Sranje na Kosovu i Metohiji

  1. aj sad svako po komad oružja u ruke i dole na granicu. Napravimo paravojnu formaciju "vukajlijaši"....

  2. I slikamo se sa plišanim Đolubom...

  3. kako predobar random trol/spem :D

  4. (zasto Rep. Srpska nije bila opterecena Mladicem i Karadzicem a ne Srbija, koja formalno nije ni bila u ratu)

    SKK?! pa mi ovde smo najvise ispastali zbog rata koji smo usput vodili boreci se i za vas...nemas pojma sta pricas...za tu Srbiju se moj cale 5 godina borio? da kazu kako smo mi trebali za sve da ispastamo? Sto je zalosno takvo je misljenje 70% Srbijanaca...Kad bi nas Bosnjaci napali vi ne bi prstom makeli za nas....to je zalosno

  5. Pa koga boli kurac za RS?

  6. bože, pogledaj na pvt :D

  7. @RitamNereda За Србијанце не знам, али ми Војвођани нисмо тикве без корена. Знамо ми, стари Војвођани, како је људима из РС.

  8. Iskreno, (znam da ce ovu vest preneti svetske medijske agencije i istim nacinom doneti slavu vukajliji), kad sam juna isao u kosovsku mitrovicu, cim smo presli prvi kontrolni punkt na severu, jarinje, mnogo me je mucio stomak, te sam se u medjuzoni iskenjao, tantalski, i sad kapiram da su dogadjaji koji su usledili posle povezani s ovim.
    Zelim da porucim i srbima i kforu da ostanu pribrani i mirni, ako je doslo do ivice sukoba, ja cu doci.
    Kosovo ist serbien

  9. Napravimo paravojnu formaciju "vukajlijaši"....

    IDEMOOOOO
    MARŠIRALA MARŠIRALA KRALJA KAIZENA GARDA
    http://www.youtube.com/watch?v=7j0LkzhdKcA

  10. E moji Srbijanci, žgadijo srpska. Ne sramotite nas, čestite Srbe iz ponosne Republike Srpske.

  11. E moji Srbijanci, žgadijo srpska. Ne sramotite nas, čestite Srbe iz ponosne Republike Srpske.

    Nadam se da troluješ.

  12. ja sam za to da bacimo vikrona na siptare, opaaaaaa!

  13. Живо ме занима: Колико овде људи који бране/предају Косово је икада упознало Албанца или уоште живи у Србији или околним ли јој земљама? Има л' ође "избеглица" из Њемачке?

  14. SAD osuđuju napade srpske "rulje" na vojnike od pre par dana,Evropljani apeluju da se Srbija vrati dijalogu,jel tobože onaj ko je ustao od stola mora stolu da se vrati,kako kažu nije im jasan Evropski put Srbije i dolazi u pitanje preporuka za status kandidata(o datumu pregovora se ne vredi ni nadati).Mađari najavljuju da će stopirati put Srbije ukoliko se imovina ne vrati svim Mađarima,čak i onima koji su "protivno svojoj volji" streljali i bacali pod led.Muftija baroniše po sandžaku,Bujanovac,Preševo ,Medveđa...
    DOSTA SILOVANJA!

  15. Ja sam čuo da su sinoć pripadnici NATO-a, KFOR-a ili koga već ušli na teritoriju Srbije, zna li neko nešto više o tome?

  16. Онај репортер са ертееса је нешто јављао да су ушли у ону зону разграничења (или како се то већ зове) неких 60 метара.

  17. imam ortakinju koja je šiptarka, mnogo je zgodna i lepa i tako bi je tarslačio da ne bih stajao dok se ne onesvestim ili me kita previše boli. Nisu svi bagra.
    Nije Sloba kriv, mi smo stoka!

  18. Jako gadan istorijski trenutak.Što se politike tiče, jebe nas ko kako oće, a što se sporta tiče tu mi malo jebemo.Malo podseća na devedesete, samo fali embargo, zar ne?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.