Sranje na Kosovu i Metohiji

1. Ja se nadam da ce Nemes oprostiti Marijani.

2. Ukucah shit on Kosovo i izađe ovo haha, oslikava trenutnu situaciju.
    http://godsowncrunk.files.wordpress.com/2010/10/kosovo.jpg
    Inače sve je ovo maslo političara i krimosa, narod će kao po običaju jedini da najebe.

3. О свашта , ја малопре гледам листу тема и прочитам "Зезање на Косову и Метохији" .... :))

4. U zadnje vreme je policija presekla velike tokove droge i oruzja kroz nasu zemlju, tako da su direktno pogodjeni ovi nasi domaci Siptari, Siptari u Americi (koji su tamo veoma jaki), a samim tim i Ameri, tako da smo najebali kako god da se uzme...

5. Jebi ga, GM, ja i dalje mislim da sam u pravu.

Ovo normalno, ne utiče na kvalitet diskusije, ali jebi ga, to je to.

6. Србија има две опције: Признати косово и све што иде уз то или напасти свом расположивом силом косово, јер ово је casus beli, и пробати да се у што краћем року изврши масовно етничко чишћење уз што мање људских жртава.

Ово тренутно што влада ради нит смрди нит мирише. Најгоре могуће. Понижавамо се и немамо јасно одређену политику.

7. Немамо чиме да нападнемо, ипак нам је Тадић био министар војни.
    Срећа у несрећи је да им је ово последњи мандат ... мада немам појма за кога гласати али за жуте нећу сигурно :)

8. Ja cu da glasam za Dragana Dzajica.

9. Toliko su ponosni na sebe sto su uspeli da zapale tu gradjevinu. Jebem li im majcinu.

10. пробати да се у што краћем року изврши масовно етничко чишћење уз што мање људских жртава.

Немамо чиме да нападнемо, ипак нам је Тадић био министар војни.

Ma imamo čime. Vojska nam je opremljenija od Šiptarske a imamo i veći broj boljih, iskusnijih i bolje opremljenih specijalaca. E sad, kad se Ameri i grupa stalnih mirođija ne bi mešali, bilo bi zanimljivo. Mada, rat nikom nije doneo dobro...
    A što se etničkog čišćenja tiče- posle tog čišćenja, dole možemo da naselimo samo ovce, jer oni koji su otišli sa Kosmeta su već stekli popriličan kapital u ostatku Srbije, tako da nisu raspoloženi da krenu sve iznova.

11. Ma imamo čime. Vojska nam je opremljenija od Šiptarske a imamo i veći broj boljih, iskusnijih i bolje opremljenih specijalaca. E sad, kad se Ameri i grupa stalnih mirođija ne bi mešali, bilo bi zanimljivo. Mada, rat nikom nije doneo dobro...
    A što se etničkog čišćenja tiče- posle tog čišćenja, dole možemo da naselimo samo ovce, jer oni koji su otišli sa Kosmeta su već stekli popriličan kapital u ostatku Srbije, tako da nisu raspoloženi da krenu sve iznova.

Tako je! Najveca govna su ti sto su na vreme sve prodali Siptarima, a sad se prave neki rodoljubi i jedu govna o svetoj srpskoj zemlji. Kad je sveta, sto su je prodavali?

12. Klinsman će rešiti sve. Zaboravih i to da odgovorim.

13. Ako neko ima kod kuće čičkovo ulje, ono u žutoj flašici, nek pročita na nalepnici šta piše!
    ČIČKOVO ULJE
    BURDOCK OIL- albanska rečenica u prevodu čičkovo ulje...
    distributore per kosove itd.
    Znači, naš proizvod koji sigurno prolazi kroz neku proceduru u državnoj instituciji priznaje Kosovo kao državu....

14. Moraću da se vratim opet na ratnohuškanje

Неки само показују незадовољство поступцима власти,

Kojim postupcima vlasti? Ako su nezadovoljni ovim, onda bi trebali biti zadovoljni nekim drugim. Kojim drugim? Pozivanjem Jirgena Klinsmana da brani srpčad?

нема везе са "ратним хушкањем".

Dakako da ima, iako je nešto trol (ali ne verujem), svi ti takvi "stavovi" opet izražavaju neku drevnu želju za "ajde da ga merimo", a da ne pričam o onim uvijenim u oblandu teoretisanjem šta bi mi radili kad dobijemo opet Kosovo (a kako bi ga drugačije dobili ako ne ratom? Neće valjda Klinsman da nam ga nabaci na volej?)

Nije par njih pisalo, nego bar deset njih. I nastavili su...

15. Tako je! Najveca govna su ti sto su na vreme sve prodali Siptarima, a sad se prave neki rodoljubi i jedu govna o svetoj srpskoj zemlji. Kad je sveta, sto su je prodavali?

I onda oni dodju ovde sa milionima, kupe sve zivo i sa ponosom isticu da su oni SRBI SA KOSOVA- veci Srbi od mene, visa rasa... A onda ja da idem da ginem zbog njihovog Kosova, serem im se u Kosovo. Svaka cast izuzecima, ali vecina tih doseljenika su prepotentna govna.

16. Kojim postupcima vlasti? Ako su nezadovoljni ovim, onda bi trebali biti zadovoljni nekim drugim. Kojim drugim? Pozivanjem Jirgena Klinsmana da brani srpčad?

Да. Ајде, пошто видим да први пут није било довољно... да скратимо причу: ја сам ГМ, и ратни хушкач сам.

Dakako da ima, iako je nešto trol (ali ne verujem), svi ti takvi "stavovi" opet izražavaju neku drevnu želju za "ajde da ga merimo", a da ne pričam o onim uvijenim u oblandu teoretisanjem šta bi mi radili kad dobijemo opet Kosovo (a kako bi ga drugačije dobili ako ne ratom? Neće valjda Klinsman da nam ga nabaci na volej?)

?!?!

Nije par njih pisalo, nego bar deset njih. I nastavili su...

Дај имена, па да шаљемо тужилаштву.

(Имај у виду да кад говориш о будалаштинама на овом форуму (којих свакако има), неко, негде можда исто тако карактерише оно што ти пишеш.)

17. Ja se nadam da ce Nemes oprostiti Marijani.

I ja. Ne razumem kako ljudi mogu da misle na neke ratove u komšiluku dok Marijana pati.

18. jbg, očigledno se ne razumemo.

19. Јебига, ни ја не разумем како се људи испримају на то да су они што су наоружани кренули да преузимају некакве пунктове небитни у целој причи, али су они што се супротставе томе ратни хушкачи (и при томе сви буду представљени групом пиромана). Али кога боли курац што ја не разумем.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.