo mi života svakog pojedinačno da vraćamo i dovodimo kako vam dune iz dodređenih razloga.

13. Zamolio bih moderatore da izvide ko me je hejtovao, i to muski, nekih 100 minusa...

14. e nije bilo hejta već smo brisali glasove jednom duplom nalogu koji je nadavao prvo sebi gomilu pluseva pa onda i ostalima valjda da zavara rtag, jebem li ga... sve u svemu recimo kurd je slabiji za nekih 300 glasova, marijana za 150 i slično. jebiga i ti si se tu našao, šta ćeš kad te ljudi vole :))

15. aaaaa, a jel tajna koji je to nalog? Moze i na pvt

16. Je l' u redu da lik bez ijedne definicije, pravi od sajta foto album Jelene Karleuše?
    http://vukajlija.com/recnik/autori/11796

17. ma to je jtu, sigurno :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.