Sranje na Kosovu i Metohiji

  1. Jeste, možda je lepše izgubiti milion muških stanovnika, nego živeti mirno kad Nemci prođu... Možda je lepše da zbog tih 1.000.000 gubimo 5 miliona danas, i da nam Merkelova kroji sudbinu! Možda je lepše inat koristiti u malo plemenitije svrhe!

  2. а можда Немци не би прошли? Можда би остали ту? Можда би наставио да постајеш и да се претвараш у јебеног Немца који ниси. Можда. Можда би нека тадашња Меркелова и свака после ње наставила да ти до ове данашње Меркелове кроји судбину да се ниси тада супродставио. Можда.

  3. Sve je u redu. Nemam snage da se nastavljam. U pravu si. Hvala ti što si me ubedio u suprotno!

  4. Što reče jedan anarhista

    Sve spaliti i sve porušiti. Zatim pozvati šipčad telefonom i reći - priznaćemo vas koliko sutra. Imate pravo da se naselite na Kosmet.

    i mogu vam reći da mi se sviđa ovaj čečenski metod...

  5. E, sad, ono čuveno "šta bi bilo kad bi bilo". Realno, možda čak i nije trebalo da pustimo Hitlera da prođe ovuda jer ko zna kako bi se onda završio rat jer bi onda praktično imali otvoren put do Staljingrada, koji im je bio jedan od ciljeva. Ovako su ovde izgubili tu mogućnost, ali smo mi platili preveliku cenu. Mada, s druge strane, moje je mišljenje da je trebalo da ih pustimo jer bi ih i Ameri i Rusi morali dokrajčiti kad-tad. Ovo ni ne smatram greškom jer smo se pokazali da smo ponosit narod i da ne dajemo svakome da nam prelazi preko teritorije kad se njemu ćefne. Ali opet sa druge strane, znali smo s kim imamo posla i to nam i nije bio baš najpametniji potez. Problem je samo što mi uvek izaberemo ponos umesto zdravog razuma.

  6. Sve je u redu. Nemam snage da se nastavljam. U pravu si. Hvala ti što si me ubedio u suprotno!

    Не зајебавај Дејсе. Јесам ја крив што си ти ушао у расправу са мном и што те нисам убедио?

    Problem je samo što mi uvek izaberemo ponos umesto zdravog razuma.

    Тачно. Е сад. Само колико је то неком проблем а колико није проблем. Питање да ли је разум увек од срца боље решење. :)

  7. Pa naravno da nije uvek, ali mi ga uvek izaberemo! :) Jedino sad pod ovim Tadićem smo birali zdrav razum koliko-toliko, ali džabe kad je on opet govno i šlihtara. Šatro se izvinjava Hrvatima. Pa hteo sam da mu jebem mater šlihtarsku! Ne zato što sam neki internet huligan navijač, nego pre svega, zato što oni neće da priznaju "Oluju" kao zločin nego to još i slave kao nacionalni praznik! Svaka čast, oslobodili ste se "velikosrpske agresije", jebala vas ona da vas jebala, ali izaberite bilo koji drugi jebeni datum za proslavu! Evo ti recimo klasičan primer : ja ne bih dao Amerima na KiM k'o što im i Sloba ne bi dao. Izgleda racionalnije da je trebalo da ih pustimo ali ja baš ne bih pa neka rade šta hoće! Ne dam i ćao! E, to je pravi inat i ponos, ali ne sme se bre to stalno upotrebljavati, inače završismo kako smo sad završili. Neverovatno koliko smo glup narod i koliko ne učimo iz svojih grešaka.

  8. Slazem se.

    A sto se tice Hrvata, oni su toliko jadni da nemaju sta drugo da stave kao drzavni praznik.

    Iskoristicu priliku da se izreklamiram
    Istorija Hrvatske

  9. Uuuuuu, jeb'o si im kevu pošteno! :) Neka, neka, kad stoka slavi "Oluju" a istorija im traje koliko i poslednja Zvezdina evropska i svetska titula, pa ni toliko nego od '95. :) Ali opet, evo ti, oni uzeše ono predivno more a nama ostade kurčina! A pola tog mora je dobrim istorijskim delom nama pripadalo. Ali to je sad druga priča...

  10. realno zasluzili su.
    bas tako. tako nakaradno rasporedjena teritorija. vidi se da im je silom dat deo mora koji je nekom oduzet.

  11. Mene toliko boli to što nam oduzeše KiM i što nemamo more da je to strašno. Nisam neki patriota, ali nisam ni neko ko pljuje po istoriji ovog naroda jer je barem onaj srednjovekovni deo zaista divan (ako izuzmemo sva ubijanja i sve ostalo loše što ide uz istoriju). :) Ali evo recimo, dve velike sile poput Mađarske i Austrije pa ni oni nemaju more! Eto im ga na! :D Ali me takođe nervira kako se nikad nismo ništa pitali! Jebeni Austro-Bugari nam stvaraju plemesku državu na teritoriji koju smo MI osvojili i koja je trebalo nama da pripadne, ali mi pre svega nismo imali više jakih prijatelja kao što su bili i ostali Rusi zato što smo lud narod i kačili se sa svima. Zato smo ga tako i izduvavali. :)

  12. Srednjovekovni deo sa Nemanjićima, da se razumemo... :)

  13. Sagradili smo kuću na sred autoputa tako da svako malo postoji šansa da se neki šleper zakuca u nju i sruši je.

  14. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/278358/Stefanovic-Problem-Kosova-moze-se-resiti-silom-ili-pregovorima
    Da osvežim temu, šta mislite koliko dugo će ovaj put da nas bombarduju ako se stvarno potegne vojska?

  15. Неће бити никаквог срања, само чил.

  16. Ovo se neće rešiti silom dok je DS ili SNS na vlasti, verujte u to. Ne vredi to što mi ništa ne priznajemo ako oni polako formiraju granice i institucije. Ovo sa Rusima nam može samo odmoći, B92 mi već ide na kurac kako seru da smo raskinuli savezničke odnose. Bojim se daće se ovo završiti tako što nećemo dobiti ni Sever gde je najviše Srblja.

  17. dećki, zašto prićate o vojsci?

  18. Nema nista od nekog veceg sranja, eventualno izolovani incident neki.

  19. Ama kakva te vojska spopala, Džela! :) Sve je gotovo, sve je već odlučeno. Da je odnos našeg i šiptarskog stanovništva barem 30-70%, pa i da pričamo o nečemu. I naravno, da nam nisu profesionalizovali vojsku. I da nam na vlasti nisu ljudi koji bi bulju prodali za šaku dolara. Mnogo toga nedostaje. Ovo je odavno propala stvar. Ima tu još mnogo faktora, ali da ne davim, piši propalo.

  20. Ma znam da neće biti ničega, tj. da ne sme da bude ničega, zbog toga sam razmišljao da l' da stavim ono u transfer blama il' ovde, al' neka ga ovde.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.