Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zašto je sledeći def u groblju?
najgluplje pitanje na svetu
''Otvorena vrata''
Milica: Dobili smo anonimno pismo.
Vojkan: Od koga?
definisao Jimmy Page, 15.08.2008. // 2 komentara // 46:4
obrisana pod argumentom ''nije definicija''!
Naravno da nije definicija, već pitanje! Nisam primetio da ste i ostala pitanja pobrisali! Hajde makar da ima rejting 2:10, pa ok. Ali ima rejting 46:4. Čija je ideja bila da se obriše? I šta, sad ste se setili da brišete, posle 3 meseca?
Ja sam obrisao,večeras ću i sva ostala pitanja i odgovore na najgluplja pitanja.To sam već jednom odradio ali su se pojavilo još...
Ne gledam ni autora ni odnos glasova pri brisanju.
E, kul. Sad si se setio. Posle 3 meseca.
Malo je trulo, moraš se složiti. Ako već kao moderator ne želiš da se išta piše pod 'najgluplje pitanje na svetu', to je ok. Ali onda lepo na vreme obriši ceo thread (ili kako se već zove) i izjasni se ''ne želimo ovakve definicije'', a ne da nešto stoji tamo mesecima, pa ti nešto kvrcne i kažeš sebi: 'Ae, danas ću da brišem. Da krenemo od najbolje danas, a večeras ću još, pa tako malo po malo'.
I šta to znači 'Ne gledam odnos glasova'? Na ovaj sajt ljudi mahom dolaze da bi se zabavili, pa je očigledno je nekolicinu ljudi zabavilo da pročita definiciju, pošto je dostigla rejting 46:4. To je četrdesetšestoro ljudi koji kažu: 'Ovo mi se sviđa'. Ako ti to baciš u vodu, tj. groblje, a verovatno se slično i ranije dešavalo, onda sajt gubi smisao.
Kad naletim ja brišem. Nemam ja alarm koji se upali kada izadje neka definicija koju bih brisao. Konkretno na ovu tvoju neko je dao koment pa sam ja obratio pažnju i obrisao. Sad sam još nekoliko ali uveče ću imati vremena da to lepo obradim. To što je prošlo 3 meseca ništa ne menja na činjenici da to i dalje nije definicija.
Naravno da ne gledam odnos glasova.To što ima 46:4 i ne mora da bude relevantno. Ljudi su glupi i nekreativni generalno pa i ovde i na nešto ovako prijemčivo i jednostavno će brzo dati plus. Znaš li koliko je genijalnih definicija u minusu samo zato što treba da se uključi mozak da bi se skapirale...
Mislim da bi bilo ok da omogućimo članovima da ovakve (ne)definicije sa visokim skorom mogu da izmene kako bi bile definicije, ali da se u suštini ne menja smisao. Jer samo brisanjem ne možemo ništa da postignemo.
Sad će da ispadne i da sam neki retard.
Ok, još samo mi kaži ko je dao taj koment.
E, da. I fer bi bilo da mogu da se vide komenti u groblju definicija. Ili makar da autori obrisanih definicija mogu da ih vide.
Džimi ja baš mislim suprotno,ja mislim da ti imaš odlične definicije i da si kvalitetan autor.I baš dokaz o toj ljudskoj gluposti je činjenica da je tebi ona def. bila bolje ocenjena (možda i najbolja) od 90% drugih,koje su odlične.
Koment je dao neki novi član,Robbie ja mislim.Nije bilo ništa specijalno,nešto tipa :a ,da da ,to se i mom ortaku desilo.
Za En_Dottera:
Ja sam pismena na oba pisma!
I pismena sam cak i na grcki alfabet!
Ako nisi znao moja majka je Rumunka,pravoslavka a Rumuni imaju latinicno pismo!
Sta ces sad!?
Kad si veliki fan cirilice sto svoj nadimak En_Dotter ne napises cirilicom evo ovako:
Ен_Доттер
Ne nisam ja ljuta na tebe uopste,danas sam bas vesela!:D
Srednjevekovni srpski vladari su takodje bili pismeni na oba pisma.
P.S.Lepo bi ti stajalo da cirilicom ispises nik,majke mi!
Bio bi bas fazon!Pitaj Kaizena!
Ne zajebavam te!:D
Za Gvozdenovica:
A sta tebi bi?:D
Samo brises definicije!Uskoro ce biti vise definicija na groblju nego van groblja.
Zasto izigravas grobara kad si delija.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sahranices sajt!
?
Где сам поменуо којим писмом мора да се пише. Само сам скренуо пажњу на то да си дала нетачну дефиницију и да зато треба да стоји обрисана јер је тежња те дефиниције била едукативна. (ако сам добро схватио поенту).
Свако ко је учио иоле физике зна ће грчи алфабет :П
Него сад шалу на страну, пишите шта оћете и како оћете али ако желите озбиљну дефиницију мало се обавестите :П
А што се тиче ника, тешко да је ок да се шведски пише ћирилицом.
Нисам ни ја љут ни на кога само сам нервозан, а уз то и оно стандардно - цепидлака.
Пробај да научиш корејско писмо. Супер је и фонетско је па можеш и српски да пишеш њиме.
Nije bitno ali bio bi bas fazon da ti je nik napisan cirilicom!
A jel ti znas korejsko pismo?
да
Divno.Koja jos pisma znas?:D
DA VAM JEBEM MAJKU U PICKU!!!!
ZNAM SVA PRAVILA KAKO SE KORISTI I PISE NA VUKAJLIJI I OPUSTENO STE MI IZBRISALI DEFINICIJE(MNOZINA) ZA KOJE SAM 1000000000% SIGURAN DA NEMA VERSKE, NACIONALNE, RASNE I OSTALI VIDOVI MRZNJE
NOSITE SE BRE U TRI PIZDE MATERINE BANUJTE ME MOLIM VAS ALI MOOOLIM VAS JER NE ZELIM VISE UOPSTE DA IMAM BILO KAKVE VEZE SA VAMA "OPUSTENIM, LIBERALNIM, OTVORENOG UMA" LIKOVIMA
ZA STA SAM SIGURAN DA SAM VEC JEDNOM NAPISAO DEFINICIJU O VOJISLAVU DR KOSTUNICI I DA STE JE IZBRISALI PA SAM JE NAPISAO OPET(ISTU TAKVU) KAKO JE SISAO SA VLASTI I OSTAVILI STE JE. PICKETINE JEDNE LICEMERNE
ZBOGOM VUJAKLIJO NABIJEM TE NAKURAC!!!
Je l' to beše ona jedina pozitivna defka o Koštunu na Vukajliji? Sećam se jedne takve,ali nemam pojma ni da l' je tvoja niti da li je brisana.Ajde ko je brisao ili ko se bolje seća te definicije da se javi.
MadaFaka jebiga sad čak i da si u pravu moraćeš da budeš banovan zbog ovakvog nastupa.
A da razmilite da se autorima koji na svojih pet definicija zarade preko 50 bodova na dan dodeli još koja bonus u 24 sata?
Jadan covek!
Imam poruku za sve clanove ovog sajta!
Nemojte da dozvolite sebi da se toliko inervirate da dodjete u ovakvu situaciju da psujete i vicete!
Za ovakve stvari postoje teme MEDIJATOR i SVADJALICA i kad god vas nesto nervira dodjite i kazite to.Samo naravno bez ovakvih psovki!
Psovke prevedite u knjizevni jezik i budite besni ali sa dostojanstvom!
@madda fakka: nemoj lično da shvataš brisanje deficija. shvati to kao malu cenu koju svako plati da bi sajt ličio na nešto - sigurno se sećaš haosa od pre nekoliko meseci. nemoguće je ustanoviti striktna pravila koja deficija treba da zadovolji da ne bi bila obrisana, pa je to na subjektivnoj proceni moderatora.
@Nikola SS 240: ne bih da komplikujem sistem bodovanja. mogu samo da kažem da je u izradi "defincija dana" - definicija nastala u toku nekog dana koja je pokupila najviše glasova u toku tog istog dana. Takva definicija će autoru doneti bonus poene popularnosti. Probaću da retroaktivno ovo sprovedem.
echinacea, te dve teme nemaju apsolutno nikakvog smisla, pa samim tim više i ne postoje. bilo bi suvišno da objašnjavam.
Хахахаха! Немам нет 2 дана и одна се јави свемогућа Шива да ми улепша дан. ШАХ МАТ :Д
П.С.
Знам још једно писмо, шифровано, фонетско, које сам модификовао како би одговарало мојим укусима. Али доста са оффом.
Da ne bih otvarao posebnu temu, ovde hocu da izjavim da sam totalno nezadovoljan Dotterovim nacinom ponasanja kao moda. Konzervativno, nadmeno, neprilagodjeno, uvredljivo i ko zna jos kako sve ne... Vise puta se desilo da vredja ideje, inicijative i teme nekih clanova. Jednostavno, s obzirom da vecina novih modova obavlja korektno svoju funkciju, mislim da je doslo vreme za njegovu smenu, jer covek nije u stanju da prihvati da se vukajlija vise ne uklapa u njegovo vidjenje (a i kakvo vidjenje bi jedan obican mod trebao da ima)...