Taman lepo što ispao partizan kad ono stoka ciganska se primila što je dala 10 komada ekipi gde moja baba Vukosava sa 83 godine može da igra lagano desnog beka i da istrči više od ovih kljunara, neka neka samo se vi primajte !
Taman lepo što ispao partizan kad ono stoka ciganska se primila što je dala 10 komada ekipi gde moja baba Vukosava sa 83 godine može da igra lagano desnog beka i da istrči više od ovih kljunara, neka neka samo se vi primajte !
Tol'ko sam nervozan da imas srece sada sto nisi kraj mene, 'leba mi!
Ajd buksno nedelja popodne kod mene na placu, ako ne pada neki kurac. Čujemo se još ... Buksna pravi fer navijač, meni da kupiš ladan Lav sa grbom "Partizana" a tebi biraj pivo!:-)))
Bebo zajebao si se Partizan nije ispao , Partizan nikad ne ispada , sad u Ligu Evrope našim stilom pa sledeće godine ako bog da opet u napad na Elitu.. Elem ovo nije naša tema , jel imamo mi temu xD ?
Glodari, zaobidjite temu osima ako nemate mesto pametno da kazete. Ja cu da se radujem i puca mi mocuga i da je pao Donji Moravac! Prolse godine smo od iste takve ispali u startu...
Majmune, ventspils je samo malo slabiji od tvog genka, veruj...
Ajte molim vas, sudija je kobjasniJo na toj tekmi i tu je kraj price.
Ne pada mi napamet da raspravljam dal je Partizan il Zvezda bolja,tu se ne zna ko gore od koga igra,nas fudbal je go KURAC da se tako prosto izrazim i tu svaka dalja rasprava prestaje. That's it i'm out.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ма опуштено. :)
Морам да зовем Пекија, плашим се да ме не бију неки. :)
Ае да не офтопикујем само: кад је жреб и кад се настављају квалификације?
Tol'ko sam nervozan da imas srece sada sto nisi kraj mene, 'leba mi!
Zvezda je bre privržena reprezentaciji! A u malom Jankoviću ne vidoh neki žar, čisto intuitivno.
Ajd buksno nedelja popodne kod mene na placu, ako ne pada neki kurac. Čujemo se još ... Buksna pravi fer navijač, meni da kupiš ladan Lav sa grbom "Partizana" a tebi biraj pivo!:-)))
Значи драги брате Кале, како се зове ова тема. Ако немаш шта да кажеш немој ни да коментаришеш негативно да изазиваш реакције.
Оооо НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!
Verbalni, jeste vi to zakupili grb Nemanjića? Smije li se koristiti bijela boja uopšte? Da li je i to plagijanje?
Plus, što konstantno rade i jedni i drugi iste kurčeve pa onda iju govna o kopi pestovanju.
http://www.autonomija.info/wp-content/uploads/2010/04/gorcin.jpg
Bebope, zamaglile su ti se naočare!
http://members.fortunecity.com/zobovor/bebop_kitbash_cartoon.jpg
lolololo
Bebo zajebao si se Partizan nije ispao , Partizan nikad ne ispada , sad u Ligu Evrope našim stilom pa sledeće godine ako bog da opet u napad na Elitu.. Elem ovo nije naša tema , jel imamo mi temu xD ?
Citiracu jednog poznatog komicara : "Crvena Zvezda - Ventspils 7:0 Opa bato! Šta je sledeće , Crvena Zvezda - VI 2 OŠ ''J.J. Zmaj '' 8:0 ?"
Hahahhaa, ovo je kul! :)))
Упишах се колико је смешно, ХА ХА ХА. Много смешно, још се смијем ХА ХА ХА.
GORČINE, ZAŠTO PRAVIŠ DUPLE NALOGE?
http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-058.gif
Majmune, ventspils je samo malo slabiji od tvog genka, veruj...
Glodari, zaobidjite temu osima ako nemate mesto pametno da kazete. Ja cu da se radujem i puca mi mocuga i da je pao Donji Moravac! Prolse godine smo od iste takve ispali u startu...
Па добро људи, не можемо сви часно испасти од једног европског ВЕЛИКАНА као што је Генк. :)
DVAJT KOBJASNIJO
Hhahaha slusaj kralja, VENSPILS MALO SLABIJIH AHAHAHAHHHAHHHA
Ajte molim vas, sudija je kobjasniJo na toj tekmi i tu je kraj price.
Ne pada mi napamet da raspravljam dal je Partizan il Zvezda bolja,tu se ne zna ko gore od koga igra,nas fudbal je go KURAC da se tako prosto izrazim i tu svaka dalja rasprava prestaje. That's it i'm out.