Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa pojedinci na temi, što pripremaju vojsku.
Opet će ne bombarduju.
u Rudaru se cuje i pucanje
Најчитаније вести на неком сајту:
http://img220.imageshack.us/img220/5343/najcitanije.png
Идемо у рат кад се заврши Велики брат и серија на Фоксу и серија на Пинку!
Зашто би пар клинаца (и оних којима се много свидео тај стадијум развоја) узимао као еталон. За било шта.
ha ha do jaja!
Ako se Nemes pomiri s Marijanom, nista od rata, to dobija prioritet.
Хахаха, Немеш тај ђубар овде иставарат'!
Zbog Evrope i "bolje buducnosti" nece biti rata... A mislim da je i ljudima vise dosadilo ratova, pa ce nekako pretrpjeti sva sranja na Kosovu, samo tesko nasima dole...
Ja sam pročitala sve postove i nigde nisam videla da je iko pripremao vojsku. Mojne lupaš leba ti.
......
Simpa su ovi Slovenci, svojevremeno su razjebali Jugoslaviju jer nisu hteli da se petljaju u kosovski problem pa povukli svoju policiju bili a vidi ih sad...
......
A ovo za Nemeša i Velikog brata- Poenta je da se od ovakvih vesti kao što je ova na Kosovu napravi trećerazredna vest i da se sve razmuti pa ga jebi-ako te lično zanima kopaj da nađeš informacije jer pobogu neće nam valjda RTS reći šta se dešava! Naše pravo je da ne znamo sve.
.....
Da postoji država ne bi trebali ljudi ležati na ulici prostrtih balvana, to je srž. Ne bi bilo rulje koja se stušila s nekog brda i zapalila punkt jer za reakciju, upotrebu sile, pretnju silom služi država a ne rulja. Iz rulje nastanu Arkani i Legije i eto ti belaja.
Vrlo interesantno da represija države postoji ako ja npr.ne platim porez na imovinu a država ne postoji kad treba braniti nacionalne interese. Dakle meni pošalje rešenje o porezu i odmah odštampa ispod da ako ne platim silom će uzimati neke stvari ovo ono, znači ima on aparat moći, samo je pitanje za koga je postoji.
I posle će i to malo jada što je ostalo dole da se doseli ovde jer mora, zato što niko nije pobegao s vruće pogače i onda će ovi ladno uvaljeni beograđani da pišu i dalje PRODAO JE ZA MILIONE PA DOŠAO bla bla...
Ili da pitamo Čedu- Što ne kupiš Čedo stan u Prištini pa da živiš lepo k'o narodni heroj, tebe dole vole. A i para za puno dece imaš.
I neka počne rat ko im jebe mater , što bi mi ginuli za Kosmet kad njih boli kurac , prodali su ga pičke jedne...
Verbalni o kome ti sad pišeš? Non-stop pišete MI, ONI...Ko su mi a ko oni?
Neće na Kosovu ništa biti sem što je uvertira za ponovo tamoneko priznavanje nekih pečata, dokumenata pički materinih.
Ja ne znam koji ste se kurac svi prepali kad je očigledno valjda da vojsku nemamo prema tome ne znam ni ko bi mogao ratovati, šta vam je ljudi, opustite se.
A prelaz- neka im je zapaljen, niko nije poginuo, hvala bogu, nikom ništa nije bilo, ljudi pokazali snagu javnog mnjenja kad već ne postoji objektivna televizija. Kako rekoh- da je država dan ranije reagovala bilo kako osim gluposti od izjave TAMAN KAD SMO NADOMAK CILJA A VI TAKO... Kojeg cilja jebote, gde živi taj Tadić a gde ja? Mi očigledno nismo u istoj državi.
U pravu si, ne moramo mi. Nemeš će bre otići na Kosovo da ratuje. Da zaboravi hrvatsku kuravu. Onda će srpska omladina, povedena njegovim svetlim primerom, krenuti istim stopama.
Već vidim naslove Drama na Kosovu: Nemeš poslao Marijani novi Boš frižider u znak pomirenja.
Koji bi to trip bio, djecxko.
NEMES SRBSKI JUNAK!!! JEBO HRVATICU!
Jedan od glavnih ciljeva u životu mi je da pojebem Hrvaticu, makar izgledala kao trudni tuljan!
Decxko, promašio si poJentu. A poJenta je da će Marijana svoje Eva sardine da ladi u novom Boš frižideru.
To, i da će Nemeš da nam odbrani Kosovo.
Ne. Pojenta je da će Hrvatice da gaje Hrvate a Srbin koji je ponosan jer je ubo Hrvaticu ostati samo ponosan na svoju epizodu iz prošlosti. Dobro, možda bude plaćao alimentaciju to ne računam.
NEMESX DECxKO, VRATI NAM KOSOVO!!!
Marijana odgovara NAPUŠI SE KURCA I TI I TVOJ POLOVNI FRIŽIDER, JA ODNIJELA STO MILJA EURIĆA, AJME MENI KOJI ĆEŠ MI. I AJD NE ZOVI VIŠE.
ZA SLAVU I SPAS GRANDA!!!