Pitajte moderatore

1. Po kkalendaru starih Maja 2013 godine

2. Da li možda primećujete da je zasta veliki off-topic koji pravite..?
    Ovo su ipak zamerke na moderaciju i ako ih napunite ovakvim stvarima,nemojte posle da se čudite ako ih niko od modova ne bude čitao...:-)

3. Hajdemo da skupimo sve viceve ovog svijeta i aforizme i grafite i da ih potpišemo kao naše. To bi bilo najbolje. Al' ono baš kuuuul...Samo da sakupimo koji jebeni bod više.

4. Ok selena, svi se borimo i boruckamo protiv toga.
    Aj za početak u znak dobre volje promeni taj avatar.

5. Hhahahahaha.....Koliko sam skontala po predhodnim postovima treba to i Kaizenu objasniti. On očigledno podržava viceve i sl. Ili neka menja pravilnik ili da napravimo vicevijadu od ovoga.

6. Ima ovde puno toga za sređivanje i čišćenje, za početak moramo još da preciziramo standarde a to nije lako obzirom da se okolnosi i kvalitet menjaju iz nedelje u nedelju.

7. @selenijum:

http://vukajlija.com/info/uslovi-koriscenja
    "Nije definicija - definicija nema formu definicije već vica, pošalice, bisera i sl."

Tako da ne znam odakle ti to da ih ja podržavam.

8. Kazan:
    U pravu je Space girl. Brišu se samo (ili bi barem tako trebalo) plagijati definicije sa ovog sajta jer je nemoguće znati pravo poreklo "umotvorine". One baš bajate fore jako brzo pokupe negativne poene i autori ih sami obrišu. A one koje pokupe pozitivne očigledno nisu provaljene i ne vidim razlog zašto bi brisali nešto što zabavlja ljude (a to je primarni cilj sajta).

Tako da bih zamolio moderatore da se strikto pridržavaju onoga što piše u uslovima korišćenja.

pre 3 dana

Iskreno se ispricavam ako sam pogresno rayumjela. >D

9. Aman znadem, surovi srce moje....Samo su se ljudi bunili jer su brisani vicevi, bre...

10. ma pusuti ljude, bune se ni sami više nemaju pojma zbog čega :p samo da se bune..

11. Seleniju, tu se pričalo o značenju "plagijata" u kontekstu razloga za brisanje a ne o vicevima. Ali razumem ja da tebe ne brinu vicevi nego generalno sve što označiš sa C/P, jer bi ti to sve obrisala. Ali ja ne bih iz razloga opisanih u onom citatu.

12. ja imam zamerku na rad dlz. zlostavlja me, retko mi daje, a kad se "ono" desi satre me pa po tri dana nisam nizasta...

13. Hahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahah
    E moj 2pane... Jesi li bar ziv?

14. Cccc... Milane ne pišu se ovde zamerke na tu temu. I nisam it ja kriva što samo posle 6 i po sata ne možeš više. Ja nemam vremena da se gnjavkam svaki dan po malo!

15. A po kojoj logici se biraju definicije dana?

16. Ja izvlačim definicije iz dekoltea :D

17. Daj bre ova je njesra (ne toliko dobra), vratite Jurodivog! Ili decko ispunio bonus?

18. Vratite Istinu narodu! ja sam samo kanal...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.