Pitajte moderatore

1. molim te linkuj definiciju ili stranu groblja ako želiš reviziju nečega. ne mogu da pretražujem celo groblje svaki put...

2. Surovi na prvoj je strani groblja pobogu!:D

3. na prvoj str

4. nitro

ubrzanje koje dobije macka kad je zvrcis vazdusarom u dupe

Misliš na ovo?

5. Mislite da je jako smešno i duhovito gađati životinje vazdušnom puškom u dupe i da to zadovoljstvo treba podeliti i sa ostalima?

6. ja svojom definicijom niti koga pozivat,niti optuzujem da gadja macku,niti ja to radim al ima slucajeva tako da je u tom slucaju def,ispravma...al ako vi kazete da ne valja onda ne valja...

7. Pa ja je nisam obrisao,obrisao je drugi moderator,sada ima minus a imaće još veći zato što je sadistička...Ja da je vraćam neću jer ne vidim ništa lepo i zabavno u njoj,a ovo je sajt zabavnog karaktera(složićeš se)...
    Kad ovo vidi mod koji je brisao,neka on vrati ili ne...on je i brisao.

8. (nisam mislio samo na ovu, nego generalno. ovde linkujte ono na šta se žalite... nisam mogao da znam da je na prvoj strani) :*

9. Ja mislim da definicija treba da ostane na groblju.

10. ma opusteno,neka je na groblju

11. Ja kurde ne mislim nista nego dok vi niste bili tu ja sam odgovarala vuletu na postove.:D
    U stvari i ja mislim da je sadisticka.

12. ma batalite ovu raspravu...ok je sve

13. Nekvalitetno

ćirilica i latinica

Oba pisma su priznata u ovoj drzavi i predvidjeno je da budemo pismeni na OBA pisma hteli to neki ili ne!
    Latinica nije ni katolicko,ni hrvatsko,ni ustasko,ni vatikansko pismo nego LATINSKO i to pismo je nastalo jos mnogo pre velike Sizme 1054.godine kada nije postojala podela na katolike i pravoslavce!
    CIRILICA je slovensko pismo koju su izmislili Kliment i naum koji su bili Makedonci za Staroslovene koji NISU imali svoje pismo i nisu ni mogli da ga izmisle jer dok nisu dosli u Evropu oni nisu bili u dodiru sa pisanom reci.
    Prethodno je izmisljena glagoljica a zatim i cirilica da star narod kao sto su Sloveni mogao da belezi svoju istoriju,svoje obicaje,tradiciju.Taj delic istorije koji nam je poznat poznat je zahvaljujuci glagoljicnom,cirilicnom i latinicnom pismu i bez tih pisama narod bi bio totalno dezorjentisan,bez ikavih podataka.

definisala echinacea, pre 5 sati // Nema komentara // 6:1

Da je ova definicja nekvalitetna ne bi imala bodove 6:1!!!
    a ne mogu da verujem stvarno!
    Protestujem i trazim da se ona vrati!

14. Hvala Kurde.:D

15. @echinacea
    Citat iz ustava Republike Srbije:

PRVI DEO

NAČELA USTAVA

Republika Srbija

Član 10.

U Republici Srbiji u službenoj upotrebi su srpski jezik i ćiriličko pismo.
    Službena upotreba drugih jezika i pisama uređuje se zakonom, na osnovu Ustava.

Nema razloga da se vraca.

16. E kad ti ne bi podbocnuo,ti ne bi bio odatle odakle si...je'bo te Velja!:-))))))))))

17. Нисам крив што сам сушта супротнос Коштуници :Д

18. Заборавих да кажем. Однос гласова не говори увек о квалитету. Нарочито не када је укупан број гласова мањи од 50.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.