Pitajte moderatore

1. Ma ok, samo mi se čini da se briše plagijat definicije sa ovog sajta, a ne sa drugih (po pravilu)... Ali svejedno, ja sigurno neću pisati c/p sa drugih sajtova, samo me je zanimalo, jer mislim da je ujka Vanjina definicija nepravedno obrisana. Ali pošto je naglasak na originalnosti...

2. U pravu je Space girl. Brišu se samo (ili bi barem tako trebalo) plagijati definicije sa ovog sajta jer je nemoguće znati pravo poreklo "umotvorine". One baš bajate fore jako brzo pokupe negativne poene i autori ih sami obrišu. A one koje pokupe pozitivne očigledno nisu provaljene i ne vidim razlog zašto bi brisali nešto što zabavlja ljude (a to je primarni cilj sajta).

Tako da bih zamolio moderatore da se strikto pridržavaju onoga što piše u uslovima korišćenja.

3. Ok, a da li bi onda trebale da se brišu i vuletova i ujkina ili ni jedna?

4. samo vuletova jer je pola definicije ujkino. nek napiše novu bez tog dela.

5. ma ljudi znate sta.jebe mi se za onu definiciju...u pravu ste.a vama se izvinjavam sto sam vas maltletirao:)),artemidi se posebno izvinjavam,ipak si bila u pravu,terao sam inat ni zasta.

6. Ma da, ja prvi napišem definiciju za Božić, a onda je Vule95 Super Star postavi Badnji dan sa istim kontekstom, to kao nije plagijat.
    Ja sam makar prečešljao sve pojmove vezane za Božić, kako ne bih bio plagijator. Molim komentar...moderatora????

7. Ovako...ja se te definicije sećam,ali hoćeš li molim te da staviš njen link ovde?
    Mislim da je baš bezveze ,ako je to zaista urađeno...

8. Evo gledam i ne znam šta da ti kažem...jedino je slično da se i u njegovoj pominje pogodak za 3 poena,ali u sasvim drugom kontekstu...
    Tvoja je napisana u sasvim drugom kontekstu i ima puno primera,a ovo sa basketom je samo jedan od njih i pomenut je na drugačiji način...

9. Nije bas kao da me je neko pitao za misljenje ali desava se da dva coveka dodju u isto vreme na istu ideju.Desava se i u matematici i u fizici i hemiji da dva naucnika dodju do istih,veoma komplikovanih otkrica ne znajuci jedan za drugoga.Vama je obojici palo na pamet ubacivanje lopte u obruc sa kraja na kraj terena i sada optuzujete jedan drugog za plagijatorstvo.A "nije svaki dan bozic" je opste mesto.

10. Ali clanovi Vukajlije nisu ni Tesla, ni Tomas Alva Edison...ako me razumes :)

11. SLUSAJ BRE TI NORISCAK,NEMOJ BRE TI MENI TAKO IRONICNO VULE95,SUPER STAR,JA ZVANJE SUPER STARA NISAM DOBIO NA LEPE OCI.AJDE TI UMETNICE BUDI SUPERSTAR...MOGU DA ZAMISLIM KOLIKO SI ME STARIJI,ALI ZA VUKAJLIJU JA SAM BRE ZA TEBE MISAONA IMENICA...

12. @Vule95
    Moja preporuka: Preduslov da nekog tako napusis sa sve caps lock i "bre" je a imas malo vise godina i dosta vise kila.

13. Ovo je Net Tuli. :-) Mogu i ja da ti kazem da si lep i da mi se svidjas i da sam zapravo riba 180cm, 70kg, grudi 4, plavusa model... I sta? :-)

14. mozda sam ja neki opasan bodigard,od 2 metra i 100 kila

15. pa tulumbac,ako sam mladji ne moze on da me proziva ni za sta,i to kao NEKI VULE95 SUPERSTAR,pa sto nije on superstar

16. Mozda zato sto je on ovde tek 10 dana. Prilicno sam siguran da ce te prestici... Samo je pitanje vremena.
    @Neo
    Onda cu da te zveknem :)

17. vule95 je moj bodigard i stvarno ima 2 metra ovo na slici mu je sin a 95 mu je sifra a tepamo ga Vule zato sto je opasan ko vuk!

18. tako je ivice,tojest gazda ivice
    tulumbac aj se kladimo za to prestizanje
    dokad dajes rok da me prestigne

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.