Pitajte moderatore

1. o_O Šta će ta tema na majfejs-spejsbuk podforumu? To uvek ide (na bilo kom forumu na kome sam bila) u Zezanje ili tzv. Brejstorming podforum. Ok, šta god. Onda neću ni postovati tamo.

2. A što je taj podforum šugav?

3. Nemoj da se uzbuđuješ, razlozi su sasvim praktični: mrzi me da klikćem na taj podforum samo zbog jedne jedine teme koja me tamo zanima, a koja u suštini i ne treba da bude tamo... :)

4. ma sav sam se uzbudio samo da znaš :) ako se dobro sećam ti si i tražila podelu. morala bi da dodatno klikneš gde god je stavili.

5. Ovo ne mirise na dobro!
    Znas li sta sam ja trazila kaizene i sto bi mogao da uradis uskoro?
    To je ono sto sam predlozila da stavis opciju za pretrazianje tema gde ukucas temu koju oces da nadjes i ono ti odmah nadje.

6. Nisi me skontao, al ja te i dalje volim! :-)
    Cmok cmok cmok
    Ljubim tvoj divni skok!

7. E ja te ne volim!:D

8. Odgovori brže, draga, ili ću umreti od neizvesnosti i straha! :-)

9. Ne volim kaizena!:D

10. Iju! Briši to! Neka moderator obriše dok nije kasno! :)

11. Necu da brisem!
    a svoje emocije iskazujem javno!:D

12. Taknuto-maknuto, to su vam jedne mnogo opasne igre i valja znati to!

Lepo smo se družili večeras, odoK do sledećeg puta! Pozdravljam celo veselo društvo!

13. Shto se tiche nekog normalnijeg mishljenja,tema "Shta trenutno slusham" se apsolutno treba nalaziti u zabavi...Mogu slushati "Pracnuo se sharanchic" trenutno, pa ako to stavim u upoznavanje, ljudi ce pomisliti da to stvarno slusham. I shta onda??? Ispashcu bezveze skroz....Shta bi mogli ljudi da pomisle????

14. ja samo da se javim, čisto da prošetam avatar :)

15. Ovo se formitaju neki gengovi.
    Šta da radimo mi nesvrstani?

16. Ko kaže da smo nesvrstani? Ostatak baca svoje čizme na avatar ;)

17. Aj da se oragnizujemo onako mešovita ekipa, pa da budemo Moćni Rendžeri.

18. Predlazem da se stavi opcija da clan koji otvori temu moze i da je zakljucava i otkljucava po potrebi.Ali samo svoju temu!
    To je to!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.