Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Vrh.
Zato što ih je previše i raznih su uzras(a)ta...od 18-85 godina.
Nemoj me sad aurora, da listam celu nepotrebnu temu. Baš se nešto mislim i da si ti sve prelistala....al ajde...idemo:
Ne znam sta hocete od tog kosova?? tamo su se siptari naselili nedavno posle kosovskog boja pa ta je zemlja vise njihova nego nasa.... ocjepite to i okrenite se ka evropi jebo te zajebancije oko medje zbog toga srbija nikud ni ne napreduje.
To je isto ko kad bi amerika trazila obale normandije da budu njihove jer su oni tu izginuli tamo neke 40ete...
Ja sam i dalje stava da Kosovo treba da se prizna da mi Srbi u BiH možemo rahat da se otcjepimo u svoju državu. Nemojte da zaustavljate naš prosperitet zbog šake jada.
Mi podržavamo i Nagorno Karabah, Kataloniju i Kosovo. Svako u svoje.
Tako je bre a ne tu neko iz Beograda sere kako je njegovo Kosovo nije nikad ni bio tamo... kamen na kom stojis taj kamen i brani....
E moj skočimiše... Da li tebi dosad nije niko rekao da ti niko neće dati da se cepaš? I da si ti tu postavljen da bi kontrolisao muslimane a ne zato što te voli pa dao entitet?
Nema od te rabote ništa, zemljače.
Ma ko me postavio? sta je vama u Srbiji samo o nekoj zaveri pricate? ja sam se tu rodio nije me neko postavio i dao dvije zastavice i reko de kontrolisi muslimane... ima da se cepa kako ko hoce samo da prestanu svi srat kako je sve njihovo...
Roro, možda ne u sljedećih 5 godina, al' bitno je krenuti od nečega, pa za jedno 50 do 100 godina uspjeti. Šiptari su ganjali nezavisnost 300 godina, al' su uspjeli.
Jeste, mišu, ali nije lepo da dotad, zbog tog, ne možemo uspostaviti normalu s komšijama jer nam je zadatak da ih nadgledamo, ako me kontaš.
A ne možemo jer Imperija podgrejava sukobe i sukobčiće i baca nam svima koske za koje se mi kao gladni psi razgrabimo.
eto, ovo je sve ratnohuškački...nisam probirao, i nisam vadio iz konteksta, a kad bi uračunao i one poluhipotetičke stavove vaše, bilo bi duplo...a listao sam temu iz prostog razloga što ne volim da mi neko kaže da lupam.
šta oćete bre vi od Tadića, da pošalje svih 589730 ugovorca koje imamo tamo i da nas izlemaju ko pičke i pritom uzmu sve do Niša?
Ne mogu da govorim u ime drugih, ali evo, ako me persiraš- Nećem ja od Tadića ništa, ali za početak bi bilo dobro da više ne vlada.
Ovo ostalo ti neću komentarisati, em si izvlačio iz konteksta, em ima par klasičnih zajebancija spemovskog tipa em da je Tadić govno- govno je i ja tu ne vidim, boga mi ništa ratnohuškačko.
edit Ovo ti je kolosalno kao ratnohuškačko jer je čovek govorio o priznanju Kosova
A ko ce da vlada, Toma grobar?
A ko ce da vlada, Toma grobar?
Ma kakvo crno nadgledanje, dok ih mi nadgledamo redom nam uzimaju vojsku, sudove, još malo pa policiju i onda će oni nas da nadgledaju i da nas lagano potiskuju ka sjeveru đe su Hrvati a pošto u Hrvatsku ne možemo ići ćemo u Srbiju, a s obzirom na to koliko nas tamo vole onda bolje da idemo u Hrvatsku.
ne persiram tebi...nego ti valjda prepoznaješ šta si pisala, a šta ne! nisam nijednu tvoju misao citirao, jer si pet puta rekla da rata biti neće.
Normalno da nisam izvlačio iz konteksta, a ti misli šta oćeš.
Ovde se ne radi o Tadiću kao Tadiću, nego kao o čoveku koji je predsednik zemlje, to je fazon! Ne volim ni ja Tadića, ali mi nisu jasni ljudi koji traže nešto od njega, a on je na takvoj poziciji da ne može da donosi ishitrene odluke. Jer njegovi stavovi su, teli to mi ili ne, stavovi Srbije, zvanične, neće niko da pita narod, ako predsednik kaže, ajmo u rat...baš mi molim te kaži šta bi trebao da radi Tadić (ili neko drugi, možda i Jirgen Klinsman ako dođe na vlast)...
odgovoriću kasnije sad nemam vremena.
POSRALI SU NAM SE U USTA, SAD OCE DA NAM SE ISPISAJU A MI SE FEMKAMO!
Bilo bi mnogo kul da Klinsman dodje na vlast.
Brate Džanki, ima valjda neko pametan u ovoj državi, što odmah i jedina alternativa Toma?
Meni nebitno ko vlada, ljudi, ali ko god da vlada ne sme pustiti rulju da obavlja državničke poslove. Kako lepo Mesić pripreti Republici Srpskoj da će Hrvatska napasti Banja Luku ako proglase nezavisnost? Eeej, pa zamisli da Srbija preti, lupetam sad- Mađarskoj jer se tamo nešto Rumunija kurči? Ne ide to tako čoveče, država mora štititi i građane i svoje interese, zato postoji vojska, zato postoji budžet za izdržavanje poslanika, zato postoji skupština a ne da ti daješ izjave uzurpatorima- Uzmi sve što ti život pruža ja ću biti ponizan.
To dalje vodi do ratnih odšteta do pički materinih a onda u toj situaciji počinju na vrh da isplivavaju Arkani, Hitleri, Homeiniji i ostali slični likovi.
Tadic na B92 sad.
ЈЕБЕМ ТЕ ТАДИЋУ У ДУПЕ! НЕМА ПРИЈАТЕЉА ЗБОГ ТЕБЕ!
А ко воли? :)
Да извинеш, само си потврдио оно што не волиш.
Гомила тих цитата нема везе са "ратним хушкањем". Неки само показују незадовољство поступцима власти, а неки су побачени тролови. Остатак су поменути клинци (и "клинци"). Вероватно пар њих је писало све те постове, мрзи ме да проверавам.
Тако нешто они НВО-дилетанти раде; ко је против оних идијота, аутоматски је продужена рука злочиначког, масонско-темпларског, геноцидно-бициклистичког, ратно-хушкачког режима деведесетих.
Користећи твоју логику, могао бих да извучем пар цитата и њима докажем да ова тема у ствари пропагира супериорност Бошове беле технике.