Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
molim te linkuj definiciju ili stranu groblja ako želiš reviziju nečega. ne mogu da pretražujem celo groblje svaki put...
Surovi na prvoj je strani groblja pobogu!:D
na prvoj str
nitro
ubrzanje koje dobije macka kad je zvrcis vazdusarom u dupe
Misliš na ovo?
da
Mislite da je jako smešno i duhovito gađati životinje vazdušnom puškom u dupe i da to zadovoljstvo treba podeliti i sa ostalima?
ja svojom definicijom niti koga pozivat,niti optuzujem da gadja macku,niti ja to radim al ima slucajeva tako da je u tom slucaju def,ispravma...al ako vi kazete da ne valja onda ne valja...
Pa ja je nisam obrisao,obrisao je drugi moderator,sada ima minus a imaće još veći zato što je sadistička...Ja da je vraćam neću jer ne vidim ništa lepo i zabavno u njoj,a ovo je sajt zabavnog karaktera(složićeš se)...
Kad ovo vidi mod koji je brisao,neka on vrati ili ne...on je i brisao.
(nisam mislio samo na ovu, nego generalno. ovde linkujte ono na šta se žalite... nisam mogao da znam da je na prvoj strani) :*
Ja mislim da definicija treba da ostane na groblju.
ma opusteno,neka je na groblju
Ja kurde ne mislim nista nego dok vi niste bili tu ja sam odgovarala vuletu na postove.:D
U stvari i ja mislim da je sadisticka.
ma batalite ovu raspravu...ok je sve
Nekvalitetno
ćirilica i latinica
Oba pisma su priznata u ovoj drzavi i predvidjeno je da budemo pismeni na OBA pisma hteli to neki ili ne!
Latinica nije ni katolicko,ni hrvatsko,ni ustasko,ni vatikansko pismo nego LATINSKO i to pismo je nastalo jos mnogo pre velike Sizme 1054.godine kada nije postojala podela na katolike i pravoslavce!
CIRILICA je slovensko pismo koju su izmislili Kliment i naum koji su bili Makedonci za Staroslovene koji NISU imali svoje pismo i nisu ni mogli da ga izmisle jer dok nisu dosli u Evropu oni nisu bili u dodiru sa pisanom reci.
Prethodno je izmisljena glagoljica a zatim i cirilica da star narod kao sto su Sloveni mogao da belezi svoju istoriju,svoje obicaje,tradiciju.Taj delic istorije koji nam je poznat poznat je zahvaljujuci glagoljicnom,cirilicnom i latinicnom pismu i bez tih pisama narod bi bio totalno dezorjentisan,bez ikavih podataka.
definisala echinacea, pre 5 sati // Nema komentara // 6:1
Da je ova definicja nekvalitetna ne bi imala bodove 6:1!!!
a ne mogu da verujem stvarno!
Protestujem i trazim da se ona vrati!
:-) OK!
Hvala Kurde.:D
@echinacea
Citat iz ustava Republike Srbije:
PRVI DEO
NAČELA USTAVA
Republika Srbija
Član 10.
U Republici Srbiji u službenoj upotrebi su srpski jezik i ćiriličko pismo.
Službena upotreba drugih jezika i pisama uređuje se zakonom, na osnovu Ustava.
Nema razloga da se vraca.
E kad ti ne bi podbocnuo,ti ne bi bio odatle odakle si...je'bo te Velja!:-))))))))))
Нисам крив што сам сушта супротнос Коштуници :Д
Заборавих да кажем. Однос гласова не говори увек о квалитету. Нарочито не када је укупан број гласова мањи од 50.