Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
zato i pitam...
rekao si protiv onoga oko čega se svi slažemo... a to je đubre leti napolje... ciklon ima najviše entuzijazma i vremena da sprovodi ono što smo se svi dogovorili... stoga, čemu to nadprdljevanje i tužakanje? i vazda si ti taj koji je u središtu konflikta... a posle ti bude krivo kad te ljudi spuste za 20...
Kujo...jel mogu ja da budem mod umesto tebe?
I ja moram da se slozim sa zyclonom i selenijumom za palceve gore, ali da nije tako ni doticni zyclon ne bi imao da nije takvih najbolje rangirane defke poput koka ili jaje koja uzgred po mojoj proceni nije def. i na slicnim, poput onih koje je selenijum nabrojala- o filmovima, bananamenu, Milanu tarotu i sl. A ovde se radi o necemu drugom, ja sam ovde radi sprdnje, a on uzme i obrise mi defku, koja jeste defka- a njemu opakom misliocu NEZANIMLJIVA i pokvari mi zezanje! A samo ocu da se zevzecim, ispucam i ostalo! A ti Qujo, ono psovanje keve, jel se i na mene odnosilo?
Quujo, da je tuzakanje, ne bih mu ni rekao sta sam uradio. Dalje, nijedno ime nije spomenuto, samo sam zamolio kaizena da obrati paznju na moderisanje, ako treba, mogu i da prekopiram taj pvt. Ako neko ima ovlascenja, to ne znaci da treba da se ponasa kao bogom dan, svaki clan zasluzuje korektno objasnjenje, ma kakva da je definicija
Naravno, ova tema upravo tome i služi.
Fino ja kažem, treba da se ukinu modovi,da bi pojedinci bili zadovoljni non stop. Kao što je citirao Kazan:
Saglasni ste da moderator ima pravo da obriše vašu definiciju ako proceni (subjektivna stvar moderatora) da ona krši neko od ovih pravila:
bla bla bla...
dobro, ima nas valjda ovde koji možemo da ispravljamo greške... ja sam isto x puta vratio def iz groblja jer mislim da je bezrazložno obrisana... danas sam vratio jednu što je ciklon obrisao a juče jednu što je sam autor obrisao... da slučajno ne postoji neko ko je bezgrešan rođen? to naravno ne znači da treba da prestane sa brisanjem smeća...
i koje psovanje psovanje keve, majke ti???
pređi na pvt, ako imaš lično da mi se obraćaš...
Ja ne zelim da zyclon prestane da brise, samo zelim da svi modovi imaju ujednacen kriterijum. Umesto da se svaki mod buni kad je njegov rad stavljen pod lupu, dovoljno bi bilo da korektno odgovori i eventualno uvazi sugestiju. Od mene dovoljno...
Citat:
UUUUUU JEEEEE!!!
Udri ciklone, mater im razuzdanu!
Idem da obrišem 1000 definicija odma sada odma! :)
Što reče sele...
http://vukajlija.com/info/uslovi-koriscenja
2pan@, u redu kad jeste u redu... za sada jeste...
PNG@, "A samo ocu da se zevzecim, ispucam i ostalo!"
Dolaziš da se sprdaš, a očekuješ ozbiljnost od drugih? Hmmm...
Ozbiljnost u radu, DA- moje pisanje je zezanje, moderacija nije!!! Napravi razliku, a kad si se sam vec ubacio psovanjem u nebrano grozdje- nemoj da se branis, vec realno proceni ko je u pravu, ne drzi stranu nikome! Opet te pitam, jel se ovo psovanje i na moju kevu odnosilo? Jel to ponasanje nekog ko treba da odrzava nivo na sajtu, i kome clanovi treba da veruju na proceni? Nisam od onih koje ce to da sputa u pisanju, ali verujem da ima i razocaranih koji zapale...
...
"Umesto da se svaki mod buni kad je njegov rad stavljen pod lupu,..."
ko se to buni?
"dovoljno bi bilo da korektno odgovori i eventualno uvazi sugestiju."
zar se to i ne radi ovde?
ako neko dođe i kaže moderatoru:"E, ti si smrad!" malo je besmisleno očekivati uvažavanje takve sugestije...
Zyclon, tvoj entuzijazam nikad nije doveden u pitanje! Ja samo kazem da cesto preteras, a kad to uradis, neces da priznas gresku. To ti je jedina mana. Ni u jednom momentu nisam trazio da se neko razmoduje, osim dottera, a za to je bilo valjanih razloga u tom momentu...
@ surovi, ni u jednom momentu nisam rekao da je vredjanje moda opravdano
PNG@
Khm...ja sam ti vratio tu definiciju čim si to zatražio i to baš da ne bi bilo ovog merenja pameti i kopiranja situacija iz narodne skupštine. Ne vidim zašto odjednom ovoliko žvakanje na tu temu, pa još dođosmo i do "psovanja"...
Ukratko..."MIR, OČI POVADILI DABOGDA!!!" :-)))
jel ti zaista misliš da sam ja nekom ozbiljno opsovao?
Zyclon, ne bi da se bakcem vise, ali obrisao si mi definiciju nedoumica, pomesao si, nikakav ADSL nije u pitanju... a mozda je i nisi ti obrisao...
u jeeee,ovo se zakuvava :))))