U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I ČETVRTU JUGOSLAVIJU, FAHRETINU I SAŠINU.
NIJE POLOVNI NEGO GANTZ NOVI SXIPTARSKI, DECXKO
NEMESX I MARIJANA, CXETVRTA JUGOSLAVIJA
За Југославију у којој можеш да преспаваш у парку да те нико не дира и да седнемо нас четворица и одемо до Суботице да слушамо тамбураше и ујутро на посао што више не може!
ТО АУРОРО! САМО УЗ БРЕНУ! ЖЕСТОКО И ЈАКО!!!!
OTPISANI- nova režija, nov rijaliti, gledajte uživo iz Kosovske Mitrovice.
OCI SU JOJ MORE JADRANSKO...
:*
http://www.youtube.com/watch?v=89oW947riXE
Vidi ga malo Kosovo, dodji Kosovo, malo Kosovo!
Ова је још боља :*
http://www.youtube.com/watch?v=MCa5_wQ4RVo
Postedite bar ovu temu spemovanja.
Zakljucace je.
Ja sam kriv, prestajem. Al i dalje mislim da će nam Nemeš decxko vratiti Kosovo.
Nemes i Marijana dele Kosowo. Kosowo je Kroejsia!!!
:))) Rosoneri
ajd dobro onda- Ko je pre ovog spaljivanja držao te prelaze? A ko sad?
Пре овога је држала Косовска полицијска служба. А сад држи КФОР. Кад се заврши све ово срање, све ће бити враћено КПС-у, само што ће бити шиптарских цариника који ће да контролишу прелаз. Онда ћемо да предлажемо неке расправе и резолуције и кад нас одјебу све ће то да се заборави. Разни криминалци који користе ту ситуацију ће бити истиснути, а на њихово место ће доћи неки други криминалци. До избора ћемо расправљати о нечем трећем... Ако се Немеш и Маријана помире.
Aj ljudi nisam pravio temu da bi jeli govna o tamo nekom marmunu sto je u Big Burazu karo neku Hrvaticu.
Aj ljudi nisam pravio temu da bi jeli govna o tamo nekom marmunu sto je u Big Burazu karo neku Hrvaticu.
Ali jako je vazno da se Nemes i Marijana pomire!!!!! Marijana dusxica!!! Nemese, oprosti joj!!!
Da jako je vazno... Ako joj Nemes ne oprosti, moracemo da se koljemo sa Rvatima.
Не сери да је кар'о Хрватицу? Какав цар!
Zamisli!
Znači imam dobar uvid u situaciju. Pobojah se da imam krive informacije. Eto ljudi vi se prepali a čika Zuba kaže da neće boleti, i da je to sve jedan mali performans za široke narodne mase.
:pita se šta li je bilo u Sve za ljubav i kune sebe što nije gledala na vreme: