Prijava

Kako saznajemo sav vojni defile iz Moskve se hitno uputio da cuva PRAVOSLAVNI BALKAN.

hahahahahh koja bi to vrhčina bila
da ih slažu onako svaki vojnik na 150 metara oko balkana lolo
BALKAN RUSIJA NIKAD JUGOSLAVIJA

Javio sprema mach da ide u rat.

Ja bih isao al pod uslovom da prvo opljackamo celu srbiju, da uzmemo sve, i bda nakon osvojene nteritorije uspostavimo novi sistem bez ove bagre koja bi da drugi idu u rat umesto njih, da drugi osvoje a oni prisvoje.

kakva je to akcija policije kada su uspeli da ih nagrde i oceraju...

Brate, gde su bili mediji dok su Makedonci diskriminisali albanski zivalj?

Kako saznajemo sav vojni defile iz Moskve se hitno uputio da cuva PRAVOSLAVNI BALKAN.

хахаааааааахах

гледам дејли мејл, цнн, ббц нигде ништа.

иначе синоћ сам пролазио кроз куманово јбт, а пре 6 дана сам написао, показало се, пророчки говор о македонији који сам чито у басу.

едит: ни британски телеграф ништа.

U kakvoj je ovo vezi sa ovim tokom iz Turske. Ako neko zna nek napise.

Prištinski mediji navode da je pokret Samoopredeljenje zatražilo od zvanične Prištine i Tirane da reaguju i da zaustave, kako su naveli, "diktatora" Nikolu Gruevskog, premijera Makedonije. Potpresednica skupštine Kosova iz ovog pokreta, Aida Derguti je rekla da su ujutru "napadnuti Albanci u Makedoniji, kao nekada, kada je srpska policija je napala Albance na Kosovu" i poručila makedonskim vlastima: "Nemojte da terate da sedam miliona Albanaca, krene praznih ruku i da ne bude više te države".

pisaju po svima zabole njih i opet su zrtve, nema dok ih ne sravni neko nastavice da jebu sve u okolini dok ne bude velike albanije

U kakvoj je ovo vezi sa ovim tokom iz Turske. Ako neko zna nek napise.

Ne mora da znači da je u nekoj vezi, ali recimo da postoji pretpostavka da bi Ameri na ovakav način voleli da izminiraju taj Turski tok, jer on valjda treba od Grčke da nastavi preko Makedonije i Srbije, najverovatnije sve do Austrije. A pri tom juče je neki Amer bio na sastanku u Grčkoj gde je rekao kako bi Grčka bila privlačnija za investitore ako bi odbila Ruse. Što volim demokratiju, jebo je onaj ko je izmisli.

A što se tiče Makedonije, eto dobrog dokaza Srbija ne bi ništa bolje prošla sa Kosovom i da je Sloba drugačije radio umesto što se ratovalo. Imam veliku familiju u Makedonji (keva mi je odatle) i znam da su Makedonci sa Šiptarima radili sve suprotno od onoga što smo mi. Izašli su im u susret maksimalno, sve im dali, ali ni to nije dovoljno da bi bilo mira. Čim Amerima treba sranje podbodu ove i sve ode u pičku materinu i oni su odmah ugroženi, njihova se prava ne poštuju itd, itd.

A što se tiče Makedonije, eto dobrog dokaza Srbija ne bi ništa bolje prošla sa Kosovom i da je Sloba drugačije radio umesto što se ratovalo.

тешко прихватљиво, али изгледа да је тако.

Nije Davide uopšte teško prihvatljivo, samo treba malo razmisliti, ali je problem što ovde ljude to veoma mrzi. Mnogo je lakše reći da je Sloba bio govnar (što je činjenica, oko toga nema spora), iako bi svako isto postupio sa terorizmom na sopstvenoj teritoriji.

Каква беда од државе, побегли и сад им ми чувамо границу.

Дај и ми да им узмемо неку општину кацмо већ послали толко жандара а пут чист. Ша кои курац само шиптари да се овајде.

Kakva je ovo tema?
Otkad je Kumanovo na Kosovu, pa jos i Metohiji?

http://rs.n1info.com/a58973/Svet/ONA-preuzela-odgovornost-za-napad-u-Kumanovu.html

mi smo spremni da razvalimo, ako bude potrebno, ne samo ovu BJRM nego i ceo Balkan , gde žive Albanci, jer nam medunarodni faktor ne ostavlja drugi izbor", navedeno je u saopštenju koje je potpisao potpisao komandant Hamdi Ndrecaj Panter.

Hamdi Ndrecaj Panter.

Panter.

FMP RAZVALJUJE lolo